Arkadaşlar ilk PDA deneyimim olacağı için herhangi bir bilgim yok fakat PC ile ilgilendiğimden çözerim bu işi diye düşünüyorum. Öncelikle telefon hakkında yaptığım araştırmalarda bir çok şikayet mevcut. Bknz:http://www.sikayetvar.com/firma/f/17376/g/HTC+
Kullanıcılar olarak sizlerde: 1)Rom'u turkcell'in diye duydum. Cihaz açılırken turkcell reklamı çıkıyormuş bu benim için bir sorun teşkil etmemekle beraber bunu yan programlarla iptal edebiliyormuşuz 3) Şarjı kaç gün gidiyor diye bir soru soracağım ama muhtemelen kullanıma göre değişir. 4)Açılıp kapanma gibi sorunlar oluyormuş bazılarında ROM yükleyince (ingilizce olması sorun değil) sorun düzeliyormu?
Şimdiden teşekkürler...
kardeş HTC Touch 2 ile ilgili baslık var aslında orayı ıncelersen bütün aklına gelip gelmicek sorulara cvp bulabilrsin. tavsiye konusuna gelince ben tavsiye ederim güzel kullanmayı bildikce birazda dilinden anlarsan iyi telefon. rom turkcel gelir ama orjinal avrupa rom yuklersin ing yok ing kullanamam dersen konu içerisinde tr yaması mevcut cok da güzel stabil calısıyor avea hattım var.sarj olarak gayet iyi bence. veri paketim kapalıyken 5 günü gördüğüm oldu günde 100-150 msj ve en fazla 15dk konusmayla. veri paketi acıkken 2gün gidiyor cok kurcalarsam bir gün gidiyor. umarım yardımcı olmusumdur sorularına