Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone şebekesi sadece hattın kullanılması yönünde hizmet vermekte olup, kampanyalı olarak sunulan cihazlar farklı firmalar tarafından hizmete sunulmaktadır.Bu bağlamda, tarafımızdan herhangi bir müdahale yapılamadığını bildirmek isteriz.

Ayrıca 546*** numaralı hattınız üzerinden paylaştığınız talebinize ilişkin garanti koşullarında; cihaz ile ilgili teknik konularda Vodafone Telekomunikasyon AŞ.'nin sorunluluğu bulunmamaktadır ibaresinin yer aldığını bildiririz.

Cihazının teknik sorunları konusunda Yetkili Servisten yardım alabilmektesiniz. Cihaz değişimi ya da onarımı yapılacak incelemeler sonucunda belli olduğundan firma ile görüşmeniz tavsiye edilmektedir.

Yetkili Teknik Servis: Teleservice International Telefon Onarım ve Ticaret Limited Sirketi Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. Çağla Sok. No:9 Maltepe 34848 İstanbul Tel: 0 216 458 97 97 - Fax: 0 216 442 65 55 numaralarından ulaşabilmektesiniz. Eleştirilerinizin ilgili birimlerimizle ayrıca paylaşıldığını aktarmak isteriz.

Vodafone internet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

• az önce değişim cihazını aldım.
    ht36 serisinden sıfır ve kusursuz bir cihaz geldi.
    yalnızca sanki eskisine göre biraz fazla ısınıyor gibi bir izlenim var ama büyük ihtimal fazla titizlendiğimden.
    darısı diğer değişim bekleyen arkadaşların başına.
  • congman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun Sizin Adınıza Çok Sevindim...

Öneri Olarak Telefonu Kullanmadan Uzun Süre Kapalı Şarjda Tutarsanız Faydası Olacaktır Batarya Konusunda ilk Nasıl Kullanılması Gerektiği Hakkında Yazı

Paylaşmıştım Uygularsanız Faydasını Görüceksiniz, İyi Günlerde Kullanmanız Dileği İle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

Sayın İlyas Uzun;

Vodafone şebekesi sadece hattın kullanılması yönünde hizmet vermekte olup, kampanyalı olarak sunulan cihazlar farklı firmalar tarafından hizmete sunulmaktadır.Bu bağlamda, tarafımızdan herhangi bir müdahale yapılamadığını bildirmek isteriz.

Ayrıca 546*** numaralı hattınız üzerinden paylaştığınız talebinize ilişkin garanti koşullarında; cihaz ile ilgili teknik konularda Vodafone Telekomunikasyon AŞ.'nin sorunluluğu bulunmamaktadır ibaresinin yer aldığını bildiririz.

Cihazının teknik sorunları konusunda Yetkili Servisten yardım alabilmektesiniz. Cihaz değişimi ya da onarımı yapılacak incelemeler sonucunda belli olduğundan firma ile görüşmeniz tavsiye edilmektedir.

Yetkili Teknik Servis: Teleservice International Telefon Onarım ve Ticaret Limited Sirketi Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. Çağla Sok. No:9 Maltepe 34848 İstanbul Tel: 0 216 458 97 97 - Fax: 0 216 442 65 55 numaralarından ulaşabilmektesiniz. Eleştirilerinizin ilgili birimlerimizle ayrıca paylaşıldığını aktarmak isteriz.

Vodafone internet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone takmamış .

Ki ben daha önce size söylemiştim . Şikayet edeceğiniz kurum garnatör firma yani Teleservice ' dir.

Ben 15 gün önce kvk'yı şikayet ettim tüketici hakem heyetine . Pazartesi yada salı telefon teslim edilecekmiş. Kusursuz cihaz olursa küçük bir ihtimal para iadesinden vazgeçebilirim . 1 ölü pixel yada milimetrik açık olsa dahi paramı alırım . Nasılsa girdim o yola .

• quote:

Orijinalden alıntı: congman

az önce değişim cihazını aldım.
    ht36 serisinden sıfır ve kusursuz bir cihaz geldi.
    yalnızca sanki eskisine göre biraz fazla ısınıyor gibi bir izlenim var ama büyük ihtimal fazla titizlendiğimden.
    darısı diğer değişim bekleyen arkadaşların başına.

bana teleservice den fa35hw geldi. sadece çok az bir kasa açıklığı var.
  • Begin telefonum dun geldi Cok suburbs ht36 her microfon varmi yokmu Biliyorum nasil ogrencez onu birde yine olu pixel var bir tane olsun bida bir ay bekleyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yaptığım kontrolde telefonumda bir adet ölü piksel tespit ettim, ayrıca telefonda hafifte olsa kasa açıklığı vardı, kasa açıklığını pek umursamıyordum ama ölü piksel çıkınca kesin değişim talep edeceğim, fakat değişik bir durum var 4 gün sonra bulunduğum yerden taşınacağım doa talebini mutlaka aldığımız yerden mi verebiliyoruz.
  • Yok aldigin yer olmaya bilir adresi degistirirsin oraya yollarlar teknik service yolla yendede var bir tane onemsemiyorum artik 1 ay bekleyemem birdaha ht36 gonderdiler hdr microfon varmi anlayamadim

• Bugün aldım cihazı kasa açıklığı var çok az ölü pixel testi yaptım yok. Versem kaçgüne gelir yenisi. Tecrübe sahibi arkadaşlar
  • Su an bekliyenlere dagitiyolar bir ay beklemeyi goze aliyorsan ver ama Cok ugrastiriyorlar belirteyim bnde bir tane olu pixel var Tam ust kosede takmiyom Ben onu belli bile olmuyor Tabiki cogalmaz ise ama simdik yollamicam

• quote:

2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    DOA DEGISIM CIHAZI BEKLEMEKTEDIR
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.

ben sızden 1 hafta once verdığım halde sız benden sonra verdığınız halde hala cıhazı yollamıyorlar neyse;

dun ıtıbarıyle HTC,VODAFONE,BRIGHSTAR,MOBİLTEL,TELE SERVİCE şikayet var sıtesıne sıkayet ettım
    gene aynı sekilde HTC,VODAFONE,BRIGHSTAR,MOBİLTEL,TELE SERVİCE btk sıtesıne sıkayet ettım
    gene aynı sekilde VODAFONE,HTC,TELESERVİCE İHTARNAME CEKTİM

artık telefon değil parasını beklıyorum

Var mı bir değişiklik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeCHe

quote:

2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

ben sızden 1 hafta once verdığım halde sız benden sonra verdığınız halde hala cıhazı yollamıyorlar neyse;

dun ıtıbarıyle HTC,VODAFONE,BRIGHSTAR,MOBİLTEL,TELE SERVİCE şikayet var sıtesıne sıkayet ettım
    gene aynı sekilde HTC,VODAFONE,BRIGHSTAR,MOBİLTEL,TELE SERVİCE btk sıtesıne sıkayet ettım

Var mı bir değişiklik ?

aynı durumdayım tarih aynı. hiçbir değişiklik yok. avukat ücretine kadar alabileceğim ne varsa bu firmadan almadan bana rahat yok !

• Gelen cihazda bile olu pixel var lcd olunca Boyle oluyo insallah cogalmaz tek temennim o Yanliz Sordum kimse Bisey demedi hdr microfon var nasil anlicam bunu Seri ht36

• quote:

quote:

2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

Var mı bir değişiklik ?

hala aynı hıc bır değişiklik yok ıhtarnamede cektım hem kargo ıle hem faks ıle tenezzul edıp aramıyorlar bıle ben bu kadar arsız vurduymaz bır servıs gormedım allah ellerıne dusurmesın neyse carsamba gunune kadar bır hareket olmadı ozaman tuketıcı hakem heyetıne tekrar gıdecem cunku once ıhtar cekın sonra 20 iş gunun u gecırın oyle gelın dedıler

• quote:

quote:

quote:

2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

Var mı bir değişiklik ?

hala aynı hıc bır değişiklik yok ıhtarnamede cektım hem kargo ıle hem faks ıle tenezzul edıp aramıyorlar bıle ben bu kadar arsız vurduymaz bır servıs gormedım allah ellerıne dusurmesın neyse carsamba gunune kadar bır hareket olmadı ozaman tuketıcı hakem heyetıne tekrar gıdecem cunku once ıhtar cekın sonra 20 iş gunun u gecırın oyle gelın dedıler

Bugün Teleservice aradım ukala bir kız gidin yasal yollara başvurun dedi. Ellerinde de cihaz yokmuş .Bizden sonra servise gönderilen cihazların yerine yeni cihaz gönderdiniz dediğimde yine aynı ukalalıkla kıvırmaya çalıştı . Dediğin gibi Allah kimseyi Teleservice in eline düşürmesin. Htc dende konuştuğumuz kişilerin ne bilgileri var ne yetkileri var sıraya göre gönderilmesi gerekir falan diyor. Bizim cihazlar gelmicek en iyisi senin yaptığın gibi başka bir cihaz alıp tüketici hakem heyetine başvurmak .

• quote:

quote:

quote:

quote:

2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

Var mı bir değişiklik ?

Bugün Teleservice aradım ukala bir kız gidin yasal yollara başvurun dedi. Ellerinde de cihaz yokmuş .Bizden sonra servise gönderilen cihazların yerine yeni cihaz gönderdiniz dediğimde yine aynı ukalalıkla kıvırmaya çalıştı . Dediğin gibi Allah kimseyi Teleservice in eline düşürmesin. Htc dende konuştuğumuz kişilerin ne bilgileri var ne yetkileri var sıraya göre gönderilmesi gerekir falan diyor. Bizim cihazlar gelmicek en iyisi senin yaptığın gibi başka bir cihaz alıp tüketici hakem heyetine başvurmak .

CİHAZLARI MECBUREN VERECEKLER ama uzatabıldıklerı kadar uzatıyorlar ben cokda dert etmıyorum cunku artık htc de yalan konusuyor tele servıce aramıyorum dahı s4 aldım keyfını suruyorum canavar gıbı hemde bır daha asla htc almam almıcam cevreme aldırmıcam bugun bıttı artık yarında bekleyıp carsamba sabah erkenden tuketıcı hakem heyetıne basvurucam ordakı adam bana tam olarak 20 iş gunu gecsın sen ıhtarnamenı cek carsambaya kadar netıce cıkmazsa sabah gel gereklı seylere baslatalım dedıler
    zaten hem sıkayet var hem btk sıkayet ettım sonucu beklıyorum artık bu saatten sonra ancak para ıdaesı alırım

• az once tele servıce den zeliha hn ıle gorustum once nazık basladık sonra karsılıklı atısma seklınde konustuk hala telefonlardan gelen yok dıyor yasal hakkınız ne ıse basvurun dıyor??

Temsilcimiz sizinle temasa gecene kadar lutfen bekleyiniz…
    AliBaglandiniz.
    Ali: Merhaba, nasil yardimci olabilirim?
    ilyas uzun: selam ali bey
    ilyas uzun: htc one *********
    ilyas uzun: imei numaram
    ilyas uzun: bilgi alabılırmıyım
    Ali: Nasil bir bilgi istiyorsunuz?
    ilyas uzun: 23 iş gunu oldu hala doa beklıyorum
    ilyas uzun: benden 10 gun once verılen telefonlar teslım edıldı
    ilyas uzun: tele servıce muhatabınız bız değiliz ıstedığınız yere sıkayet edebılır yasal hakkınızı kullanın dıyor???
    Ali: Ilyas bey bizimle bilgielrinizi paylasiniz ben sizinle yapmis oldugumuz bu yazismayi ust birimlere aktaricam.
    ilyas uzun: **********************
    ilyas uzun: ben bugun ıtıbarıyle htc,vodafone,brıhgstar,mobiltel hakkında ayıplı mal satmakdan
    ilyas uzun: gerek btk gerekse sıkayet var sıtelerıne sıkayet ettım tuketıcı hakem heyetıne gıdıp yasal hakkım olan ıhtarname yı cektım yarın da tuketıcı hakem heyetınden resmen basvuru yapacam
    ilyas uzun: cunku 20 iş gunu doldu ve gecti
    ilyas uzun: sizin gibi bır dunya devıne hıc yakısmıyor 20 gun gecmıs ve hala cıhaz beklıyorum kımse ne arıyor ne soruyor
    ilyas uzun: bılgı alamıyorum artık odeme ıstıyorum telefon ıstemıyorum
    Ali: Efendim ben durumunuzu ust birimlere aktaricam.Onlarservisle irtibata gecip size yardimci olucaklardir.
    ilyas uzun: bakın alı bey 06/06/2013 de doa değişim alıp telefonunu teslım alan arkadaslar var
    ilyas uzun:
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    ilyas uzun: benden 10 gun sonra makına verenler nasıl alıyor nerde denetım??
    ilyas uzun: ben ayrıca bılgınız olsun htc taıwan ve htc ıngıltereye az sonra ıngılızce maıl atarak durumu yazacam bılgınıze
    Ali: tabi efendim haklisiniz,servis yuzuden bizde musterilerimize magdur oluyoruz,en kisa surede bu sorunlari aradan kaldiricaz.
    ilyas uzun: servısde zelıha hanım muhatabınız kımse gıdın onunla konusun dıyor
    ilyas uzun: telefonu kımden aldınızsa onunla konusun onu mahkemeye verın dıyor
    ilyas uzun: vodafone kabul etmıyor servıs kabul etmıyor sız kabul etmıyorsunuz cok ayıp 2000 tl verdık 1 aydır telefon servısde
    ilyas uzun: ali bey
    ilyas uzun: sorunumuzu nasıl cözecegiz
    Ali: Efendim ben bu durumu aktaricam,en kisa surede servisel irtibata gecicez.
    ilyas uzun: yanı kısaca gene bekleyın dıyorsunuz :) paranla rezil olmak bu olsa gerek tesekkurler ali bey iyi mesailer
    Ali: Ilyas bey inanin ben elimden geldigi kadar size yardimci olamaya calisiyorum.
    Ali: Bizimle temasa gectiginiz icin tesekkur eder ve iyi gunler dileriz.

• lovelesss kullanıcısına yanıt
    İhtarname çekecem diyordun ne oldu.

20 işgününü geçti ve paranı alamıyorsan , sorun biraz sende sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

İhtarname çekecem diyordun ne oldu.

20 işgününü geçti ve paranı alamıyorsan , sorun biraz sende sanırım

ihtarnameleri yolladım tele servıce suan sızınle para konusunu konusacak değiliz yasal surec ne ıse sız basvurunuzu yapın bız zaten suan telefon veremıyoruz elımızde cıhaz yok dıyor ılla mahkemeye gıdeceklsenız buyrun gıdın mahkeme karar verır paranızı nerden ve ne seklıde alacagınıza der sorun nıye bende olsun bana soylenenler basından berı 20 iş gunu htc ıse yasal olarak değişim maksımum 4-6 hafta arası dıyor su sartlarda servıse gore 20 ıs gunu bugun doldu
    htc ye gore ıse 5 hafta dolucak bu hafta bıtımı onumuzdekı haftasonu 6 hafta bıtmıs oluyor ısın ılgınc yanı ıse 6.ayda değişime verılen telefonlar yollanmıs bu nasıl bır celıskı anlamadım gıttı adamlar nerdeyse telefonunuzu vermıyoruz dıyecekler :) gercı normaldır okadar cok yere sıkayet ettımkı onlarda ysal surecı sonuna kadar kullanıcaklar kanımca
    buarada tuketıcı hakem heyetıne gore carsamba sabahı basvuru yapacam ıhtarnamelerden 3 gun sonra basvuru oluyormus

• Telefonumu geçen hafta KVK'ya verdim. Sizce ne zaman telefonuma kavuşabilirim? Ayrıca, bana verecekleri cihazın da sorunlu olup olmayacağından şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exkalibur31 -- 24 Haziran 2013; 20:06:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.