Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biozalp

ben bugun teslim ettim kargoya, benimki ilk seriden, nisan'da almistim, degisim sartlari neler??? acilmis telefon gelmesini hic istemiyorum

Fatura tarihinden itibaren 1 ay geçmemiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: openline

quote:

ben bugun teslim ettim kargoya, benimki ilk seriden, nisan'da almistim, degisim sartlari neler??? acilmis telefon gelmesini hic istemiyorum

9 ay gecti, herhangi bir sekilde degisim olmaz mi?? cunku telefonun herseyi degiscek, on kamera tozlu onu temizlerler, arka kamera pembelesme anakartla alakali, ya amfi ya da hoperlorler degiscek, kasa acikligi da var eskiden cok takmadim onu ama kasa da degisir herhalde, direk yeni telefon versinler daha iyi
  • quote:

quote:

quote:

9 ay gecti, herhangi bir sekilde degisim olmaz mi?? cunku telefonun herseyi degiscek, on kamera tozlu onu temizlerler, arka kamera pembelesme anakartla alakali, ya amfi ya da hoperlorler degiscek, kasa acikligi da var eskiden cok takmadim onu ama kasa da degisir herhalde, direk yeni telefon versinler daha iyi

değiştirmezler servis bilir onu arızalı parçaları deiştirirler gönderirler merak etme. Bırak değiştirmesinler bak ben 40 gündür cihaz bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 17 Şubat 2014; 22:39:49 >

• openline kullanıcısına yanıt
    peki bunun acilmasi cok zor, cok sorun cikarir mi teardown yapanlar geri birlestirememis, ben sacma sapan bir kasa istemiyorum
  • quote:

peki bunun acilmasi cok zor, cok sorun cikarir mi teardown yapanlar geri birlestirememis, ben sacma sapan bir kasa istemiyorum

adamlar yetkili servis kasa sorun çıkarmaz forumda kasayı deiştiren arkadaşlar var yazmışlar süper olmuş diye sorun olmaz
  • Gerekirse değişim olur ama SWAP cihaz. Yani daha önceden onarım görmüş veya başka bir sebep den tamirde yenilenmiş cihazla değişim olur...
  • Htc one siz 39 gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu cihazlar ne zaman gonderilcek sikildim beklemekten

• dün de pazartesi de aradım teleservice i bu hafta içinde bekliyoruz dediler. bugün kaç kere aradıysam da bakan yok!
    htc ye çevrim içi sohbetten sordum, bu ay içerisinde dağıtılacaktır, cihazların ülkeye girişi yapılmıştır yazdı.
    bu ayı da telefonsuz çıkarırsam napcam bilmiyorum. ya danışabileceğimiz, sorabileceğimiz, hakkımızı arayabileceğimiz başka bir yer yok mudur?!
  • Beklemekten baska caremiz yok 40 gun oldu benim

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

dün de pazartesi de aradım teleservice i bu hafta içinde bekliyoruz dediler. bugün kaç kere aradıysam da bakan yok!
    htc ye çevrim içi sohbetten sordum, bu ay içerisinde dağıtılacaktır, cihazların ülkeye girişi yapılmıştır yazdı.
    bu ayı da telefonsuz çıkarırsam napcam bilmiyorum. ya danışabileceğimiz, sorabileceğimiz, hakkımızı arayabileceğimiz başka bir yer yok mudur?!

hangi haftaymış o hafta bitti
  • Teleservis maltepe çalışma saatleri nedir cumartesi çalışıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gss2012

Teleservis maltepe çalışma saatleri nedir cumartesi çalışıyor mu ?

Teleservice 09:00 - 17:00 cumartesi pazar hariç çalışıyor
  • ben 7 şubatta teslim ettiğim cihazı dün, 18 şubatta teslim aldım, ankarada yaşamamdan dolayıı biraz uzun sürdü,

titreşim probleminden göndermiştim, titreşim motorunu ve yazılımını yenileyip göndermişler,

gayet temizdi cihazım, aynı şekilde geri geldi,

teleservice benden geçer not aldı,

sıkıntı yaşayan arkadaşlara sabır diliyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlink

ben 7 şubatta teslim ettiğim cihazı dün, 18 şubatta teslim aldım, ankarada yaşamamdan dolayıı biraz uzun sürdü,

titreşim probleminden göndermiştim, titreşim motorunu ve yazılımını yenileyip göndermişler,

gayet temizdi cihazım, aynı şekilde geri geldi,

teleservice benden geçer not aldı,

sıkıntı yaşayan arkadaşlara sabır diliyorum,

onarımda zaten en fazla 20 iş günü bekletilebiliyor biz değişim cihazı bekledğimiz için uzun soroyo
  • birde o telefonu açıp nasıl bir daha kusursuz topladılar merak ettim dogrusu
  • quote:

quote:

dün de pazartesi de aradım teleservice i bu hafta içinde bekliyoruz dediler. bugün kaç kere aradıysam da bakan yok!

ah ben bir bilsem o haftaları..
    haftalar ayları kovaladı telefon yok

• rootlu rootlu gitti garibim 17'sinde, umarim sorun cikarmazlar, zaten ekran tozlanmasi ve hoperlor ses kisilmasi icin gondermistim
  • quote:

quote:

quote:

Sen ne zaman gondedin telefonunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ne zaman gondedin telefonunu

27 aralıkta!

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.