Şimdi Ara

htc touch cruise asus 750 hangisi arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Qualcomm® MSM7200™, 400MHz
    Operating System

Windows Mobile® 6 ProfessionalMemory
    ROM: 256MB ; RAM: 128MB DDR SDRAM

Dimensions
    HTC TouchFLO™
    4-Way Navigation Wheel with Enter button

Connectivity

Bluetooth® 2.0
    Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
    HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB and audio jack in one), full-speed USB 2.0

Camera

Main camera: 3 megapixel color CMOS camera with auto focus
    Second camera: VGA CMOS color camera
    Audio

Built-in microphone and speaker
    Ring tone supported formats:

MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, and AMR-NB

40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1(SMF)/SP MIDI
    Battery

1350 mAh rechargeable Lithium-ion battery
    Standby time:

Up to 450 hours for UMTS

Up to 400 hours for GSM
    Talk time:

Up to 4 hours for UMTS

Up to 7 hours for GSM
    Up to 2.3 hours for video call
    (The above are subject to network and phone usage)
    Expansion Slot

microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
    AC Adapter

Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC,
    50/60Hz
    DC output: 5V and 1A

ASUS P750

Genel Network HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Duyurulma 2007, Ekim
    Çıkış Tarihi Yakında çıkıyor
    Ölçüler Boyutları 113 x 58 x 17.4 mm
    Ağırlık 130 g
    Ekran Tip TFT dokunmatik ekran, 65K Renk
    Ölçüler 240 x 320 piksel, 2.6 inç (1 inç 2.4 cm)
    Zil Tipi Tip Polifonik (128 kanal), MP3
    Uyarlama Yüklenebilir
    Titreşim Evet
    Hafıza Telefon defteri Practically unlimited giriş
    Arama kaydı Sınırsız
    Kart slotu microSD(TransFlash), microSDHC
    - 256 MB flash ROM, 64 MB SDRAM
    - Marvell PXA270M 520 MHz
    Data(Veri) GPRS Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps
    HSCSD Hayır
    EDGE Sınıf 10, 236.8 kbps
    3G HSDPA, 3.6 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth Evet, v2.0 (with A2DP)
    Kızılötesi portu Hayır
    USB Evet, v1.1
    Özellikler OS Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
    Mesajlaşma SMS, MMS, Email, Push E-Mail, MSN
    Tarayıcı WAP 1.2.1/2.0, HTML
    Oyunlar Evet
    Renk Siyah
    Kamera 3.15 MP, 2048x1536 piksel, otomatik fokus; İkinci (VGA) video gçrüşme kamerası
    - GPS alıcı - SiRF Star III yonga seti
    - Java MIDP 2.0
    - MPEG4/MP3/WMA/AAC/AAC+/3GP oynatıcı
    - Remote Presenter
    - Business Card Recognition
    - Location Courier
    - yedek
    - Ur Time on Home Screen
    - Auto Cleaner
    - Diğer standart WM6 uygulamaları
    - Ses tanıma ve Hand-free modu
    Batarya Standart Batarya, Li-Ion 1300 mAh
    Bekleme süresi en fazla 240 saat
    Konuşma süresi en fazla 6 saat

arkadaşlar bende asus 525 var artık bunu değitirecem bayağı bir sorun çıkarıyor
    kararsız kaldım ikisi arasında htc 128 ram asus 64 assus 520 hz htc 400
    ama pil ömrü htc daha iyi bu konuda ne öneririsiniz yada bunlardan daha iyisi varmı benim bilmediğim aldımmı artık bi kaç sene kullanayım yeter artık pda pda peşinde gezmekten 6340 aldık sonra düştük wm 05 peşine 525 aldık düştük gps peşine
    bunlardan birini aldığımda en azından bi 2 sene düşmeyeyim başka pd peşine yoruldum valla artık cüzdan da yoruldu isyan ediyor

• HTC nin bu cihazda kullandığı işlemci 400 Mhz olabilir ama benim bildiğim kadarıyla çift çekirdekli bir işlemci. Yeni işlemci performansı ASUS'tan fazlasıyla iyi. Ama yinede sen bir kontrol et, modelleri karıştırmış olmayayım.
    Eğer hatırladığım doğruysa,artık düşünmene gerek yok.
    Ki bana sorarsan kesinlik touch cruise derim. Benim cüzdan da isyan ettiği için , bu modeli çok istememe rağmen G-SMART I350 aldım.
  • evet dediğin olayı bende duymuştum yani çift çekirdek olayını ama bumuydu değilmiydi bilmiyorum
    bende htc konusunda daha iyimserim yani htc biraz daha ağır basıyor ayrıca haklısın cüzdan isyanı bende had safhada artık karar verdim aldımmı tam alıcam yani bi kaç sene aklımdan bile gecirmeyeceğim değiştirme fikrini
  • Şimdi başka bir cihaz hakkındaki yazılmış bir yazıyı okudum Qualcomm 200 mHz, tek çekirdeklide 416 mHz 'e karşılık geliyormuş. Tabi bu karşılaştırma ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Ama bildiğim şey işlemcisinin Asus'tan daha hızlı olduğudur.
  • Arkadaş madem bu kadar beklediniz asusu değişmeyi HTC TOUCH CRUISE çok iyi pda ama biraz daha beklerseniz bu alanda bayağı değişiklik olacak aynı paraya onlardan birini almayı öneririm.
  • Bu tarz telefonlarda fazla vakit geçirileceğini düşünürsek pil ön planda ikinci plandada işlemci gelmeli diye düşünüyorum Her halükarda htc almak daha mantıklı
  • evet pil ömrü önemli konu ben asus 525 de bunu çok çektim hergün şarj istiyor gerci benimki sorunlu çıktı pilini değiştirdiler ama gene aynı sorun devam ediyor htc pil konusnda avantajlı birde daha ne kadar beklemeliyim yeni çıkacak modellerde fazladan hangi özellikler olacak hdge veya buna benzer artılarımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu iki makina arsinda sikismis birine modele bakmadan HTC derim destek amacli kaynak bulmak daha kolay makinalari sorunsuz ve hizli TyTN II de pil omru cok tatminkar ki cruise benzel ozelliklere sahip tuketimi yakin hatta az bence touch cruise
  • Bir soru da benden arkadaşlar, HTC Touch alacağına Cruise al mı dersiniz. Yani performans açısından çok mu üstün. Turkcell cruise versin beş dakka durmam :)
  • ben böyle giderse gene sinirlenicem ve gidecem gene uyduruk bişey alıcam ya touch cruise tryeye gelmesi şuan yok ve düşünülmüyor bile assus da türkiyede 535 iyi satmasından dolayı pazara 750 ile girmeyi askıya aldı ee ne olcak peki bu birde sony xperia yı tanıttı canavar gibi bir şey ama labtopda vaio kulanıcısı olduğum için bilirim sony bunu çok yüksek fiyatlardan ağustos gibi türkiyede satışa cıkarıcak ama alet hakkaten muaazam bi şey

Sony-Ericsson, Nokia E90′a ciddi rakip olabilecek Xperia™ X1 model Cep bilgisayarını duyurdu. 3G Operatör desteği, WLAN, GPS Kamera ve Dokunmatik ekranıyla büyük ilgi çekiyor. Windows Mobile işletim sistemini kullanan Xperia™ X1, WLAN kablosuz bağlantı ile yüksek hızda internet erişimi sağlıyor.

Özellikleri:

- Windows Mobile işletim sistemi
    - GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
    - UMTS/HSDPA/HSUPA 900/1700/1900/2100 MHz
    - UMTS/HSDPA/HSUPA 850/1700/1900/2100 MHz
    - 3.2-megapiksel çözünürlük / Otomatik netleme
    - 3-inç 800 x 480 piksel, 65,536 renk TFT ekran
    - Video kayıt edebilme
    - Bluetooth
    - Medya oynatıcı
    - 3D oyun
    - FM Radyo
    - Java
    - Video izletici
    - İnternet Explorer Mobile
    - RSS beslemesi okuyabilme
    - SMS, MMS, Email
    - GPS
    - 400 MB dahili hafıza
    - MicroSD kart yuvası
    - Modem / USB / WLAN
    - Ebatları: 110 x 53 x 16.7 mm
    - Ağırlık: 145 gr

hadi bakalım asusmu htc mi derken birde başımıza bu çıktı eğer yazaylarında gelirse ve fiyatı da 1250 ile 1500 aralığında olursa gözümü kırpmam alırım ama genede üstadların bunu iyica bize anlatması gerekiyor hadi bakalım pda canavrları

• Htc her yönden daha artıalrı olan bir telefon gerek şekil itibari ile gerek özellikleri gerek pi ömrü asus p750 ile aynı özelliklere sahip ama htc daha şık kalıyor yanında HTC TOUCH CRUİSE derim
  • Arkadaşlar Martın 9'unda teslim edebileceğim, ABD'den gelecek hiç kullanılmamış bir HTC Touch Cruise ile ilgilenirseniz lütfen PM atın. Fiyat 1500 YTL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.