Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En güzelini yapmışsınız. İnşallah en kısa zamanda davalar sonuçlanır.
    Parayı iade alınca manevi tazminat davası da açmak lazım...
  • Arkadaşlar ben de kamera pembeleşmesi nedeniyle 10 gün önce verdmi ama parca bekliyor yazıyor. Kamera pembeleşmesi için bu kadar bekleyen oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefiluzman kullanıcısına yanıt
    hocam ben de ilk verdiğim zaman beklemiştim parça gelmesi için, ellerinde yoksa eğer yurtdışından sipariş edildiği için süre uzuyor malesef.
  • degisim diye ekstra'dan belirtmek gerekiyor mu, cunku eger yedek parcaysa benim hoperlor, anakart ve kamera degiscek, yenisini verseler daha iyi
  • Yarın şu servisi ve HTC yi telefon trafiğine tutalım bu hafta şu DOA değişimindeki telefonları alalım artık gerçekten sıkıldım!
    Bir bilgi edinirseniz lütfen yazınız.
  • turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım benim yazılarımı okursan zaten htc türkiyenin bir işe yaramadığını söylemiştim hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar ve hiçbir konuda bilgileri yok sadece formalite diye kurulmuş bir firma bende toplamda 8. kez servise verdim yine olmadı dava açtım değişelim diyolar davayı çekersem ama çekmek gibi bir niyetim yok bakalım 7.ayın 2 sinde davamız var hayırlısı olur inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

ben zaten tüketici hakem heyetine de başvurdum. bu kadar süre bekleyince başvurmamak olmazdı zaten..
    ama tüketici hakem heyetine başvurmak demek beklemeyeceğiz anlamına gelmiyor ki.. onların kararı da şıp diye çıkmıyor sonuçta. maalesef onu da bekleyeceğiz..

bu arada cihazının fiyatı nekadardı?
    bildiğim kadarı ile a200 küsürün üstüne almıyorlar hakem heyeti bende gittim almadılar çünkü onun için gidip tüketici mahkemesine verdim...
  • şuan toplamda kaç kişi var burda htc one değişim bekleyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

arkadaşım benim yazılarımı okursan zaten htc türkiyenin bir işe yaramadığını söylemiştim hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar ve hiçbir konuda bilgileri yok sadece formalite diye kurulmuş bir firma bende toplamda 8. kez servise verdim yine olmadı dava açtım değişelim diyolar davayı çekersem ama çekmek gibi bir niyetim yok bakalım 7.ayın 2 sinde davamız var hayırlısı olur inşallah...

8 kez servise neden verdin ki ya
  • quote:

quote:

ben zaten tüketici hakem heyetine de başvurdum. bu kadar süre bekleyince başvurmamak olmazdı zaten..
    ama tüketici hakem heyetine başvurmak demek beklemeyeceğiz anlamına gelmiyor ki.. onların kararı da şıp diye çıkmıyor sonuçta. maalesef onu da bekleyeceğiz..

bildiğim kadarı ile a200 küsürün üstüne almıyorlar hakem heyeti bende gittim almadılar çünkü onun için gidip tüketici mahkemesine verdim...

evet, okumuştum yazılanları ama tabi telefon servise gittikten sonra...
    telefonu 1216 liraya almıştım, 1250 nin üzerindeyse hakem heyeti bakmıyor diye biliyorum.
    ya bana servis değişim kararı çıkardı da noldu? yine bekliyorum yine bekliyorum..

• quote:

quote:

quote:

telefonu 1216 liraya almıştım, 1250 nin üzerindeyse hakem heyeti bakmıyor diye biliyorum.
    ya bana servis değişim kararı çıkardı da noldu? yine bekliyorum yine bekliyorum..

senin cihaz one mini mi

• quote:

Orijinalden alıntı: openline

quote:

quote:

quote:

senin cihaz one mini mi

evet

• Bugün htc türkiye ile telefonda görüştüm. Size sıranın gelmesi 1.5 2 ayı bulabilir dediler. Online destekten de bilgi alayım dedim dalga geçer gibi 2 ayı doğrulayıp kısa zamanda diyor hala. Telefonu kullanamadan soğudum.45 günde geldiğini varsayalım ölü piksel kasa açıklığı pembe kamera falan olursa bi 2 ay daha bekleyeceğim. Tüketici mahkemesi de 3 ayı bulur diyorlar. Süreci hızlandırmak için yapabileceğim bir şey var mı?
     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

• bende kvk olayını anlatayım bari

telefonumda bayağı bir arıza vardı herkesin malumu wi-fi sorunu batarya birden boşalması yakınlık sensörü sorunu vb gibi servise gitti telefon...

telefonu kozyatağındaki servise götürdüm son günüymüş orada cihazı kartaldan alabilirsinizi yada kargo yapabiliriz dediler kargoya güvenmedim gidip kendim alıo kontrol etmeyi planlıyordum.
    forumlarda 20 günden önce gelmez falan okuyunca 10 gün hiç aramadım bile kvkyı ama ellerini çabuk tutmuşlar telefonu verdiğim günden itibaren 5. günde telefon hazır olmuş bende hafta sonu gidip aldım telefonu
    öncelikle telefonun anakartını değiştirmişler bu yüzden imei numarası değişmiş buda formada belli oluyordu form hala elimde genel olarak sorunlar düzeltilmişti ama hala wifi sorunu devam ediyor batarya biraz iyileşmiş ama ilk günki gibi değil sanırım yeni batarya alıcam yada batarya kılıflara yönelicem tekrar servise vermek istemiyorum bu telefonu bu sorunla yaşamaya çalışacağım ve süpriz şu oldu herhalde anakart değişiminden sonra 16gb olan telefonum 32 gb olmuştu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: absent10

Bugün htc türkiye ile telefonda görüştüm. Size sıranın gelmesi 1.5 2 ayı bulabilir dediler. Online destekten de bilgi alayım dedim dalga geçer gibi 2 ayı doğrulayıp kısa zamanda diyor hala. Telefonu kullanamadan soğudum.45 günde geldiğini varsayalım ölü piksel kasa açıklığı pembe kamera falan olursa bi 2 ay daha bekleyeceğim. Tüketici mahkemesi de 3 ayı bulur diyorlar. Süreci hızlandırmak için yapabileceğim bir şey var mı?

sen cihazı ne zaman gönderdin ki ben 09.01.2014 tarihinden beri bekliyorum.

• arkadaşlar bende tamamen ayrı bir sorun var,htc one telefonumun arkası diğer tüm cihazlara göre daha mat ve pürüzlü,yani cilasını unutmuşlar sanki :) bunun hakkında bilgisi olan var mı,servise mi vereyim,daha iki haftalık cihaz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: openline

quote:

Orijinalden alıntı: absent10

Bugün htc türkiye ile telefonda görüştüm. Size sıranın gelmesi 1.5 2 ayı bulabilir dediler. Online destekten de bilgi alayım dedim dalga geçer gibi 2 ayı doğrulayıp kısa zamanda diyor hala. Telefonu kullanamadan soğudum.45 günde geldiğini varsayalım ölü piksel kasa açıklığı pembe kamera falan olursa bi 2 ay daha bekleyeceğim. Tüketici mahkemesi de 3 ayı bulur diyorlar. Süreci hızlandırmak için yapabileceğim bir şey var mı?

sen cihazı ne zaman gönderdin ki ben 09.01.2014 tarihinden beri bekliyorum.

25 ocakta gönderdim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absent10 -- 17 Şubat 2014; 16:50:56 >

• Bugün görüştüm HTC ile Kesin bir tabirle Cihazların IMEI Kayıtlarıda tamamlanmış ve Servis Bögelerine dağıtımlar bugün itibari ile başlamış bilgisi bize ulaştı dedi. Yani özellikle istanbuldaki arkadaşlar için bu hafta DOA değişimindeki telefonlarını almaları mümkün,
    Bu arada ben 13 Ocak da teslim ettim ondan sonra ki teslimatlar için bu bilgi yanlış olabilir ama bana söylenen bilgi bu daha öncede mail ile bilgi vermişlerdi bana IMEI kayıt aşamasında diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*F1R4T_sTyL3*_

Bugün görüştüm HTC ile Kesin bir tabirle Cihazların IMEI Kayıtlarıda tamamlanmış ve Servis Bögelerine dağıtımlar bugün itibari ile başlamış bilgisi bize ulaştı dedi. Yani özellikle istanbuldaki arkadaşlar için bu hafta DOA değişimindeki telefonlarını almaları mümkün,
    Bu arada ben 13 Ocak da teslim ettim ondan sonra ki teslimatlar için bu bilgi yanlış olabilir ama bana söylenen bilgi bu daha öncede mail ile bilgi vermişlerdi bana IMEI kayıt aşamasında diye....

ben 6 ocakta teslim ettim 9 ocakta kayıt altına aldılar umarım bu hafta içinde alırım değişim cihazımı
  • ben bugun teslim ettim kargoya, benimki ilk seriden, nisan'da almistim, degisim sartlari neler??? acilmis telefon gelmesini hic istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.