Şimdi Ara

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09) (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.430
Cevap
17
Favori
669.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siluet

Benim daha değişik bir sorum olacak; bu ekrandaki newton halkalarını ekranı değiştirmeden yok etme imkanımız var mıdır? Ayrıca rom tavsiyesi için tesekkurler....

Maalesef ekranın değişmesi gerekiyor.
  • fring kullanan varmı?
    her telefon beleş arama yapmakta ama nedense diamond kullanmıyoruz. win mobile surumune uygun olanı yuklememe ragmen çalıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: bilopinto

HTC telefonum, ekran ayarını tumuyor, screen alignment'dan yaptığım işlemi hafızasına almıyor, tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyorum, sonsuza kadar yapsam devam edecek belki, böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ? ne yapmak lazım ?

İyi Pazarlar.

Dokunmatiği arızalanmış olabilir, ama bu ihtimali en son düşünün. Ekranı temiz ve ekran koruyucusu ile kullanmışsanız dokunmatiğinde sorun olacağını zannetmiyorum. Önce Hard Reseti deneyin, hiç bir şey yüklemeden Ekran Hizalaması yapın; bir süre kullanın test edin. Olmadı yeni ROM yükleyin (üstte paylaştığım ROM olabilir mesela) yine hiç bir şey yüklemeden Ekran Hizalaması yapın; bir süre kullanın test edin. En son orjinal ROM unu test edin, onda da sorun düzelmezse o zaman dokunmatikten şüphelenebilirsiniz. Yalnız her ROM denemesinden sonra PC nizi kapatıp açın; PPC ye de hard reset atın.

Benim başıma gelen bir olay: bir kaç ROM denemesinden sora cihaz bir garip olmuştu. Kendi kendine kilitlenip, herşey siliniyor; Hard Reset atılmış gibi oluyordu. artık iyice cihazın arızalı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki en son bir deneme daha yaptım, sorun düzeldi. ROM atmak için kullanacağınız PC sorunsuz olsun, USB lerinde sıkıntı olmasın, XP yüklü olsun ve ROM yükleme esnasında antivirüsüde devre dışı bırakın.

Cihazı Servise gönderdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

fring kullanan varmı?
    her telefon beleş arama yapmakta ama nedense diamond kullanmıyoruz. win mobile surumune uygun olanı yuklememe ragmen çalıştıramadım.

Ben, yukarıda yüklü ROM la; sitesinden indirdiğim son sürümü çok rahat çalıştırdım. Siz nasıl bir hata mesajı aldınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilopinto

HTC telefonum, ekran ayarını tumuyor, screen alignment'dan yaptığım işlemi hafızasına almıyor, tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyorum, sonsuza kadar yapsam devam edecek belki, böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ? ne yapmak lazım ?

İyi Pazarlar.

Dokunmatiği arızalanmış olabilir, ama bu ihtimali en son düşünün. Ekranı temiz ve ekran koruyucusu ile kullanmışsanız dokunmatiğinde sorun olacağını zannetmiyorum. Önce Hard Reseti deneyin, hiç bir şey yüklemeden Ekran Hizalaması yapın; bir süre kullanın test edin. Olmadı yeni ROM yükleyin (üstte paylaştığım ROM olabilir mesela) yine hiç bir şey yüklemeden Ekran Hizalaması yapın; bir süre kullanın test edin. En son orjinal ROM unu test edin, onda da sorun düzelmezse o zaman dokunmatikten şüphelenebilirsiniz. Yalnız her ROM denemesinden sonra PC nizi kapatıp açın; PPC ye de hard reset atın.

Benim başıma gelen bir olay: bir kaç ROM denemesinden sora cihaz bir garip olmuştu. Kendi kendine kilitlenip, herşey siliniyor; Hard Reset atılmış gibi oluyordu. artık iyice cihazın arızalı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki en son bir deneme daha yaptım, sorun düzeldi. ROM atmak için kullanacağınız PC sorunsuz olsun, USB lerinde sıkıntı olmasın, XP yüklü olsun ve ROM yükleme esnasında antivirüsüde devre dışı bırakın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

fring kullanan varmı?

Ben, yukarıda yüklü ROM la; sitesinden indirdiğim son sürümü çok rahat çalıştırdım. Siz nasıl bir hata mesajı aldınız?

sonunda yuklemeyı basardım ama hıc kullanıp deneme sansım omadı cunku fring call dedıgım zaman program kapanıyor veya telefon donuyor.
    para yatırıp uyelık almamızmı lazım
  • HTC Touch Diamond'um satılıktır. İlanı ayrıca açıyorum. Ama isteyen olursa orjinal aksesuarları bir incelesin derim :)

sahibinden İlan detayı..

Donanımhaber.com İlan Detayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 7 Aralık 2010; 11:07:56 >

• 3g ayarlarını birtürlü yapamadım, turkcele 2222 mesaj atıyorum , olmuyor,
    bizim gariban telefonlarda neden app store gibi olay yok?
    hurriyet fanatik, gazete okumak ıstesek bıle sadece webden gırıs yapmak zorunda kılıyoruz
  • Arkadaslar, iki sene once baslamis oldugum Diamond macerami bir hafta once sonlandirip yeni bir maceraya (HTC HD2) baslamis bulunuyorum. Bu forum sayesinde telefonun ozelliklerini adam gibi kullandim. Buradan herkese tesekkur ederim. Cogunuzun basini agirttim. Melankolige baglamis durumdayim

HD2 tercih etmek isteyenler, hic dusunmeyin direk gelin :)
  • İnşallah benımde niyetım var, martta Hongkonga gidince ya desire hd yada en kralı neyse onu alıp donucem.
    hayırlı olsun
  • Arkadaşlar diamond ile çektiğim resimler çok parlak oluyo. Sanki Brightness çok yüksekmiş gibi oluyor ama normal ayarlarında herşey.
    Neden olabilir acaba? ROMdan kaynaklanır mı?
  • diamond'da android 2.2 kullanan varmı arkadaslar ..?
  • İlgilenen olursa HTC TD telefonumu satıyorum. Ankara.
  • bu telefona hayranım... htc megayla takas etmek isteyen olursa pm'e gelsin lütfen.
  • Benim telefonun ekran dokunmatikliği gitti. Telefondan geçtim numaralara ulaşsam yeterli. Bilgisayara bağlamayı da denedim, ekrana dokunamadığımdan bağlanamıyorum. Yardımcı olabilecek yol gözterebilecek olan olursa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanteneke

quote:

Orijinalden alıntı: Truva1

Merhaba Arkadaşlar.
    2 Yıldır Diamond'u Kullanıyorum Çokta memnunum. Bundan Sonra Sadece Android i Kullanırım.
    Benim Sorunum. Xda dan indiridiğim; Wm6.5 Htc Sense Arayüzlü Rom Kullanıyordum. Biraz kasmasına rağmen yine de memnumdum. Geçenlerde Opera kullanırken Kalan Kullanılabilir Ram miktari %5lere kadar düştü ve cihaz kitlendi. Reset attım ve bir daha açılmadı. Pin ekranında kilitleniyordu. Hard Reset felan derken bi şekilde actim ve hemen yeni rom yükledim. Rom yükleme sorunsuz bitti. Fakat şimdi Sadece Ekrana "Touch Diamond" Logosu geliyor ve öylece bekliyor. Alta kırmızı yazıyla görünen rom bilgileri bile gelmiyor. Bu Sefer reset felan da işe yaramadı tabii. Buna nasıl çözüm getirebiliriz. Stock SPL Felan nedir. Bu tür durumlar için kullanılıyor diye biliyorum.Flash ta mı sorun oluşmuştur.

Bu ve benzer booting sorunu olan arkadaşlar, telefonu usb kablosuna bağlayın(telefon boot ekranında açılmazken :) ) , telefonun ses kısma tuşuna basılıyken resete basın, telefon hard reset ekranına benzeyen bir moda giriyor fakar altta usb yazıyor ve bilgisayar donanım olarak görüyor telefonu. Yeni bir rom yükleyip devam edin.

Teşekkürler Truva bu şekilde oluyor

• Arkadaşlar selam,

Diamond 3700 ümün arka kapağının tırnaklarından biri kırıldı, biraz aralık duruyor.

Kapak nereden alabilirim, bir fikri olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal28

Arkadaşlar selam,

Diamond 3700 ümün arka kapağının tırnaklarından biri kırıldı, biraz aralık duruyor.

kendi telefonumun arka kapağı cizildiğinden dolayı amerikadan sıfır getittirdim 35 Lira isterseniz sizede getirtebilirim yada eski kapaı 10 TL den verebilirim kesinlikle cok iyi durumda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elgreco

Benim telefonun ekran dokunmatikliği gitti. Telefondan geçtim numaralara ulaşsam yeterli. Bilgisayara bağlamayı da denedim, ekrana dokunamadığımdan bağlanamıyorum. Yardımcı olabilecek yol gözterebilecek olan olursa çok sevinirim...

Selam,
    Elimde "sıfır" diamond dokunmatiği var. İstersen verebilirim. Resmi ekte. Ankara.

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09)

• quote:

Orijinalden alıntı: cashkamera

quote:

Orijinalden alıntı: unsal28

Arkadaşlar selam,

kendi telefonumun arka kapağı cizildiğinden dolayı amerikadan sıfır getittirdim 35 Lira isterseniz sizede getirtebilirim yada eski kapaı 10 TL den verebilirim kesinlikle cok iyi durumda ..

Teşekkürler cashkamera..
    Komple orjinal kasa aldım kapağıyla beraber.. ufak tefek çizikleri de gitmiş oldu, sıfır oldu neredeyse :)
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.