Şimdi Ara

Htc teleservisle başlayacak olan serüvenim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Htc'den en azından amiral gemisi olan M8'den bunları beklemezdim. Sonuç ney mi? Haydi birlikte görelim;

Telefonum birden bire sizlere ömür oldu.

Önce kendini tekrar tekrar resetlemeye başladı, açılıştaki Htc by android yazan yerde takılı kalıp kendini yeniden başlattı bu eylemi sürekli tekrarladı. Sonra kendine geldi dedim şükür fakat sonra ekranı pır pır etmeye başladı (titremeye). Dedim haydaaa bu neyin nesi şimdi? Daha sonra bir baktım kamera çekimlerinin en solunda bir bulanıklık var Allah Allah ne oldu ki bu kameraya demekten alı koyamadım kendimi hani nasıl birden bu hale geldi? Mecburen sanal açıdan hayatım devam etmeliydi ve simkartımı başka bir telefona takmak için o minik yuvayı açtım ve sim kartı çıkarıp yuvayı tekrar yerine taktım gayet güzel bir şekilde fakat yerindeyken dahi o minicik kapak sallanmaya başladı. Dedim sanırım telefon bana karşı ayaklandı devrim yapıyor.

Telefona ne oldu bilmiyorum ama birden bire servislik oldu. Maltepe merkez telesevise yollayacağım hepsini tek tek yazacağım sorunların. Umarım güzelce sorunları hallolmuş olarak geri döner cihaz. Sonuçları yazarım iyi ilgilenirlerse sizlerde sorunlarınızda oraya gönderirsiniz cihazlarınızı.

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 3 Mayıs 2015; 3:21:50 >

• Arkadaşım kötü olmuş fakat şans işi elektronik. Su an m8 kullanıyorum. 7-8 aydır sıkıntı yok. Ürün için birebir değişim istemeni tavsiye ederim. Böyle bir arızaya değişim şart bence. Telesevice sıkıntı bu konuda. İnşallah sağlam gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Arkadaşım kötü olmuş fakat şans işi elektronik. Su an m8 kullanıyorum. 7-8 aydır sıkıntı yok. Ürün için birebir değişim istemeni tavsiye ederim. Böyle bir arızaya değişim şart bence. Telesevice sıkıntı bu konuda. İnşallah sağlam gelir

Cok garip bir sekilde telefon bugun kendi kendine duzelmis durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Enterasan Ama bir hard reset dene cihaza olmadı servise gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Enterasan Ama bir hard reset dene cihaza olmadı servise gönder

Hard reset attım. Şimdilik kendine geldi bir daha olursa beklemeden göderecem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.