arkadaşlar az önce kvk ile görüştüm 24,06 da değişim verilen cihazım istanbul kvk dan kargoya 15:00 itibari ile verilmiş pazartesi gidip telefonunuzu alabilirsiniz dediler hasret bitiyor
teleservice'e kıyasla oldukça hızlı değişim almışsınız. umarım sorunsuz bir cihaz gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: yassean1905
arkadaşlar az önce kvk ile görüştüm 24,06 da değişim verilen cihazım istanbul kvk dan kargoya 15:00 itibari ile verilmiş pazartesi gidip telefonunuzu alabilirsiniz dediler hasret bitiyor
sizin adınıza sevindim. darısı bizim başımıza :)
açıkcası bende şaşırdım ama belki 40 kere htc yi 30 kere kvk yı aradım ben anlamam 20 günden falan filan derken baya kızıştıra kızıştıra alıcam inşallah sorunsuz çıkar darısı sizlerin başına inşallah kvk teleserviceden daha hızlı sanırım
açıkcası bende şaşırdım ama belki 40 kere htc yi 30 kere kvk yı aradım ben anlamam 20 günden falan filan derken baya kızıştıra kızıştıra alıcam inşallah sorunsuz çıkar darısı sizlerin başına inşallah kvk teleserviceden daha hızlı sanırım
valla bende hergün htc, teknosa ve teleservice üçlüsünü arıyorum ama 13.güne giriyoruz daha bir hareket söz konusu değil :)
YENİ GELECEK HTC ONE LARDA HTC SENSE DİYE Bİ TEKNOLOJİ KULLANMIŞLAR HDR MİKROFON YERİNE .......BU ARADA BENİM KVK GARANTİ VAR Bİ AY GEÇTİ HALA CİHAZIMI BEKLİYORUM GÖZÜMDE TELESERVİCEDEN FARKI KALMADI
FATİH SEÇKİNF
kullanıcısına yanıt
DEGİŞİMDEN CİHAZINI ALAN ARKADAŞLAR HTC SENSE MİKROFON HAKKINDA BİLGİ VERİRLER İNŞ ....
FATİH SEÇKİNF
kullanıcısına yanıt
walla benim tl geldi ht36 yani haziran ayı uretımı kapalı kutu geldı ımeı felan farklı eskı cıhazım degıl yanı ama microfon bence tırt arabada cekım yaptım yuksek sesle baslar port port edıyor yanı hdr yı tutmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel1985
walla benim tl geldi ht36 yani haziran ayı uretımı kapalı kutu geldı ımeı felan farklı eskı cıhazım degıl yanı ama microfon bence tırt arabada cekım yaptım yuksek sesle baslar port port edıyor yanı hdr yı tutmuyor
kasa açıklığı veya pixel sorunu yok değil mi ht36 serisinde ?
WojzieanHowskW
kullanıcısına yanıt
benim cihazım gelmedi bi ay geçti
Kargo Giriş Tarihi: 2013-05-29 Kayıt Tarihi: 2013-05-29 Tamir Bilgisi: DOA DEGISIM CIHAZI BEKLEMEKTEDIR Durum: Cihazınız işlem sırasındadır.
:))
arkadaşlar telefonum geldi fa35nw serisi 1 cm bile açıklık yok mis gibi alet oh ya kavustum darısı hepinize
Teleservis olup telefonu gelen yok heralde daha ?
quote:
Orijinalden alıntı: relaX88
geldide aynen geri yollamış şerefsizler
ayıp ya teleservice miydi teknik servisi
WojzieanHowskW
kullanıcısına yanıt
Teleservis garantili cihaz alıcağıma gidip Doğubanktan alsaymışım 5 hafta oldu şerefsiz bunlar .
quote:
Orijinalden alıntı: PeCHe
Teleservis garantili cihaz alıcağıma gidip Doğubanktan alsaymışım 5 hafta oldu şerefsiz bunlar .
allah belalarını versin başka söz bulamıyorum.
telefonum geldi tam bir ay aradan sonra FA35MW serisi sorunsuz gibi altta hafif bi açıklık var ama abartılcak kadar değil ....
quote:
Orijinalden alıntı: FATİH SEÇKİN
telefonum geldi tam bir ay aradan sonra FA35MW serisi sorunsuz gibi altta hafif bi açıklık var ama abartılcak kadar değil ....
teleservice mi kvk mı ? hangisinden geldi ürününüz acaba ?