Şimdi Ara

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.430
Cevap
17
Favori
669.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum hayırlı olsun öncelikle....cihaz çokk iyi görünüyor eğer yakın zamanda touch pro çıkmazsa diamond sahibi olucam sanırım...ama sana 3 sorum olcak 1. si cihazın tam olarak fiyatı nedir?? 2.si cihazın üretim yeri olarak taiwan mı görünüyor.? 3. süde satan kişi hangi ülkenden temin ettiğini söyledimi ??
    incelemelerin devamı ve soruların cevaplarını bekliyorum???
  • Hayırlı olsun, güzel ve objektif bir inceleme .

• ne gözel bişeymiş bu yaw bende almalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

ne gözel bişeymiş bu yaw bende almalıyım

HAYIR VAZGEÇTİM ALMAKTAN HİÇTE GÜZEL OLMAYAN BÜYÜK BİR EKSİSİ VAR CİHAZ İNGİLİZCEE

• merhaba arkadaşlar burda yeniyim ilk mesajım size.reason arkadaşa çok teşekkürler iyi bir çalışma olmuş.bende 3 gündür touch diamond sahibiyim.bundan önceki telefonumda htc touch cruise idi.anlayacagınız son zamanlarda bir htc fanıyım.reason arkadaşın dediklerinin hepsine katılıyorum.makinenin kompaklıgı,ekran kalitesi,touch flo 3d nin en baştaki zorlugu :) yanlız şu an mutsuzum.pocket pcler konusunda çok bilgili degilim ama touch cruise da kullandıgım igoyu diamonda kullanamadım.aynı şekilde video oynatma konusundada cruise da kullandıgım tcpmp programını yine diamondda kullanamadım.tomtomu yüklemeye çalıştım internetten indirerek onuda beceremedim crack falan halledemedim sanırım :) reason arkadaşın gps için software yüklemesini bekleyecegim başarırsa makineyi elimde aynısını yükleyerek tutacagım. video oynatma konusunda corecodec player var sanırım onu bulabilirsem deneyecegim yada sizin bir öneriniz varsa lütfen yazın ,denemelerim sürecek isterseniz burdan sonuçlarını yazabilirim.ama programlara ulaşamıyorum dedigim gibi elimde öyle arşivim yok. burayı bulduguma çok sevindim ,kendimi yanlız hissediyordum :) umarım güzel fikir alışverişlernde bulunabiliriz iyi günler dilerim

• Nokia tlf da biliyorsunuz yani isim altinda yuzlerce cep,tlf,fax yazabilirsiniz. Ama bunu outlooka senkronize ettiginizde sadece birer tanesini kayit ediyor. HTC diamond senkronize ettiginizde tlf rehberinizde birden fazla kayit varsa hepsini dogru olarak aktarabiliyor mu?
  • hayırlı olsun
    alet çok güzel
    gg de satılık 1 tane görebildim
    urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/HTC-TOUCH-DIAMOND_W0QQidZZ10242022

Kayıtlı garantili satışı ne zaman acaba? birde ne kadar olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teramisha

Nokia tlf da biliyorsunuz yani isim altinda yuzlerce cep,tlf,fax yazabilirsiniz. Ama bunu outlooka senkronize ettiginizde sadece birer tanesini kayit ediyor. HTC diamond senkronize ettiginizde tlf rehberinizde birden fazla kayit varsa hepsini dogru olarak aktarabiliyor mu?

Outlook'da ne varsa herşeyi, tüm numaraları, resimleri vs..vs. herşey tam olarak senkronize oluyor bir problem yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 5 Haziran 2008; 12:13:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drcrunch

merhaba arkadaşlar burda yeniyim ilk mesajım size.reason arkadaşa çok teşekkürler iyi bir çalışma olmuş.bende 3 gündür touch diamond sahibiyim.bundan önceki telefonumda htc touch cruise idi.anlayacagınız son zamanlarda bir htc fanıyım.reason arkadaşın dediklerinin hepsine katılıyorum.makinenin kompaklıgı,ekran kalitesi,touch flo 3d nin en baştaki zorlugu :) yanlız şu an mutsuzum.pocket pcler konusunda çok bilgili degilim ama touch cruise da kullandıgım igoyu diamonda kullanamadım.aynı şekilde video oynatma konusundada cruise da kullandıgım tcpmp programını yine diamondda kullanamadım.tomtomu yüklemeye çalıştım internetten indirerek onuda beceremedim crack falan halledemedim sanırım :) reason arkadaşın gps için software yüklemesini bekleyecegim başarırsa makineyi elimde aynısını yükleyerek tutacagım. video oynatma konusunda corecodec player var sanırım onu bulabilirsem deneyecegim yada sizin bir öneriniz varsa lütfen yazın ,denemelerim sürecek isterseniz burdan sonuçlarını yazabilirim.ama programlara ulaşamıyorum dedigim gibi elimde öyle arşivim yok. burayı bulduguma çok sevindim ,kendimi yanlız hissediyordum :) umarım güzel fikir alışverişlernde bulunabiliriz iyi günler dilerim

Yazılımlar konusuna önümüzdeki günlerde başlıyorum.. Bilgi vereceğim.. TomTom'da problem çıkmadığını biliyorum, IGO için çalışmalar sürüyor.. CoreCodec'in henüz 3 gün önce yeni versiyonu çıktı... Hiç problemsiz olarak tüm video işini halledecektir zannediyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: jigooo

dostum hayırlı olsun öncelikle....cihaz çokk iyi görünüyor eğer yakın zamanda touch pro çıkmazsa diamond sahibi olucam sanırım...ama sana 3 sorum olcak 1. si cihazın tam olarak fiyatı nedir?? 2.si cihazın üretim yeri olarak taiwan mı görünüyor.? 3. süde satan kişi hangi ülkenden temin ettiğini söyledimi ??

1 . Fiyat konusunu söylemesem müsadenizle.. Ama şu andaki mevcut satışlar 1500 YTL gidiyor.. Fikir edinebilirsiniz..

2 . Üretim yeri Taiwan

3 . Bendeki cihaz büyük ihtimal Avusturalya'dan geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drcrunch

merhaba arkadaşlar burda yeniyim ilk mesajım size.reason arkadaşa çok teşekkürler iyi bir çalışma olmuş.bende 3 gündür touch diamond sahibiyim.bundan önceki telefonumda htc touch cruise idi.anlayacagınız son zamanlarda bir htc fanıyım.reason arkadaşın dediklerinin hepsine katılıyorum.makinenin kompaklıgı,ekran kalitesi,touch flo 3d nin en baştaki zorlugu :) yanlız şu an mutsuzum.pocket pcler konusunda çok bilgili degilim ama touch cruise da kullandıgım igoyu diamonda kullanamadım.aynı şekilde video oynatma konusundada cruise da kullandıgım tcpmp programını yine diamondda kullanamadım.tomtomu yüklemeye çalıştım internetten indirerek onuda beceremedim crack falan halledemedim sanırım :) reason arkadaşın gps için software yüklemesini bekleyecegim başarırsa makineyi elimde aynısını yükleyerek tutacagım. video oynatma konusunda corecodec player var sanırım onu bulabilirsem deneyecegim yada sizin bir öneriniz varsa lütfen yazın ,denemelerim sürecek isterseniz burdan sonuçlarını yazabilirim.ama programlara ulaşamıyorum dedigim gibi elimde öyle arşivim yok. burayı bulduguma çok sevindim ,kendimi yanlız hissediyordum :) umarım güzel fikir alışverişlernde bulunabiliriz iyi günler dilerim

hayirli olsun gule gule kulanin demeki GPS icin soyleneler dogru cikabilir sizlerin dedikleriyle @Reason arkadasin da yazacaklarini bekliyecem birde @reason arkadas demiski tomtom sorun olmaz deginiz tomtom GPRS ten haritalari indirmesin ? eger oyle ise bu uzerine soguk bir su icecem

arkadaslar

HTC TOUCH DIAMOND
    http://www.htcaccessorystore.com/be/p_htc_phone.aspx?i=163250

yedek pil satislari yakinda satisa basliyorlar €41.95

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09)

+ ses icin ozel bir aparat satisa cikti€14.95

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09)

• quote:

Orjinalden alıntı: Reason

quote:

dostum hayırlı olsun öncelikle....cihaz çokk iyi görünüyor eğer yakın zamanda touch pro çıkmazsa diamond sahibi olucam sanırım...ama sana 3 sorum olcak 1. si cihazın tam olarak fiyatı nedir?? 2.si cihazın üretim yeri olarak taiwan mı görünüyor.? 3. süde satan kişi hangi ülkenden temin ettiğini söyledimi ??

1 . Fiyat konusunu söylemesem müsadenizle.. Ama şu andaki mevcut satışlar 1500 YTL gidiyor.. Fikir edinebilirsiniz..

2 . Üretim yeri Taiwan

Dostum verdiğin bilgiler için teşekkur ederimm..benim yurtdışı bağlantılarım oldugu için sordum hangi ülkeden aldın diye...bir de fiyat konusunda aşağı yukarı bilgim olsun ki fazla para vermeyelım ;) seni emsal göstericem çünkü :D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reason

quote:

2 . Üretim yeri Taiwan

Dostum verdiğin bilgiler için teşekkur ederimm..benim yurtdışı bağlantılarım oldugu için sordum hangi ülkeden aldın diye...bir de fiyat konusunda aşağı yukarı bilgim olsun ki fazla para vermeyelım ;) seni emsal göstericem çünkü :D

Y.Dışında yaklaşık satış fiyatı şu sıralar 800$ civarında.. Artık üstüne vereceğiniz kar payı size kalmış diyeyim...

• tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın inceleme çok güzel resimler süper
  • doğubankta 1000 usd bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laylaylomcaylar

teşekkürler inceleme cok ayrıntılı cok anlaşılır

doğubanktan kaca aldın ??

birde kulaklık sesi n95 ile kıyaslarsan nasıl??

Fiyat meselesini üstte söyledim.. Ayrıca 1000$'a şu anda satışta varmış...

N95'i kurcaladım biraz bir aralar ama ahize sesini kıyaslamam mümkün değil.. Etrafımda N95 kullanan yok maalesef.. Ama ahize ses kalitesi çok güzel.. Gayet net-anlaşılır.. Kullandıkça bazı özellikler daha iyi anlaşılıyor...
  • dogubankta satılanların kaydı yapılmış mı arkadaşlar?ve güvenilirler mi ?
  • gule gule kullan ancak qwerty klavye olmamsı cok buyuk eksiklik. iyiki i780 almışım. bundan daha iyi bir cihaz. kimse kızmasın tabi zevk renk meselesi.
  • REASON cihaz fiyatı hakkında verdiğin bilgi için teşekkurlerr...Ben ilk kez bir PDA kullanıcam şu andaa mevcut telefonum nokia 6280 ..
    HTC Diamond yada HTC Raphael ( Touch Pro ) arasında kararsızım..
    .Kararsız olduğum konu ise klavye olayı ..
    Geri kalan üstün özellikler benim için çok önemli değil...
    Klavyesiz olarak mesaj yazma v.b işlemleri yapma konusunda ne kadar zorlanırım acaba???
    6280 de araba kullanırken telefona bakmadan mesaj yazan biri olarak soruyorum..
    Bu konuda tecrübesi olan başka arkadaşlar varsa onlardan yorum almak istiyorum...

Haydi dostlar yardımmm...
  • quote:

REASON cihaz fiyatı hakkında verdiğin bilgi için teşekkurlerr...Ben ilk kez bir PDA kullanıcam şu andaa mevcut telefonum nokia 6280 ..
    HTC Diamond yada HTC Raphael ( Touch Pro ) arasında kararsızım..
    .Kararsız olduğum konu ise klavye olayı ..
    Geri kalan üstün özellikler benim için çok önemli değil...
    Klavyesiz olarak mesaj yazma v.b işlemleri yapma konusunda ne kadar zorlanırım acaba???
    6280 de araba kullanırken telefona bakmadan mesaj yazan biri olarak soruyorum..
    Bu konuda tecrübesi olan başka arkadaşlar varsa onlardan yorum almak istiyorum...

Haydi dostlar yardımmm...

eger sadece sms icin ise klavyeye hic htiyacin olmaz ama seri olarak msn muhabbeti yapinca cok kullanisli oluyor, ben nerdeyse hic kullanmadigimi farkedince iki aylik TyTN II'yi elden cikardim bosuna o kalinliga katlanmak zorunda kaldigimi hissettim ayrica ekran kisminin ve klavyenin oynamasi rahatsiz edici.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.