Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncu6

quote:

Orijinalden alıntı: openline

quote:

quote:

quote:

dün de pazartesi de aradım teleservice i bu hafta içinde bekliyoruz dediler. bugün kaç kere aradıysam da bakan yok!
    htc ye çevrim içi sohbetten sordum, bu ay içerisinde dağıtılacaktır, cihazların ülkeye girişi yapılmıştır yazdı.
    bu ayı da telefonsuz çıkarırsam napcam bilmiyorum. ya danışabileceğimiz, sorabileceğimiz, hakkımızı arayabileceğimiz başka bir yer yok mudur?!

hangi haftaymış o hafta bitti

ah ben bir bilsem o haftaları..
    haftalar ayları kovaladı telefon yok

Sen ne zaman gondedin telefonunu

27 aralıkta!

Bende 6 ocakta gonderdim sanirim ayni anda gelecek cihazlarimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• openline kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar aralıkta gidip tüketici hakem heyetine yapmış olduğum başvuru sonuçlanmış
    rakam yüksek olduğu için sadece delil niteliğinde kullanılabilir diye bir ibare var yanı kısaca kazanmışım şimdi tüketici mahkemesini bekliyorum orasıda 7.ayın 2 sine gün vermişti bakalım o dava ne olacak bu arada kvk aradı davanızı çekerseniz size tekrardan sıfır cihaz vereceğiz dediler bende çekmeyeceğimi söyledim cihazı arzasından dolayı servise vermiştim hiç bakmadan geri verdiler bakalım nasıl sonuçlanacak...
  • HTC ülkeye giriş yapmıştır diyor, teleservice bize ulaşan bilgi yok diyor. Nasıl bu kadar umursamaz olabilirler anlamıyorum!
    Yeter artık ya!
  • quote:

HTC ülkeye giriş yapmıştır diyor, teleservice bize ulaşan bilgi yok diyor. Nasıl bu kadar umursamaz olabilirler anlamıyorum!
    Yeter artık ya!

Cihazlar önce ithalatçı firmaya ordan servislere dağıtılıyormuş o yüzden teleservice in bilgisi olmayabilirmis
  • benimkini turkcell kvk'ya gonderdi, teleservice dememe ragmen, nolcak simdi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: biozalp

benimkini turkcell kvk'ya gonderdi, teleservice dememe ragmen, nolcak simdi???

kvk da teleservice gönderiyor zaten
  • quote:

quote:

HTC ülkeye giriş yapmıştır diyor, teleservice bize ulaşan bilgi yok diyor. Nasıl bu kadar umursamaz olabilirler anlamıyorum!
    Yeter artık ya!

Cihazlar önce ithalatçı firmaya ordan servislere dağıtılıyormuş o yüzden teleservice in bilgisi olmayabilirmis

ben birkaç hafta önce ithalatçı firma olan brightstar ı da aramıştım, onlar bizimle hiç alakası yok demişlerdi

• valla ne bileyim htc dedi bana bunu ikincisi burda 3-5 kişiyiz cihaz bekliyoruz göndermemezlik yapamazlar mutlaka gelecek o cihazlar ama o cihazlar gelsin esip gürlücem htc ye
  • Bende aynı şekilde Brightstar ile görüştüm ısrarla Teleservice Brightstar getiriyor demesine karşın, HTC, Brightstar ve Teleservice üçlüsüne mail attım, sadece HTC cevap yazdı oda ürünlerin kimin getirdiğinden değil de ürünlerin passaport kaydında olduğu hakkında bilgi verdi. Bence ürünler kargo ile HTC Türkiye ye gönderiliyor...

Yarın son umut tekrar arayalım... İnşallah yarın gelir ya gerçekten sıkıldım artık...
    Tek umudum gelecek olan cihazın en yeni serilerden olup hatasız olması.
    Merhaba hocam,bende 3 günlük cihazımı yeni verdim,şu anda değişim cihazı bekleniyor yazıyor.Benide sizler gibi 2 aylık süreç mi bekliyor?Yoksa size gelen partiyle banada gönderirlermi telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

Merhaba hocam,bende 3 günlük cihazımı yeni verdim,şu anda değişim cihazı bekleniyor yazıyor.Benide sizler gibi 2 aylık süreç mi bekliyor?Yoksa size gelen partiyle banada gönderirlermi telefonu?

Valla bilemiyorum ki sen neden gonderdin

• Lanet olsun teleserviceee yeter 2 ay oldu getir artık şu telf'ları...biz bekleyenler ne çile çektik yaaaa onu ara bilgimiz yok bunu ara bilgi veremeyiz nasıl bi hizmettir ya .. bugün arayıpta bi bilgi alan oldumu arkadaşlar..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

Valla bilemiyorum ki sen neden gonderdin

Telefonun aşırı ısınması,şarj bitmesi sebebi ile
  • Bugün Teleservice ve HTC ile tekrar konuştum yine aynı laflar... Özellikle iletişime geçilmesini ve telefonların ne durumda olduğuna ne zaman teslim edileceği konusunda bilgi istedim böyle boş boş beklemekten sıkıldımı yoksa dava açıp en azından onun sonucu beklerim daha iyi dedim. Sizde aynısını söyleyin baskı kurun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*F1R4T_sTyL3*_

Bugün Teleservice ve HTC ile tekrar konuştum yine aynı laflar... Özellikle iletişime geçilmesini ve telefonların ne durumda olduğuna ne zaman teslim edileceği konusunda bilgi istedim böyle boş boş beklemekten sıkıldımı yoksa dava açıp en azından onun sonucu beklerim daha iyi dedim. Sizde aynısını söyleyin baskı kurun...

Peki onlar ne dedi

• 23 Ekimde Teleservice'e teslim ettiğim cihazım sözde(!) 26 ekim de yani 3 gün sonra tamir edilip geri gönderilmiş.

2 ay boyunca verdikleri internet sitesinden cihazın durumuna sürekli baktım form hep KAPALI haldeydi, hiç bir tamir işlemi uygulandığına dair kayıt yoktu. Ayrıca sürekli Kargoda olduğu yazıyordu. Beni 20 şubatta ilk defa aradılar tamir oldu diye. Tam 4 ay sonra. Yalanın bu kadarı.

Ben 25 kasımda başvurumu yaptım şimdi sonucu bekliyorum. Cihazı dün gidip aldım. İşin şakası cihaz sözde tamir edilmiş fakat ne şarj oluyor ne açılıyor. Umarım kazanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lundy -- 21 Şubat 2014; 18:57:00 >
    Kayıt açtırcaklarmış teleservice oradan yanıt alır almaz bana haber verceklermiş... Artık hiç birine inanmıyorum ya.
  • Selam arkadaşlar çok uzun beklemeler sonucu htc one almıştım, haziran ayında. Telefondan ekran açılmaları ve pembeleşme gibi sorunlar vardı. Bir çok kez htc ile iletişime geçtim, bana güncellemeleri beklememi ve sorunlarımın çözüleceğini belittiler. Ama güncelleme sonrası bir değişiklik olmadı. Bu yüzden eylülde servise verdim ve ekimde değişimi yapıldı. Ardından telefon geldi. Baktım gene aynı pembeleşme sorunu var. Sonra beni beklettiler beklettirler, güya yeni anroid yazılımı gelecekmiş aralık-ocak ayında düzelecekmiş. Bekledim gene bir fayda etmedi. Sonrasında tekrar servise verdim. Bu sefer onarım yapıldı. Ardından telefon geldi, şimdi de bakıyorum ki telefonda ölü pixel var. Ekran ile kasa tam oturmamış. Kamera çekimlerinde bu sefer yeşillenme var. Htc yetkilileri ile görüşüyorum, bana onarım yapalım diyorlar. Yahu bu telefonu kaç kez servise göndermem lazım benim, düzgün bir cihazım olması için? Telefon benden çok serviste gezdi. Ben de bu yüzden tüketici mahkemesine dava açtım ve para iadesi istedim. Şimdi sonucu bekliyorum. Size tavsiyem cihazınızın gelmesini öyle 40 gün 50 gün filan beklemeyin. Biraz peşinde koşun, o kadar 2000tl para veriyorsunuz ve 1.5 ay telefonsuz geziyorsunuz. Hangi dünya ülkesinde böyle bir şey görülmüştür? Açın davanızı paşa paşa paranızı alın. Bu kadar iyi niyet göstermemiz yetti artık!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

23 Ekimde Teleservice'e teslim ettiğim cihazım sözde(!) 26 ekim de yani 3 gün sonra tamir edilip geri gönderilmiş.

2 ay boyunca verdikleri internet sitesinden cihazın durumuna sürekli baktım form hep KAPALI haldeydi, hiç bir tamir işlemi uygulandığına dair kayıt yoktu. Ayrıca sürekli Kargoda olduğu yazıyordu. Beni 20 şubatta ilk defa aradılar tamir oldu diye. Tam 4 ay sonra. Yalanın bu kadarı.

Ben 25 kasımda başvurumu yaptım şimdi sonucu bekliyorum. Cihazı dün gidip aldım. İşin şakası cihaz sözde tamir edilmiş fakat ne şarj oluyor ne açılıyor. Umarım kazanıcam.

Sizinki tamamen büyük hata. Kusura bakmayın. 4 ay telefonunuz gelmedi tamirden ve siz itiraz etmediniz? Kusura bakmayın ama htc filan geçtim hangi firma böyle bilinçsiz tüketici olursa istediği gibi at koşturur. Sizin dava açıp paranızı söke söke almanız lazımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

arkadaşım benim yazılarımı okursan zaten htc türkiyenin bir işe yaramadığını söylemiştim hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar ve hiçbir konuda bilgileri yok sadece formalite diye kurulmuş bir firma bende toplamda 8. kez servise verdim yine olmadı dava açtım değişelim diyolar davayı çekersem ama çekmek gibi bir niyetim yok bakalım 7.ayın 2 sinde davamız var hayırlısı olur inşallah...

Davayı aldığınız yere mi açtınız htcye mi acaba. Ben de dava açtım geçtiğimiz salı günü. Bir de davaya gidecek misiniz, neden açtınız davayı
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.