Kurdugun versiyonda windows arka planda çalışıyormu yoksa direkt olarak Android mi boot ediyor.
Diamond tan vazgecemiyorum ama Android te cok cekici geliyor :)
Windows üzerinden çalıştırıyorsun(Haret.exe) ama çalıştırdığın zaman Windows kapanıyor sanırım yoksa ikisine birden telefonun gücü yetmez Restart atınca tekrar Windows açılıyor.
Yeni versiyonları da çıkmış neopeek.com 'da bulabilrsiniz.
Arkadaşlar dokunmatik hassasiyetini arttırmak için ne yapmalıyım... Önceden okuduğum kadarıyla register olayları vardı hatırladığım kadarıyla ama bulamıyorum şimdi bilen varsa yardım edebilir mi?
ARKADAŞLAR SESDE BİR SIKINTIM VAR ...MEDİA PLAYERDEN MÜZİK DİNLEYEBİLİYORUM AMA İNTERNETTEN DİNLEMEK İSTEDİĞİMDE BİLGİSAYARDAN SES ÇIKMIYOR ..Bİ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ....teşekkürler ..!!! ...ACİL .
Soldaki ses açma kapama tuşları bozuldu. Tamiri kolay mıdır acaba?
sırf haret olayı yuzunden alıcam telfonu bıde ucuz :D
vodafona a geçtim telefon çalışmaz oldu, hatta başka telefona takıyorum hatta problem yok??
quote:
Orijinalden alıntı: -Karakartal-
vodafona a geçtim telefon çalışmaz oldu, hatta başka telefona takıyorum hatta problem yok??
2008'de teknosa'nın sattığı ilk parti htc diamond'u bugüne kadar severek kullandım. O günden beri konu başlığına gelen mesajları sürekli okudum. İlk dönemlerde denemediğim rom kalmadı. Uzun süredir 2.03.401.3 WWE kullanıyorum. Bence telefon bir htc klasiği, efsane. Bu düşüncemi destekleyen olay şu: geçen hafta belçikadan gelen yeğenlerimdeki htc one x'leri kurcalıyordum. Bana, Avrupa'da htc diamond'ların yüksek fiyatlarla satıldığını ve çok talep olduğundan bahsettiler. Diamond, beni bırakmadığı sürece kullanmaya devam... Yeni durumlar çıktığında arkadaşlar bizleride bilgilendirirlerse sevinirim.