Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ht35 serisi, siyah renk, 1 tane bile ölü pixel yok ve çerçeve tek parça gibi 0 mm açıklık
  • 10.06.2013 tarihinde teknosadan ürünü aldım bende. 15.06.2013 tarihinde geri götürdüm kasa açıklığı şikayetinden 12 gün geçti. Teleservice'de imei numarası ile takip yapamıyorum. Telefondan haber alınamıyor böyle bi saçmalık yok ya başımıza gelmeyen kalmadı. Aciliyetle teknosa duruma el attı bakalım ne çıkıcak bulunucak mı bulunursa değişimi ne zaman yapılıcak tam bir yılan hikayesi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaX88

quote:

Orijinalden alıntı: WojzieanHowsk

10.06.2013 tarihinde teknosadan ürünü aldım bende. 15.06.2013 tarihinde geri götürdüm kasa açıklığı şikayetinden 12 gün geçti. Teleservice'de imei numarası ile takip yapamıyorum. Telefondan haber alınamıyor böyle bi saçmalık yok ya başımıza gelmeyen kalmadı. Aciliyetle teknosa duruma el attı bakalım ne çıkıcak bulunucak mı bulunursa değişimi ne zaman yapılıcak tam bir yılan hikayesi !

aynen bende teknosadan aldım 10 gün cihazdan haber alamadım sitesinden imei sorgusuda yapılmıyordu teleservis denen baş belası firmayı aradım sürekli hiç bilgi vermediler geçen teknosadan mesaj geldi ürününüz geldi diye bugun baktım aynen geri yollamışlar kamerası yamuk yerleştirilmiş donanım sorunu var güncelleme yapıldı yazmışlar :d teknosaya bildirim gelmiş htc telefonları kvk kartal şubesine yollayın diye bugun tekrar kvk ya yollandı

Teleservice tam bir başbelası gerçekten. Teknosa, Htc, Teleservice üçgeniyle hergün görüşüyorum işlemleri hızlandırmak için teknosa sağolsun "acil" olarak belirtti ve işlemlerin hızlanması için adım attı umarım ayın 5.ne kadar gelir yurtdışına çıkıcağım kısa süreliğine.

• quote:

quote:

quote:

quote:

10.06.2013 tarihinde teknosadan ürünü aldım bende. 15.06.2013 tarihinde geri götürdüm kasa açıklığı şikayetinden 12 gün geçti. Teleservice'de imei numarası ile takip yapamıyorum. Telefondan haber alınamıyor böyle bi saçmalık yok ya başımıza gelmeyen kalmadı. Aciliyetle teknosa duruma el attı bakalım ne çıkıcak bulunucak mı bulunursa değişimi ne zaman yapılıcak tam bir yılan hikayesi !

aynen bende teknosadan aldım 10 gün cihazdan haber alamadım sitesinden imei sorgusuda yapılmıyordu teleservis denen baş belası firmayı aradım sürekli hiç bilgi vermediler geçen teknosadan mesaj geldi ürününüz geldi diye bugun baktım aynen geri yollamışlar kamerası yamuk yerleştirilmiş donanım sorunu var güncelleme yapıldı yazmışlar :d teknosaya bildirim gelmiş htc telefonları kvk kartal şubesine yollayın diye bugun tekrar kvk ya yollandı

Teleservice tam bir başbelası gerçekten. Teknosa, Htc, Teleservice üçgeniyle hergün görüşüyorum işlemleri hızlandırmak için teknosa sağolsun "acil" olarak belirtti ve işlemlerin hızlanması için adım attı umarım ayın 5.ne kadar gelir yurtdışına çıkıcağım kısa süreliğine.

sizin cihazda ne sorunu vardı

Sadece kasa açıklığı vardı alt ve üst hoparlörlerde o nedenle gönderdim ama açıkçası gönderdiğime pişman oldum :)

• quote:

pardon!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuHaMMet_tr -- 27 Haziran 2013; 23:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuHaMMet_tr

quote:

ne şimdi bu
    ilk mesajını atmışın
    önce hoş geldin forum donanımhabere

cihazın servisten mi geldi

yeni mi aldın?

serisi ne?

Yoksa bizimle mi dalga geçiyosun!!!!

Algı problemin yoksa herşeyi net bir şekilde açıkladım kasa açıklığı probleminden dolayı servise gönderdim ve hala serviste henüz bi haber yok serisini bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuHaMMet_tr

quote:

ne şimdi bu
    ilk mesajını atmışın
    önce hoş geldin forum donanımhabere

cihazın servisten mi geldi

yeni mi aldın?

serisi ne?

Yoksa bizimle mi dalga geçiyosun!!!!

Algı problemin yoksa herşeyi net bir şekilde açıkladım kasa açıklığı probleminden dolayı servise gönderdim ve hala serviste henüz bi haber yok serisini bilmiyorum.

hocam sana degildi yazdiklarim. yanlis yere yazdigimi anlayinca hemen pardon olarak editledim. kusura bakma htc kafa birakmadi...
    bu yazdiklarini da yeni gordum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar günaydın kafama takılan kvk sitesindeki iletiden sonra kvk yı sabah sabah tekrar aradım bi bayan arkadaş ile görüştüm

Sayın Müşterimiz ; Cihazının onarımı için üreticiden talep edilmiş olan parça servisimize ulaşmıştır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır.

bu mesajı aldığımı ilettim aldığım cevap ise cihazınızın değişimi yapılmış cihaz gelmiş evrakları ve imei kayıtları yapılıyor en kısa sürede teslim edilecektir dedi bi sorununuz olursa gidin kvk ya teleservice tam bi işkenceymiş iyiki kvk ya vermişim bu kadar kısa sürede alabileceğim cihazı
  • tele servıce web sayfası 2 gundur acılmıyor ben zaten hakem heyetıne basvurdum artık sıteye bıle gırmek ıstemıyorum sadece sonucu beklıyorum buarada bazı arkadasların makınalarını hıc ıslem yapmadan acıklık normal dıye gerı ıade etmısler ınsallah para beklerken bırde boyle bırsey yasamayız malum bugun ıtıbarıyle tamı tamına 31 gundur doa beklıyorum
  • Telefonunda ölü pixel yok gibi programda gözüme carpmadi. Ama ust tarafında kasa açıklığı var saç teli giriyor parmakla bastırınca bariz belli oluyor. Servise gondersem mi bilemedim alali 25 gün oldu . Servise gonderipte cihazı açıp tekrar gonderirlerse hiç ıyi olmaz değişim kararı çıkar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HasanBaglandiniz.
    Hasan: Merhaba, nasil yardimci olabilirim?
    ilyas uzun: selam hasan bey
    ilyas uzun: doa değişim cıhazımız hakkında bılgı alabılırmıyız
    ilyas uzun: ???
    Hasan: Adinizi ve soyadinizi, telefon numaranizi, e-posta adresinizi ve telefonunuzun IMEI yada S/N numaranizi alabilir miyim? (Telefonunuzdan *#06# tusladiginizda IMEI numarasi cikmaktadir)
    ilyas uzun: *************************
    Hasan: Cihaizniz Teleserviste oyle degil mi?
    ilyas uzun: maalesef 31 gundur
    ilyas uzun: tuketıcı hakem heyetıne basvurarak para ıadesı ıstedım resmı olarak basvurumu yaptım
    ilyas uzun: beklıyorum sızı hasan bey
    Hasan: Ilyas Bey simidlik bir bilgi yok malesef
    Hasan: biliyorsunuz sistemde deyisiklikler yapiyor Teleservis
    ilyas uzun: anladım bana tele servıce 20 iş gunu dedı sız htc ıse 4-6 hafta değişim dedınız suan 5 hafta bıttı
    ilyas uzun: onumuzdekı haftasonu 6 hafta oluyor ben para ıadesını talep ettım hakem heyetınden allah sizin ve tele service eline kimseyi dusmanımı bile düsürmesin
    rezalet bır calısma sisteminiz var resmen siz ve tele servıce insanı keriz yerine koyuyorsunuz agır konusuyorum ama kusura bakmayın
    ilyas uzun: odemeyı servıs mı onaylıyor sızmı??
    Hasan: Servis onayliyor Ilyas Bey
    ilyas uzun: tmm artık yasal basvurumuzu yaptık sonucunu beklıyecegız sıze ıyı calısmalar
    Hasan: Tamam

• Kargo Giriş Tarihi:
    2013-05-23
    Tamir Bilgisi:
    DOA DEGISIM CIHAZI BEKLEMEKTEDIR
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.

Malesef benımkinin durumuda içler acısı..htc ile görüştügümde önumuzde hafta cihazların yollanmaya başlıcagını bildirmi resmi olarak bende buna inanmmak istiyıtiyom çünkü bir kaç kişide aynı cevabı verdi..

baştan teleservice ye yollayarak hata etmişim KVK ya yollasaydım çondan cihazım gelmiş olucaktı
    eger önümüzdeki haftada oyaladıklarını anlarsam TÜKETİCİ HEYETİNE BAŞVURUMU YAPICAM

yada teleservice den telefonumu işlem görmeden alsam servis raporu ile birlıkte KVK ya yollasam mı diye düşünüyorum ? bunu yapan varmı arkadaşlar ?

kvk da doa değişimler 2 hafta içersinde yollanıyor adam 40 gün içersinde 3 cü cihazı gelmiş
  • serdarGs kullanıcısına yanıt
    Teleservice garantili cihaza KVK bakar mı ki ?
  • ARKADASLAR AVEA DA CALISAN BIR ARKADASIM VAR KURUMSALDA GOREVLI TELE SERVICE ELINDEKI CIHAZLARI İNGİLTEREYE YOLLUYORMUS ORDA TESTE GIREN CIHAZLARA DEĞİŞİM YADA YAZILIM GIBI SONUCLARA GORE TR YE YENIDEN KUTULANIP GERI YOLLANIYORMUS TELE SERVICE MAKINA VEREMEMESININ SEBEBI ONA GORE ELINDEKI MALLARI GEC YOLLAMIS INGILTEREYE ORDADA BELLI BIR TEST TEN GECTIĞI ICIN SUREC UZUYOR DIYOR VE EKLIYOR TELE SERVICE ENAZ 15-20 GUN DAHA CIHAZ VEREMIYECEK ZATEN BENIM 5 HAFTA OLDU VE HALA INGILTEREDEN GELECEK DOA BEKLENIYOR YANI ADAMLAR BURDA TELEFON DEĞİŞMIYOR MERKEZE UCAK ILE YOLLUYORLARMIS BEN GERCI VERDIM AKEM HEYETINE
  • lovelesss kullanıcısına yanıt
    Teleservice için söylenen olumsuz her söze inanırım çünkü dünyanın en berbat garanti şirketidir bu 1 ay içinde bunu anladım. Yalnız geçen hafta bu forumda bir kaç kişiye cihaz göndermişler bu şekilde yazmışlardı . Hatta bizden sonra gönderen 1 kişiye bile göndermişlerdi. Buda Teleservice ten nefret etmemin başka bir sebebi .
  • Teleservice'deki 13.günde doldu. Cihazımdan hala haber alamıyorum hiçbir şekilde teleservice altyapı çalışmasından dolayı bilgi alınamadığı söylüyor. Bakalım daha ne kadar rezil edicekler bizi !
  • sanırım makınaları veremıyorlar bılınclı olarak sıteyı kapatıyorlar soruncada sıstemlerımız calısmıyor dıyorlar ısın ucunda tele servıce varsa her yol mubah ben verdım hakem heyetıne artık dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

sanırım makınaları veremıyorlar bılınclı olarak sıteyı kapatıyorlar soruncada sıstemlerımız calısmıyor dıyorlar ısın ucunda tele servıce varsa her yol mubah ben verdım hakem heyetıne artık dusunmuyorum

kaç gün sonunda hakem heyetine başvurabiliyoruz ? birde hakem heyetinin sonuca varması ne kadar süre alıyor bunlar hakkında bilgi sahibiyseniz bizide bilgilendirirsen sevinirim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

sanırım makınaları veremıyorlar bılınclı olarak sıteyı kapatıyorlar soruncada sıstemlerımız calısmıyor dıyorlar ısın ucunda tele servıce varsa her yol mubah ben verdım hakem heyetıne artık dusunmuyorum

kaç gün sonunda hakem heyetine başvurabiliyoruz ? birde hakem heyetinin sonuca varması ne kadar süre alıyor bunlar hakkında bilgi sahibiyseniz bizide bilgilendirirsen sevinirim :)

ben telefonu 9/5/2013 de aldım aldıktan sonra kasa acıklığını farkettım aradım bana tele servıce yolla dendı 27/5/2013 de yolladım 28/5/2013 de aldıkları halde 29/5/2013 de form acıldı o tarıhten sonra hemen hemen her gun konustuğumda bana yasal servıs sureci 20 iş gunu deduıler hafta sonları harıc bende bekledım 20 gun doldu bu seferde htc 4-6 hafta arası ıcınde değişim yapılmak zorunda dedıler suan 5 hafta bıttı bende defalarca aramama ragmen baktım bunların cıhaz felan vereceklerı yok gecen hafta cuma hakem heyetıne gıttım once ıhtarname verdıler onu hem vodafone hem tele servıce hemm kargo hem faks hemde ptt ıle yolladım sonrasında bır kac gun daha bekledım baktım gene hareket yok sureklı kıvırıyorlar hem htc hem servıs hakkında ıslem yaptım

buarada onlarca kez yaptığım her gorusmede htc mh bana sorunun servıs kaynaklı olduğunu kendılerınınde yapacak bısrseylerı olmadığını beyan ettıler htc mh otur sıfır...

tele servıce ıle yaptığım onlarca telefon gorusmesınde sorunun htc den kaynaklandığını kendılerıne makına yollamadığı ıcın bızlere makına veremedıklerını beyan edıyorlar bence ınandırıcı cunku stokda mal yok nerden verecek 10 uzerınden 1...

vodafone ıle yaptığım onlarca telefon gorusmesınde sorunun kendılerını alakadar etmedığını sorunun kesınlıkle teler servıce ıle alakalı olduğunu bu konuda her hangı yaptırım guclerının olmadığını beyan ettıler sıfır...

suan basta vodafone,htc,tele service,brıghstar,mobiltel hem btk hem tuketıcı hakem heyetı hemde sıkayet var sıtelerıne sıkayet ettım ama sonuc hala sıfır...

sonuc;
    nsallah bunlarda karsı ataga kalkar makınayı gerı ıade ederlerse tam mahkemelık olucaz o durumda ınsallah sonuc 1,2 hafta ıcınde netlesırde paramızı alırız bır daha mı htc asla altın kaplama telefon yapsalar elıme alırsam adam değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reap3r

Kvk da bugün gündüz imeimi sorguladım doa değişimi onaylandı yazıyordu. Şimdi sorguladım tamir işlemleri devam etmekte yazıyor. Dün de bir üst birimde tamir işlemleri devam ediyor yazıyordu. Bu ne ya :D

aynı mesajı bende aldım siteden kontrol edince kafam karıstı ve kvk yı direk aradım ordaki bayan telefonlarınız geldi şuan işlemleri yapılıyor ondan bu iletiyi alıyorsunuz dedi işlemler bittiğinde en kısa sürede dağıtıma başlanacak dedi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.