Bildirim
HTC Touch Cruise 3650
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende almayı düşünüyorum ve yurtdışından getirtmek için fiyat araştırması yapıyorum, Türkiye satış fiyatı ne olacakmış bir bilgi varmı acaba?
Çok fark olmazsa 1 ay daha beklenebilir. -
Aşağıdaki linkte detaylı ve güzel bir incelemesi var, incelemenizi tavsiye ederim;quote:
Orijinalden alıntı: camakus
Bende almayı düşünüyorum ve yurtdışından getirtmek için fiyat araştırması yapıyorum, Türkiye satış fiyatı ne olacakmış bir bilgi varmı acaba?
Çok fark olmazsa 1 ay daha beklenebilir.
htc touch cruise-review ENG -
Fiyat yok ancak TYN II nin şu anki kur ile 650-670 EUR luk fiyatı ile burada garantili 1290-1300 YTL olduğu düşünüldüğünde aynı kurla 530 EUR luk Touch Cruise 120-140 EUR daha altına olacağını yani 1100-1150 YTL ile piyadaya gireceğini düşünüyorum.quote:
Aşağıdaki linkte detaylı ve güzel bir incelemesi var, incelemenizi tavsiye ederim;
htc touch cruise-review ENG
Alıntıları Göster
-
cihazın arayüzü ve hızı harika ama şekil olarak bu daha iyi bence..............quote:
Orijinalden alıntı: bilgecik
Fiyat yok ancak TYN II nin şu anki kur ile 650-670 EUR luk fiyatı ile burada garantili 1290-1300 YTL olduğu düşünüldüğünde aynı kurla 530 EUR luk Touch Cruise 120-140 EUR daha altına olacağını yani 1100-1150 YTL ile piyadaya gireceğini düşünüyorum.
Alıntıları Göster
-
bence buda gayet başarılıquote:
Orijinalden alıntı: mcebi001
cihazın arayüzü ve hızı harika ama şekil olarak bu daha iyi bence..............
Alıntıları Göster
-
Yavaş yavaşda WM 6.1 updateleri düşmeye başladı ama daha orjinal olanını görmedimquote:
bence buda gayet başarılı
Alıntıları Göster -
Merhaba, touch cruıse hangi firma getirecek acaba? Biz de sıkıştıralım belki daha çabuk getirirler. Ben de bu cihazı bekliyorum.quote:
Yavaş yavaşda WM 6.1 updateleri düşmeye başladı ama daha orjinal olanını görmedim
Alıntıları Göster -
HTC Turkiye branc getirecek ve söylendiği kadarı ile tüm büyük elektronik magazalara da verilecekmiş.Tarih olarakta azdığım gibi Mayıs ortası veriliyor.Mayıs başı Almanya ya gidecektim oradan almayı düşünüyordum bu durumda almadan döneceğimi düşünüyorum..quote:
Orijinalden alıntı: atlas46
Merhaba, touch cruıse hangi firma getirecek acaba? Biz de sıkıştıralım belki daha çabuk getirirler. Ben de bu cihazı bekliyorum.
Alıntıları Göster -
Ben almanyadan getirtmiştim almanca olduğu için satmak zorunda kaldım. Garantili olursa türkiyeden almakta fayda var.quote:
HTC Turkiye branc getirecek ve söylendiği kadarı ile tüm büyük elektronik magazalara da verilecekmiş.Tarih olarakta azdığım gibi Mayıs ortası veriliyor.Mayıs başı Almanya ya gidecektim oradan almayı düşünüyordum bu durumda almadan döneceğimi düşünüyorum..
Alıntıları Göster -
Ben Amerika' dan getirten birinden fiyat aldım; 950$ diyor.quote:
Orijinalden alıntı: atlas46
Ben almanyadan getirtmiştim almanca olduğu için satmak zorunda kaldım. Garantili olursa türkiyeden almakta fayda var.
Alıntıları Göster
Mayısı bekleyelim bakalım fiyatı nasıl olacak... -
Almanya fiyatı 530 EURquote:
Ben Amerika' dan getirten birinden fiyat aldım; 950$ diyor.
Mayısı bekleyelim bakalım fiyatı nasıl olacak...
Alıntıları Göster -
quote:
Fiyat yok ancak TYN II nin şu anki kur ile 650-670 EUR luk fiyatı ile burada garantili 1290-1300 YTL olduğu düşünüldüğünde aynı kurla 530 EUR luk Touch Cruise 120-140 EUR daha altına olacağını yani 1100-1150 YTL ile piyadaya gireceğini düşünüyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bilgecik
950$*1,33 = 1263YTL
530EUR*2,10 = 1113YTL
Eğer Türkiye' ye gelirse bu fiyatları geçeceğini zannetmiyorum, bilgecik e katılıyorum...
-
arkadaşlar daha öncede bir topikte paylaştım tekrar ediyim gerçi zamanı gelince belki topikte açarım ama yazın kendim için avrupadan makina getiricem istiyen olursa ikitane daha getirme şansım var pasaport sayısına göre söylüyorum, aklınızda olsun isteyen olursa bana ulaşabilirquote:
Orijinalden alıntı: camakusquote:
Orjinalden alıntı: bilgecik
950$*1,33 = 1263YTL
530EUR*2,10 = 1113YTL
Eğer Türkiye' ye gelirse bu fiyatları geçeceğini zannetmiyorum, bilgecik e katılıyorum...
Alıntıları Göster
-
bu konuda bir gelişme var mı acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: gvnzglr
arkadaşlar daha öncede bir topikte paylaştım tekrar ediyim gerçi zamanı gelince belki topikte açarım ama yazın kendim için avrupadan makina getiricem istiyen olursa ikitane daha getirme şansım var pasaport sayısına göre söylüyorum, aklınızda olsun isteyen olursa bana ulaşabilir
Alıntıları Göster
gelse çok başarılı gibi duruyor.
lg ks20 veya bunu almayı planlıyorum ama ikiside henüz gelmedi ... -
http://youtube.com/watch?v=sil_sVDHXXY tuttum bunuquote:
Orijinalden alıntı: Basit
bu konuda bir gelişme var mı acaba ?
gelse çok başarılı gibi duruyor.
lg ks20 veya bunu almayı planlıyorum ama ikiside henüz gelmedi ...
Alıntıları Göster
-
www.acilpda.com vequote:
Orijinalden alıntı: rebelmario
http://youtube.com/watch?v=sil_sVDHXXY tuttum bunu
Alıntıları Göster
www.istanbulmobile.com da
ön sipariş alınmaya başlanmış, fiyat henüz belli değil...
-
Ben önsiparişi verdim bakalım..quote:
www.acilpda.com ve
www.istanbulmobile.com da
ön sipariş alınmaya başlanmış, fiyat henüz belli değil...
Alıntıları Göster
Gelirse bir inceleme yazarım...
-
sonunda geliyor herhalde :Dquote:
Orijinalden alıntı: Reason
Ben önsiparişi verdim bakalım..
Gelirse bir inceleme yazarım...
Alıntıları Göster
umarım beklediğimize değer.
sanırım nisan sonuna kadar ürün önsipariş verenlere bile ulaşmaz.
bu arada önsipariş için herhangi bir ücret ödeniyor mu ? -
ürün hakkında satışa sunulma tarihi ve benzeri bilgiler güncellenirse paylaşırsanız sevinirim ...quote:
Orijinalden alıntı: Basit
sonunda geliyor herhalde :D
umarım beklediğimize değer.
sanırım nisan sonuna kadar ürün önsipariş verenlere bile ulaşmaz.
bu arada önsipariş için herhangi bir ücret ödeniyor mu ?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bağlı cihaz usb"den şarj oluyor nasıl kapatılır
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- tablette soru çözme programı
- evde telefon ekranı yapıştırma
- en iyi tablet
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X