Şimdi Ara

HTC Touch Cruise 3650 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aklımdadas öncelikli olarak bu pda yı almak var,

şimdi 3 tane yaklaşık hepsi bir arada olan ürün yakında piyasaya çıkacak bunlardan birini seçip alacağım

HTC Touch Cruise
    Toshiba G810
    HP 614C ,

Bu 3'ü yaklaşık aynı özelliklerde, türkiye pazarına çıkınca en olumlu yorumları alan telefonu alacağım.
  • 3650'de ne yazık ki wifi yok (diye biliyorum...) yoksa tasarım olarak çok güzel...

şu adreste öyle görünüyor o yüzden kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 12 Nisan 2008; 1:45:54 >
  • bir de 3.5" olsa ekran..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

3650'de ne yazık ki wifi yok (diye biliyorum...) yoksa tasarım olarak çok güzel...

şu adreste öyle görünüyor o yüzden kafam karıştı

kardes wifi var ben aldim kullaniyorum imkani olan arkadaslara tavsiye ederim biraz pahali ama deger
    gps i kuvvetli fm radyosu var internet uzeri tv kanallarina bakabiliyorsun 3megapicsel kamarasi var bir cok ozelligi var

en onemlisi bana gore navigasyon kullanirken gps baglantisi hizli ve sinyal almasi bayaga kuvvetli pisman olmazsiniz

• Beyenmeyenlerin elbette satın almmama gibi bir özgürlüğü bulunuyor ancak şunu hatırlatmak isterim.Klavye harici her şey var ve touch özelliği de var klavye zaten bence olmasada olur bu pda illaki klavye diyenler için tyn 2 ye vey başka modellere yönlenmek daha iyi çözüm..
  • Arkadaslar HTC P3470 (Pharos) da yurtdışı siteler Wifi ve GPS yok diyor, acilpda var demiş. Eğer varsa, 3470 ile Touch Cruise arasında işlemci hızı ve 3G dışında çok önemli bir fark var mı? 3470 görünüş olarak da daha iyi Touch Cruise'a göre...
  • Acilpda sitesinden mesaj yazmışlar 1 aya kadar cihazın geleceği belirtilmiş, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • bu cihazin ne zaman geleceği biraz mechul glb ... anlamadım ben bu işi ... mayıs sonuna kalacak herhalde ...
  • Banada 1 ay civarında dediler.. Yaklaşık 1300 YTL gibi olacakmış..

Beklemeyip y.dışı cihazlardan mı alsam acaba diyorum ama garanti meselesi var işte.. Gerçi şu ana kadar kullandığım y.dışı garantisiz cihazların hiçbirisinde sorun yaşamadım ama ne olacağı belli olmaz işte..
  • Bence bekleyiniz Htc Tyn II den % 15 ucuz olması gerkli piyasası yurt dışında bu şekilde tüm ülkelerde aynı.İlk etapta belki aynı olabilirler ondan sonra fiat oturduğunda cihazın TYN 2 ye göre ucuzlaması gerekli ,yurt dışı çihaz için kendiniz yurt dışından alacaksanız elbette alınız KDV yide geri alınca fiyat rakipsiz oluyor bu durumda.Ancak Tükiyeye kim tarafından nasıl sokulduğu belli olmayan ve pasaport kaydıda üstlenilmeyen merdiven altı satıcı ürünlerini almanızı önermem ,ama karar sizin ,para sizin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgecik

Fiyat yok ancak TYN II nin şu anki kur ile 650-670 EUR luk fiyatı ile burada garantili 1290-1300 YTL olduğu düşünüldüğünde aynı kurla 530 EUR luk Touch Cruise 120-140 EUR daha altına olacağını yani 1100-1150 YTL ile piyadaya gireceğini düşünüyorum.

Dostum TYTN II ile Touch cruise yi fiyat kıyaslamasında cruıse yi düşük bir telefon gibi göstermişsin ama cruise tytn ile kıyaslanamaz bence tabii...

saygılarrrr...
  • Cevabı iyi okumadığınız kanaatindeyim hiçde öyle bir anlam çıkacağını düşünmüyorum...
  • quote:

Cevabı iyi okumadığınız kanaatindeyim hiçde öyle bir anlam çıkacağını düşünmüyorum...

ii de tytn fiyatını cruise dan daha yüksek göstermişsin bu benim anladığım şey olmuyormu
  • acilpda'ya 15 güne kadar gelecekmiş, istanbulda olanlar sorabilir
  • arkadaşlar bu ürünle ilgili birkaç sorum olacak
    1 divx lostu izleyebilir miyim
    2 fotograf makinamdan direkt olarak fotograf atabilir miyim
    3 yazıcıyla direkt bağlantı kurup çıktı alabilir miyim
    4 avea da telefon iyi çeker mi
  • Sn.Niegera34
    TYN ıı nin yurt dışı fiyatı 640-650 EUR civarı Touch Cruise nin ise 545-525 EUR civarı yabancı siteleri incelemenizi rica ederim.
    Hem iyiki Touch Cruise daha ucuz cünki benim tercihim ondan yana yoksa TYN II yi iki ay önce geldiğinde alırdım..
  • quote:

Sn.Niegera34
    TYN ıı nin yurt dışı fiyatı 640-650 EUR civarı Touch Cruise nin ise 545-525 EUR civarı yabancı siteleri incelemenizi rica ederim.
    Hem iyiki Touch Cruise daha ucuz cünki benim tercihim ondan yana yoksa TYN II yi iki ay önce geldiğinde alırdım..

Dostum;

İşte bende onu anlamıyorum cruise gibi bir telefon nasıl olurda o balta gibi çeyrek kg ağırlıktaki bir telefondan daha ucuz olabilir...

Yoksa bunda bizim bilmediğimiz bir şeymi var ....

saygılar...
  • Bence bizler pda da tuştakımı(Klavye) olması gerektiğini düşünmüyoruz.Gördüğüm tüm klavyeli modeller aynı veya daha az işleve sahip ama daha pahalı oluyorlar.Tek düşündüğüm HTC TYN II iki için ofical bir WM 6.1 yayınlayacağını bildirdi Touch Cruise için bu şekilde verdiği bir beyan(söz) yok.Ayrıca ofical olmayan bir çok Rom TYN 2için nette görünüyor ,Cruise için bir adet rom gördüm oda kullananlarca beğenilmemiş.Beni şu düşündürdü neden ofical daha çok rom TYN 2 için yazıldıda kısa sürede Cruise için yok....
  • Belki bir alakası yok diyebilirsin ama HTC touc'ı nasıl süperleştirmişler orada gördüğüm kadarıyla cruise Rom'u yüklenmiş gibi
    Bilgecik dostum yukardaki yazına istinaden şu link deki telefonu bir incelermisin

http://www.phonearena.com/htmls/Verizon-Wireless-XV6900-phone-c_256-p_2383.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microline34 -- 27 Nisan 2008; 19:22:32 >
  • Verdiğiniz linki inceleyince uzun zamandan beri söylediğim şeyin gerçek olduğunu görüyorum.HTC Diamond ve HTC Rapeldi galiba biri tuş takımlı biri tuş takımsız.Touck özelliğinin upgrade edilmiş hali ile geliyorlarmış bilgi siteye 2 gün önce konulmuş .İngiltere ve Almanyada Mayıs başı itibarı ile lanse edileceğinin bilgisi vardı .işletim sistemi WM 6.1 .Tuş takımlısı beni ilgilendirmiyor ama HTC diamondu tüm ayrıntıları belli oluncaya kadar bekleyeceğim HTC Touch Cruiseyi bu güne kadar getirmeyenler düşünsün.Tahminim Ram ve Romun 256-128 in üzerinde olacağı.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.