Model HTC Touch2 (T3333) İşlemci Qualcomm® MSM7225™, 528 MHz İşletim Sistemi Windows Mobile® 6.5 Professional Bellek ROM: 512 MB RAM: 256 MB Boyutlar (UxGxY) 104 X 55 X 12,9 mm (4,1 X 2,16 X 0,51 inç) Ağırlık 110 gram (4 ons), pil ile birlikte Ekran 240x320 QVGA çözünürlüklü 2,8 inç TFT-LCD dokumatik ekran Ağ HSPA/WCDMA:
* Avrupa/Asya: 900/2100 MHz * 384 kbps’ye kadar up-link ve 7,2 Mbps’e kadar down-link bağlantı hızı
Quad-band GSM/GPRS/EDGE:
* Avrupa/Asya: 850/900/1800/1900 MHz
(Bant frekansı ve veri hızı operatöre bağlıdır.) Cihaz Denetimi Yakınlaştırma çubuğu GPS Dahili GPS anten Bağlantı Geliştirilmiş Veri Transfer Hızı’na (EDR) sahip Bluetooth® 2.1 ve kablosuz stereo kulaklık için A2DP Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g 3,5 mm ses jakı HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0) Kamera Sabit odaklı 3.2 megapiksel renkli kamera Ses AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A Video WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI Pil
Şarj edilebilir Lityum İyon pil Kapasite: 1100 mAh
Konuşma Süresi:
* WCDMA için 370 dakikaya kadar * GSM için 440 dakikaya kadar
Bekleme Süresi:
* WCDMA için 500 saate kadar * GSM için 370 saate kadar
(Yukarıdaki bilgiler şebeke ve telefon kullanımına bağlı olarak değişebilir.) Genişleme Yuvası microSD™ hafıza kartı (SD 2.0 uyumlu) AC Adaptörü Voltaj aralığı/frekans: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz DC çıkış: 5V ve 1A
Vatan bilgisayar'da 540 TL / 6 taksit şu anda
Nokia 5800 XpressMusic (Herkesin bildiği bi telefon ama ben yine de yazayım..) :
Özellikler Telefon Tipi Düz Ağırlık (gr) 109 Genişlik (mm) 51,7 Kalınlık (mm) 15,5 Yükseklik (mm) 111 Bekleme Süresi (max.saat) 400 Konuşma Süresi (max.saat) 8,8 Şebeke Frekansı 4 Bant(850,900,1800,1900) Ekran Tipi Renkli Ekran Ekran Özellikleri Dokunmatik, TFT, İvme ölçer Mobil Ekran Boyutu (inch) 3,2 Ekran Çözünürlüğü (px) 640x360 Ekran Renk Sayısı 16M Bağlantı Özellikleri Wap, GPRS, USB, EDGE, Bluetooth, 3G, GPS, Wireless LAN, HSDPA Telefon Hafızası (mb) 81 Desteklenen Hafıza Kartı Micro-SD (TransFlash) Max.Haf. Kartı Boyutu(gb) 16 Harici Haf.Kart.Boy.(gb) 8 Mobil Ram Boyutu (mb) 128 Multimedya Özellikleri Sesle Arama, Ses Kaydı, HandsFree, Rss Okuyucu, Flash Lite Desteği, Java MIDP, UPnP Teknolojisi, Anında Mesajlaşma, Tv Çıkışı, FM-Radyo, Mp3 Çalar, MMS, XHTML Tarayıcı, HTML Tarayıcı, E-Posta, 3.5 mm Audio Çıkış, MP4 Oynatıcı Ön Kamera Çözünürlük (mp) VGA Kamera Çözünürlük (mp) 3.2 Digital Zoom Kamera (x) 3 Digital Zoom Video (x) 4 Kamera Özellikleri Otomatik Odaklanma, Çift LED flash, Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme, Görüntü Efektleri, Görüntülü Görüşme Mobil İşletim Sistemi Symbian İşletim Sistemi Versiyonu 9,4 Mobil CPU Teknolojisi ARM 11 Mobil CPU Hızı (Mhz) 369 Ekstra Uygulamalar Ofis Dosyaları Tanıma, Resim ve Video Düzenleme, Navigasyon Programı
Vatan bilgisayar'da 484 TL / 6 taksit şu anda
Kamerasının gece güzel çekim yapması benim için önemli değil... Fotoğraf işleri için fotoğraf makinesi kullanıyorum :) Hangisini önerirsiniz?
HTC Touch 2
Touch 2 kullandı iseniz , Q klavye desteği var mıdır acaba Mesaj yazarken & Windows Live Messenger'da ? (Hiç bilgim olmadığı için soruyorum)
En önemlisi htc touch2'nin dokunmatiği nasıl?
Resistive olmasına rağmen , 5800 daki gibi BASTIRMATİK olmadığını biliyorum ... :)
TABİKİDE HTC :) DOKUNMATİĞİ ARTI KARİZMASI VE ÖZELLİĞİ HERŞEYİYLE
arkadaşlar bu htc'nin hafızasını artırmak istiyorum bunun micro sd kartı hangi classta olmalı bir bilen sorumu cevaplarsa sevinirim.ayrıca ben kcklı aldım 550 10 takist peşin fiyatına daha once hp ipaq 6815 kullanıyorum 3 sene onu kullandım sıfır almıştın hp 1100.bunu 550 aldım hp den daha hafif daha esnek daha kullanışlı geldi tek sıkıntısı parmakla kontrol biraz zor kaleme muhtaçsınız onun dışında ben bir sıkıntısını gormedim.tavsiye derim bu fiyta daha iyisini alamazsınız eğer param cok ben harcamak istiyorum diyorsanız üst modellere bakın derim.
bende bu 2 telefon arasında kararsızdım bir süredir.. kararımı htc yönünde verdim.. önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum.. 5800'ı bir türlü beğenemedim ben..
@FENIX : hafıza kartlarındaki class 2-4-6 ayrımı hız farkını belirtiyor bildiğim kadarıyla.. sayı ne kadar yüksek ise okuma ve yazma hızı da o kadar artıyor sanırım.. telefonun class 2 veya class 4 olsun gibi bir seçim yapacağını sanmıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme