Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exkalibur31

Telefonumu geçen hafta KVK'ya verdim. Sizce ne zaman telefonuma kavuşabilirim? Ayrıca, bana verecekleri cihazın da sorunlu olup olmayacağından şüpheliyim.

en az 1 ay unut cihazı şimdiden mahkemeye hazırla kendini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realceday

quote:

Telefonumu geçen hafta KVK'ya verdim. Sizce ne zaman telefonuma kavuşabilirim? Ayrıca, bana verecekleri cihazın da sorunlu olup olmayacağından şüpheliyim.

Bilerek mi yazıyorsunuz yoksa kafadan mı sallıyorsunuz ? Neye göre yazıyorsunuz bir açıklarsanız sevinirim..

2. doa değişim cihazımın teslim süresi. bu gün mesaj geldi gerçi 5:15 de attılar mesajı 6 ya kadar gidip almam mümkün değildi ama yarın sabahtan gidip alacagım cihazı.. Umarım düzgün bir cihaz gelir bu sefer..

Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 04.06.2013 00:00:00 / Bakırköy Teknik Servis

Teslimat Bekliyor Tarihi: 24.06.2013

hafta sonlarını düşerseniz kaç gümnde teslim edildigini anlarsınız.

1. doa değişimimde benzer şekildeydi 20 iş günü dolmadan teslim almıştım. gele cihazda sorunluydu orası ayrı bir durum ama hiç olmazsa 20 iş gününde teslim ediyorlar hatta daha erken.. KVK bu konuda kesinlikle teleservisten iyi ve teleservis bu konularda mimli bir firma daha öncede yazmıştım.. Teleservis garntili arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Yürekten samimi söylüyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 24 Haziran 2013; 23:38:19 >

• FuXiN kullanıcısına yanıt
    Yukardaki arkadaş doğru söylemiş kardeş .

Ben cihazı verdim 21. işgünü yenisini verdiler . Hafta sonlarıyla kafadan 1 ay .

2. değişim için bekliyorum . Bugün 18. işgünü, geldi dediler ama gene ses çıkmadı . Gene neredeyse kafadan 1 ay .

Telefonu aldığım tarih . 04/05/2013 3-4 gün dışında kullanmak nasıp olmadı. 2 aya yakın süredir cihaz yok .

Mahkemelerle uğraşıyorum, artık sinirler gerildi iyice . Sen iyi fiyata aldın , şanssız şansılardansın . Ben kökten şanssızım

Tabi Kvk'nın , Teleservice'den iyi olduğunu cümle alem biliyor . O konuda şüphe yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 24 Haziran 2013; 23:44:36 >
  • 20 gün hiç yoktan iyidir. Umarım adam akıllı bir cihaz verirler de uğraştırmazlar bir daha. Böyle şeylere hiç tahammülüm yok, yolladıkları cihazın da pert çıkması durumunda ücreti geri alma şansımız var mı? Varsa ne kadar sürer bu?

Burda biri var mı KVK'dan 20 günde sorunsuz bir HTC One alan, ya da tam tersi?
  • Ben iş günü olarak söyledim zaten o bakımdan haklı oluna bilinir. ama benim anlatmak istediğim durum hiç olmazsa sözlerinde duruyorlar kötüde olsa bir muhatap var karşında değişim ne kadar süre dediginde 1-3 hafta net bir cevap ala biliyorsun. Arkaşın kastı toplam olarak 1 ay ise bir şey diyemem sonuçta 20 gün bekletse hiç bir şey deme hakkımız yok adamların yasal hakkı nasıl biz kendi haklarımızı arıyorsak onlarda bu hakkı tanımak lazım:)
    İllaki arda 1-2 belkide çok fazla kişinin cihazları 20 iş gününden fazla sürmüştür ama en kötü 1 ay içinde ala biliyorsun :D

bende senden bir gün sonra almışım bende senin gibi düzgün kullanamadım 10 gün filan. Bu işin para ile alakası olmadıgınıda sana daha önce söylemiştim. benim gözümde şuan htc one dan daha alına bilecek başka cihaz yok para iadesi alsam ne işime yarayacak :)

quote:

20 gün hiç yoktan iyidir. Umarım adam akıllı bir cihaz verirler de uğraştırmazlar bir daha. Böyle şeylere hiç tahammülüm yok, yolladıkları cihazın da pert çıkması durumunda ücreti geri alma şansımız var mı? Varsa ne kadar sürer bu?

Burda biri var mı KVK'dan 20 günde sorunsuz bir HTC One alan, ya da tam tersi?

evet ana konuda yazanlar oldu hatta bizim ilk değişimde aynı seriden sağlam cihaz alanlarda oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 24 Haziran 2013; 23:56:03 >

• Bende 1 ay telefonsuz kalmayı göze aldım verdim kvk ya. Yine pert cihaz gelirse yine vericem umrumda değil içime sinmezse kullanamam.
  • yine sorunlu bir cihaz verirlerse tekrar kutulu değişim bırakırım kavga dövüş neyse artık yapacağız bir şeyler neyse iyi diyelim iyi olsun kısmet olursa yarına çıkmak 10 gbi cihaz hakkında bilgi veririm. 9 da serviste olacagım ve sağlam bir cihaz alıp gönül rahatlığıyla işe gitmek istiyorum

Sorunsuz bir cihaz alabilmek için dualarınızı bekliyorum cümleten hayırlı akşamlar
  • Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmış olup , teslime hazır hale getirilmiştir. Cihazınızı kayıt sırasında verilmiş olan form ile teknik servisimizden teslim alabilirsiniz. Cihazınızı ortalama 3 iş günü içinde bayi aracılığıyla gönderdiyseniz bayinize, kargo ile gönderdiyseniz kargo aracılığıyla teslim edilecektir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    Garanti Durumu: Garanti Dahili

Fatura Bilgisi: 0 TL
    Müşteri Bilgileri
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 04.06.2013 00:00:00 / Kozyatağı Teknik Servis

benimde cihaz hazır yarın almaya giderim yalnız burdan herkese tavsiyem gene sorunlu cihaz vermeye kalkarlarsa sakın artık bu sürecden bıkıpda cihazı kabul etmeyin hakkınızı sonuna kadar arayın bence şahsen ben sorunlu cihaz çıkması durumunda yeniden bir çatışmaya daha girmeye çekinmeyeceğim
  • Benim telefon geldide ne oldu ayni halt yine var ugrasamam teleservisle yine dursun bi firma nasil Boyle telefon uretir ya anlamiyorum hicmi kontrol asamasi Yok bunlarda Offfff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

quote:

Bilerek mi yazıyorsunuz yoksa kafadan mı sallıyorsunuz ? Neye göre yazıyorsunuz bir açıklarsanız sevinirim..

2. doa değişim cihazımın teslim süresi. bu gün mesaj geldi gerçi 5:15 de attılar mesajı 6 ya kadar gidip almam mümkün değildi ama yarın sabahtan gidip alacagım cihazı.. Umarım düzgün bir cihaz gelir bu sefer..

1. doa değişimimde benzer şekildeydi 20 iş günü dolmadan teslim almıştım. gele cihazda sorunluydu orası ayrı bir durum ama hiç olmazsa 20 iş gününde teslim ediyorlar hatta daha erken.. KVK bu konuda kesinlikle teleservisten iyi ve teleservis bu konularda mimli bir firma daha öncede yazmıştım.. Teleservis garntili arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Yürekten samimi söylüyorum :/

Buradaki cihazımın bilgilerine göre söylüyorum.

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

• quote:

yine sorunlu bir cihaz verirlerse tekrar kutulu değişim bırakırım kavga dövüş neyse artık yapacağız bir şeyler neyse iyi diyelim iyi olsun kısmet olursa yarına çıkmak 10 gbi cihaz hakkında bilgi veririm. 9 da serviste olacagım ve sağlam bir cihaz alıp gönül rahatlığıyla işe gitmek istiyorum

Sorunsuz bir cihaz alabilmek için dualarınızı bekliyorum cümleten hayırlı akşamlar

Cİhazı alınca güzelce kontrol edip bi yorum yap buraya kardeş. Benimde yakınlarda gelir cihaz. Seninki pert çıkarsa , benimde öyle olur muhtemelen.

• Aynı seri cihaz verdiler sol tarafında minik bir taşma onun haricinde hiç bir sıkıntı yok çok şükür ölü piksel testi filan yaptım sorunsuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buradaki cihazımın bilgilerine göre söylüyorum.

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

Kusura bakma kardeş biraz sert konuşmuşum haklısın ama sen ara bir sor kvk normalde erken veriyor cihazı

• BUGUN TEKRAR tele servıce den umit bey ıle konustum doa değişim surenız gecmıs haklısınız en kısa surede cıhazınızı almanızı saglayacagız dedı bende sıze ıhtarname cektım ben para ıstıyorum deyınce bu sıze enaz 4 aya mal olur bence cıhazınızı alın dedı bende ıyı alacam ama ortada makınada yok dedım sorununuz en ust bırıme ıletecem en kısa surede sorun cozulecek dedı bır kac gun daha sabır dedı tamam 2 gun daha bekelrım dedım ok dedı
  • quote:

Aynı seri cihaz verdiler sol tarafında minik bir taşma onun haricinde hiç bir sıkıntı yok çok şükür ölü piksel testi filan yaptım sorunsuz

Benim de cihaz gelmiş. Bir gidip bakayım bende

Loveless ' in nasıl gelmez ya. Cidden teleservice'in sorunu bu . Kvk getirdi gene . Teleservice mağduriyetin dibine vurdu .
  • SON DURUM :(

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-05-29
    Tamir Bilgisi:
    DOA DEGISIM CIHAZI BEKLEMEKTEDIR
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.
  • lovelesss kullanıcısına yanıt
    Ben 5 ' inde verdim servise. Birazdan cihazı almaya gidecem .
  • İçim içimi yiyor benim beklerken. 3 hafta daha nasıl bekleyeceğim, ya gelen cihaz da kötü bir durumdaysa?
  • exkalibur31 E kullanıcısına yanıt
    canınızı çok sıkmayın. gelen cihazda yine hata varsa ki son değişim cihazların takip ettiğim kadarıyla sorunusuz tekrar değişim istemek sizin en doğal hakkınız.
    5 hafta değişim beklemiş biri olarak elbette sizi anlıyorum ama canınızı sıktığınıza değmez. sonuçta serviste geçen süre garanti süresinden sayılmıyor.
  • arkadaslar sordum kımse yanıtlamadı ht36 hdr microfon varmı bu seride nasıl anlıcaz bunu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.