Şimdi Ara

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09) (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.430
Cevap
17
Favori
669.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • komple kasayı nereden aldınız acaba fiyatını da yazarsanız sevinirim benim de ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal28

quote:

Orijinalden alıntı: cashkamera

quote:

Arkadaşlar selam,

Diamond 3700 ümün arka kapağının tırnaklarından biri kırıldı, biraz aralık duruyor.

Kapak nereden alabilirim, bir fikri olan var mı acaba?

kendi telefonumun arka kapağı cizildiğinden dolayı amerikadan sıfır getittirdim 35 Lira isterseniz sizede getirtebilirim yada eski kapaı 10 TL den verebilirim kesinlikle cok iyi durumda ..

Teşekkürler cashkamera..
    Komple orjinal kasa aldım kapağıyla beraber.. ufak tefek çizikleri de gitmiş oldu, sıfır oldu neredeyse :)

Kasa ve kapağı nerden, ne kadara aldınız acaba?

Ben şu kapağı aldım. Ama daha elime ulaşmadı

http://www.dealextreme.com/p/genuine-htc-diamond-3700-replacement-battery-cover-black-31984

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cashkamera

quote:

Arkadaşlar selam,

Diamond 3700 ümün arka kapağının tırnaklarından biri kırıldı, biraz aralık duruyor.

Kapak nereden alabilirim, bir fikri olan var mı acaba?

kendi telefonumun arka kapağı cizildiğinden dolayı amerikadan sıfır getittirdim 35 Lira isterseniz sizede getirtebilirim yada eski kapaı 10 TL den verebilirim kesinlikle cok iyi durumda ..

Teşekkürler cashkamera..
    Komple orjinal kasa aldım kapağıyla beraber.. ufak tefek çizikleri de gitmiş oldu, sıfır oldu neredeyse :)

Kasa ve kapağı nerden, ne kadara aldınız acaba?

Ben şu kapağı aldım. Ama daha elime ulaşmadı

http://www.dealextreme.com/p/genuine-htc-diamond-3700-replacement-battery-cover-black-31984

Ankara Balıkçıoğlu işhanında techmaster dan alım..

• Bu HTC diamond arkadaşlar nasıl simlock yapılır bileniniz varmıdır...
  • Arkadaşlar cihazım durup dururken kapandı ve bir daha da açamıyorum, önce power tuşuna bastığımda açıldı ve rom bilgileri ekranına kadar açılıp tekrar kapandı, 2-3 kez böyle oldu şimdi ise ne power tuşu işe yarıyor, ne şarja taktığımda sinyal ışığı yanıyor ne de usb ile pcye bağladığımda tepki veriyor.. Hiç bir hareket yok cihazda, bunu açmanın bir yolu var mı acaba?
  • Yaw bi ben mi kaldım bunu kullanan arkadaşlar, bari cihaza kayıtlı rehberi falan kurtarmama yardımcı olsaydı biri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Yaw bi ben mi kaldım bunu kullanan arkadaşlar, bari cihaza kayıtlı rehberi falan kurtarmama yardımcı olsaydı biri :)

bataryası tükenmiş olmasın
  • Yok arkadaşım ya, batarya sağlamdı ama o ihtimal benim de aklıma gelmişti, 3 batarya var ama açılmıyor yine de..
  • Diamond için uzun kapasiteli pil ve buna uygun arka kapağım var. Yeni almıştım. Ancak işyerimden balckberry 9780 e zorunlu geçmem nedeniyle kullanmıyorum.

100 tl ye almıştım. Yoğun kullanımda bile şarj süresi 2-3 gün gidiyor (gps açık olunca 2 gün).

İsteyene aldığım fiyattan verebilirim.

Tabi cihazı da almak isteyen olursa da satabilirim, kasayı komple yeni değiştirmiştim:)
  • Emektar diamondimi ozledim ya ne teldi walla, rom fln yukler akardim, sekline kurban olayim :) kafayi yiyince mecbur sattim :D o kadar kurcalarsan tabi normal :)
  • Arkadaslar birisi ucretsiz olarak benden gelip elden bir adet htc sarj cihazi,1 adet ekran koruyucu,2 adet pil(kullaniilmis ama iyi durumda), kalem ve gps olarak kullanmak icin arac tutucyu gelip alir mi? Ankaradayim pm bekliyorum.

Edit: Bir arkadaşımıza teslim edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 9 Ağustos 2011; 8:47:33 >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, benim problemim de işletim sistemi ile ilgili wm 6.1 vardı, Android 2.2 Froyo yüklemek istedim dün akşam saat 11 civarı kuruluma bıraktım mesajı yazdığım sırada halen devam ediyor nasıl bir iş anlamadım , bana yardımcı olacak birisi var mı ?

Kurulumun çok basit bir şekilde anlatan video buldum zipli bir dosya indirdim açtım telefona attım exe yi çalıştırdım , çalışış o çalışış patladı gitti şaka bi yana halen kuruyor

* Batarya bitti telefon kapandı, açtım wm 6.1 çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nf1n1ty -- 18 Ağustos 2011; 14:24:53 >

• android kurulumu zorlanıyor ya bend kurdum hatta full sarjımı bıtırdı 3 dk tanımak ıcın kullandıgımda :D
  • NeoFROYO V0.1 isimli Rom oldukça güzel çalışıyor Diamond'da

Denemek isteyenler için LİNK

Benim Diamond'dan resimler,

• Arkadaşlar touch diamand ımın dokunmatik ekranını çizildi ve çalışmıyor. Telefon işletim sistemi normal çalışıyor konuşuluyo sadece dokunmatik ekran çizikten dolayı çalışmıyır sanırım. derin çizildi. Aşağıdaki topic ime cevap verirseniz sevnirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_52299705/tm.htm
  • quote:

NeoFROYO V0.1 isimli Rom oldukça güzel çalışıyor Diamond'da

Bende XDA sitesinden android işletim sistemi kurmuştum, makineye şarj dayandıramadım, her gün şarj etmekten gına gelmişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: bilopinto

quote:

Bende XDA sitesinden android işletim sistemi kurmuştum, makineye şarj dayandıramadım, her gün şarj etmekten gına gelmişti...

Windows kullanırken şarj ne kadar gidiyo ki?

• DÖNÜŞŞŞ (:

HTC Touch Diamond'ım vardı. Hadi dedik yükselteyim. Desire aldım 4-5 ay önce. Çok çok iyi bir cep bilgisayarı telefon vs. Bir gün şarjı bitti, eski
    diamond'u 1 günlük kullandım. Gözünü sevdiğimin küçük telefonu ve şarjı. Tekrar Diamond'a döndüm. İlk aldığımda yurtdışındaydı sadece ve pilinden şikayet ediyorduk, 2-3 gün yetmez diye şimdi 1 gün dayansın yeter diyoruz. Elimizde bloknot taşır gibiyiz. Diamond Android kadar hızlı değil ama yetiyor işte. Desire'ı da satıyorum. Hatta eşime de diamond aldım. O da çok memnun. Hala en istikrarlı telefonlardan, boyut, pil (win li bir telefona göre), özellik hele ki o lensi hala fotoğraf makinesi gibi çekiyor. MP hava.

Paylaşmak istedim.
  • vazgeçemediğim touch diamond telefonum bir türlü aracımla eşleşmiyor. hard reset yaptım ancak sonuç alamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

telefon: HTC Touch Diamond P3700 with Rom version:1.93.480.5 WWE
    (windows mobile 6.1 professional)
    araç: w204 c180, ntg4 comand
  • quote:

Kurdugun versiyonda windows arka planda çalışıyormu yoksa direkt olarak Android mi boot ediyor.

Diamond tan vazgecemiyorum ama Android te cok cekici geliyor :)

• 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.