Şimdi Ara

HTC Touch Cruise 3650 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şimdi ben ne yapacam bilgecik HTC touch upgrade edilmiş Ama GPS Navigation varmı yokmu onu anlayamadım varsa Cruise den vaz geçip yeni touch' ı sipariş verecem
  • Bence acele karar vermeyiniz çıkması bir ayı bulacakmış ram romu öğrenbdim aynı farklı olan ekran ile egps Touch cruise gerçekten iyi telefon bence daha iyi olacak onun fiatı düşer bu arada belki stabil WM 6.1 romda çıkarsa ben Touch cruiseyi fiat avantajı ile almayı tercih ederim...Çünki fiatları incelerseniz ciddi bir düşüş trendi içinde bu bizlere avantaj olabilir ..Syg
  • Tam HTC Touch Cruise'a karar vermiştim, önsipariş verdim bekliyorum.. Bu HTC Diamond'da nereden çıktı !!! Touch Cruise'da keşke olsaydı dediğim VGA ekran Diamond'da olacakmış Ayrıca daha hafif, daha ince, orientation sensor vs..vs..vs..

Arkadaşlar lütfen "Diamond'da şu olmayacakmış..." ya da "falan filan sebeblerden touch cruise tercih ederim..." vs.. deyin de çıkarayım aklımdan şu Diamond meselesini...

Ben linklerdeki testte grafik performansını yetersiz gördüm onunla avunmaya çalışıyorum ama touch cruise üstünde de qualcomm var.. Acaba aynı sorun touch cruise'da da olabilir mi ? Ya da 640*480 çözünürlük halen PDA dünyasına bir gömlek büyük mü ?? Ama bu çözünürlükteki ekrana da bakmaya doyulmaz kardeşim...

• touch cruise artık piyasada;
    hepsiburada : 1224YTL (Araç Şarj Cihazı - Araç İçi Tutucu- 1 GB Hafıza Kartı Hediye)
    acilpda : 1200YTL

ama diamond tan sonra (fiyatı da yaklaşık 1300YTL olacakmış) kimsenin bu pda e bakacağını zannetmiyorum. Türkiye pazarı için ölü doğdu diyebiliriz.
  • Ben aylarca beklemiştim ama dediğiniz gibi ölü doğdu ve verdikleri 1200 YTL fiyat ise yurtdışında 440 EUR a kadar düşen fiyatı yanında komik kalmaktan öteye geçemiyor malesef.Çok yakında 10-15 gün içinde HTC Diamont piyasaya girecekmiş alacalar için ,ben harici kartlı klavyesiz bir cihaz bu arada lanse edilmezse Touch Pro bekleyeceğim..
  • arkdaslar ben bu cihazdan aldım. bence ölü doğdu diye bir sey yok. diamonda ile arasında daglar kadar fark yok. tasarımıda hosuma gitti. diamondun fiyatı daha yuksek olur. su an zaten piyasada yok. ne zaman gelecegide belli degil. herkes icin hayırlısı.
  • Cihaz ölü falan doğmuş değil, zaten aylardır var piyasada. Ben ORBIT II aldım(Cruise'un tam muadili) ... Şu ana kadar kullandığım en güzel cihaz.

Ancak fiyatı ederinden çok fazla. Diamond fırtınası varken de bu fiyat bu cihaza olmaz tabii ki .. ( Bu arada daha önce dediğim gibi, Diamond'a 1500 YTL verenleri duyuyorum, allah akıl fikir versin. Bu tip cihazlara en fazla 800-900 YTL verilir.)

Diamond ile Cruise arasındaki asıl farkın işlevden ziyade tasarım olduğunu anlamamız lazım aslında ( Cep telefonlarında N965 mi.. Scirocco mu?gibi)
  • evet fiyatlar yuksek. cihaz piyasaya yeni girince malesef boyle oluyor. ben mesela kvk dan aldım urunu. gidip dogubanktan cihaz almam. kayıt işleri ile ugrasmak lazım. ve sonucunda problem cıkma olasılıgıda var.
  • Güle güle kullanın... ama 1200 YTL çok yahu .. Aldığım fiyatı söylersem üzülürsünüz ..
  • yurtdısından aldın sanırım. malesef oyle. yapacak bisey olmuyor. yurtdısına gidip geliyorum ama oradakiler garanti dısı oldugu icin pek tercih etmiyorum. birde kayıt işi falan bir suru ugrasiyorsun.
  • arkadaşlar ölü doğmuş derken, Türkiye' de garantili satışa çıkış tarihini ve fiyatını düşünerek söyledim. yurt dışında cruise ın piyasaya çıkış tarihi 2008 Ocak, diamond un Mayıs-Haziran, Türkiye' de ise neredeyse 2 hafta aralıklarla piyasaya çıkıyor (diamond un Ağustos un ilk haftası geleceği söyleniyor). Özellikler açısından dağlar kadar farklar yok tabi ama işlemcisi, ekranı, hafızası ve tabi tasarımı diamond ı ön plana çıkarıyor, ve aralarında da ~100YTL fiyat farkı var. bu açılardan bakınca ben kendi açımdan diamond u tercih ederim ve büyük çoğunluğunda böyle tercih edeceğini düşünüyorum. yoksa cruise ın kötü olduğunu düşündüğümden değil. bende ısrarla cruise ın gelmesini beklerken diamond çıkınca fikrimi değiştirip onu beklemeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camakus -- 5 Ağustos 2008; 23:40:16 >
  • Bakın bugün Gittigidiyor da bir ORBIT II= HTC TOUCH CRUISE satışı yapıldı. Sürekli PPC getirip satan bir satıcı 500 küsur liraya sattı canım cihazı, benim aldığım rakamdan bile düşük. Bundan bahsediyorum. Takip edin kaçırmayın bunları.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

yurtdısından aldın sanırım. malesef oyle. yapacak bisey olmuyor. yurtdısına gidip geliyorum ama oradakiler garanti dısı oldugu icin pek tercih etmiyorum. birde kayıt işi falan bir suru ugrasiyorsun.
  • Operatör logolu cihazlara ve de klonlanmışsa upgrade yapıldıktan sonra eski IMEI numarasına geri dönüyor ve kullanım dışı olduğuna dair çok şikayet var. Garantili ve yasal olarak kaydettirilmiş cihazlarda bu sorun yok. Orbit II resmen kayıtlıysa sorun olamaz
  • bu tür cihazları gittigidiyordan almak sakat bence. kayıtlı olup olmadıgını bilemiyorsun.

benden başka kimler var bu harika cihazı kullanan arkdaslar?
  • telefon ile ilgili bir kaç resim eklemek istedim...

HTC Touch Cruise 3650

HTC Touch Cruise 3650

HTC Touch Cruise 3650

HTC Touch Cruise 3650

HTC Touch Cruise 3650

• Arkadaşlar öncelikle paylaşımlar için saolun bu pda ya Windows Mobile 6.0 türkçe olmuyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeBurak

Arkadaşlar öncelikle paylaşımlar için saolun bu pda ya Windows Mobile 6.0 türkçe olmuyor mu?

cihaz ilk acilirken ingilizce ya da turkce olarak secim yapmanızı ister. sonra ise secim yaptıgınız dili yukler...
  • Acaba touch diamondla aralarındaki belirgin farkları bi arkadaşımız yazabilirmi. çünkü bu cihazın görüntüsü de gerçekten çok hoş
  • TURKCELL HTC ALACAKLAR DİKKATİNE:
    mart ayında ankarada bulunan CİHAN TELEKOM dan TURKCELL htc touch aldım. 1 hafta önce telefonun kolonlu olduguna dair mesaj geldi ve tel bu hafta sonu kapanacak. ben bu CİHAN TELEKOM güvenilir yer diye tercih ettim ve arkasında TÜRKCELL ve KVK var diye dışarıda bu teller daha ucuz olmasına ragmen.
    SAKIN BU YERLERDEN TEL ALMAYIN 1.200.00 YTL ye mal oldu TURKCELL le anlaşmam oldugu icinde kullamandıgım tel icin para ödemek zorundamışım. mahkemeye başvurcam bu durumda.
    hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu teli sık sık donumatik özelligi kayıyor a tuşlayacak yere z yi tuşuyor ali yi ararken veli yi arıyorsun. bir program yükleyemiyorsun hafıza yetersiz diyor explorer sayfası acsan gene hafıza yetersiz diyiyor sadece msn sini kullanabiliyordum. cok kötü resim cekiyor. sms yazamıyorsun klavye cok kücük vb.......
    sonuçta turkcell in pda larını turkcell var diye almayın hele kvk daha beter gidin kacagını alın daha iyi edersiniz yarı fiyatına
    sorusu olan arkdaşların sorusunu cevapladırabilirim pm atabilirsiniz

• selam arkadaşlar htc touch cruise telefonumu satıyorum cihazı 1 ay kullandım kendi pasaportuma kayıtlı.
    diamond aldığım için satıyorum fiyatım 750 ytl ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler istanbul kadıkoydeyim saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.