Şimdi Ara

HTC Touch Diamond II VODAFONE ILE TURKIYEDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye’de sadece Vodafone abonelerine özel olarak sunulan HTC Touch Diamond II, Windows Mobile 6.1 işletim sistemi ile aboneler ücretsiz e-posta servisiyle anında e-postalarına ulaşırken, Microsoft Office hizmetleri ile de Word, Excel, PowerPoint dokümanlarını görüntüleyebiliyor ve düzenleyebiliyorlar. Cihazla birlikte gelen MSN Messenger özelliği ile de kullanıcılara diledikleri gibi chat’leşebilme imkanı sağlıyor.

Sıradışı şıklıktaki tasarımıyla dünyada büyük beğeni toplayan HTC Touch Diamond II, tek elle rahatlıkla kullanılmak üzere optimize edilen gelişmiş dokunmatik ekran deneyiminin yanısıra 5 Mega Pixel kamerası, GPS (navigasyon) ve WiFi gibi özellikleri ile de ön plana çıkmaktadır.

18 Ağustos’tan itibaren sadece Vodafone abonelerine özel olarak satışa sunulacak HTC Touch Diamond II modeli, 1GB’lık mobil internet paketi ile birlikte 18 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 79 TL veya 24 ay boyunca tüm vergiler dahil 65 TL ödeme taahhüdü veren tüm faturalı bireysel/kurumsal abonelere sunuluyor.

HTC Touch Diamond2 Özellikleri:

İşletim Sistemi: Windows Mobile 6.1 Professional
    İşlemci: Qualcomm MSM7200A, 528 MHz
    Hafıza: ROM: 512 MB;RAM: 288 MB; microSD hafıza kartı
    Boyutlar: 107.85 X 53.1 X 13.7 mm
    Ağırlık: 117.5 gram pil dahil
    Ekran: 3.2-inç TFT-LCD dokunmatik ekran. 480x800 WVGA çözünürlük
    Ağ desteği: 2G/3G/HSPA/WCDMA 900/2100 MHz, 2 Mbps up-link/7.2 Mbps down-link hızı
    GPS: Dahili GPS anteni
    Bağlanabilirlik: Bluetooth 2.0 (EDR ve A2DP) Wi-Fi 802.11 b/g
    Kamera: Ana kamera: 5.0 megapiksel otomatik odaklamalı
    İkinci kamera: VGA CMOS renkli kamera
    Pil: 1100 mAh kapasiteli Lityum İyon Pil
    Diğer Özellikler: FM Radyo, G-Sensor

ALINTIDIR.
    http://www.veteknoloji.com/htc-touch-diamond-ii-turkiye8217de-21255-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 15 Ağustos 2009; 23:32:13 >

• arkadaşlar bugün vodafone müşteri hizmetleriyle konuştum haberi dogruladılar cihaz shoplara düşsün almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

arkadaşlar bugün vodafone müşteri hizmetleriyle konuştum haberi dogruladılar cihaz shoplara düşsün almayı düşünüyorum
    samsung bile qualcomm 800mhz işlemci kullanıyorken htc nin 528mhz lik işlemci kullanması en büyük eksisi bence omniaII daha iyi olur bu cihazdan ne kadar htc yi sevsemde geride kalıyor bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

samsung bile qualcomm 800mhz işlemci kullanıyorken htc nin 528mhz lik işlemci kullanması en büyük eksisi bence omniaII daha iyi olur bu cihazdan ne kadar htc yi sevsemde geride kalıyor bence...

Alıntıları Göster
    Kabaca bir hesapla Touch Diamond2+1Gb Internet 79*18=1422 lira
    Sadece internet 30*18=540 1422-540=882 liraya 18 ay vade ile garantili Diamond 2.Valla şu anda spot fiyatı bile bu kadar iken garantili çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RYU1980

Kabaca bir hesapla Touch Diamond2+1Gb Internet 79*18=1422 lira
    Sadece internet 30*18=540 1422-540=882 liraya 18 ay vade ile garantili Diamond 2.Valla şu anda spot fiyatı bile bu kadar iken garantili çok daha iyi.

Alıntıları Göster
    garantisiz 1000 lira istenen cihaz için bence bu fiyat makul garantili olması +
    gönül android li cihaz getirsin ler istiyor ama :) özellikle htc hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazymazy35

garantisiz 1000 lira istenen cihaz için bence bu fiyat makul garantili olması +
    gönül android li cihaz getirsin ler istiyor ama :) özellikle htc hero

Alıntıları Göster
    VALLA ARKADAŞLAR BEN YURTDIŞINDAN BİR ARKADAŞ KANALI İLE ALDIRDIM BANA 600 TL YE GELDİ. AMA BAHTIM KÖTÜ İMİŞ SANIRIM CİHAZ AÇIYOR ÇALIŞIYOR BEKLEME MODUNA GEÇTİKTEN 2-3 SAAT SONRA KOMPLE KİLİTLENİYOR HİÇ BİR ŞEY AÇMIYOR. NASIL ÇÖZECEĞİM BİLMİYORUM ÇÖP OLDU YANİ CİHAZ :) SERVİSLER DE BİLMİYOR

• Gözünüzü karartıp yeni bir rom yükleyeceksiniz varsa orjinal olmayan zaten anladığım kadarı ile yapacak bir şey yok ,yada garantili ise yurt dışına çıkan biri ile alındığı yere yollayacaksınız.Kolay gelsin bol şans...
    Servislerden kastınız resmi olanlarmı ? onlara daha ne bilgisi gelmiştir nede dosyalarıhttp://forum.xda-developers.com/ bu forumdaki telefon ile ilgili başlık altındaki alındığı ülke orjinal romunu update etmeyi olmaz ise olabilecek cook romları denemenizi önerebilirim.Sorumluluk size aittir.Kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: AO1453

VALLA ARKADAŞLAR BEN YURTDIŞINDAN BİR ARKADAŞ KANALI İLE ALDIRDIM BANA 600 TL YE GELDİ. AMA BAHTIM KÖTÜ İMİŞ SANIRIM CİHAZ AÇIYOR ÇALIŞIYOR BEKLEME MODUNA GEÇTİKTEN 2-3 SAAT SONRA KOMPLE KİLİTLENİYOR HİÇ BİR ŞEY AÇMIYOR. NASIL ÇÖZECEĞİM BİLMİYORUM ÇÖP OLDU YANİ CİHAZ :) SERVİSLER DE BİLMİYOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

Gözünüzü karartıp yeni bir rom yükleyeceksiniz varsa orjinal olmayan zaten anladığım kadarı ile yapacak bir şey yok ,yada garantili ise yurt dışına çıkan biri ile alındığı yere yollayacaksınız.Kolay gelsin bol şans...
    Servislerden kastınız resmi olanlarmı ? onlara daha ne bilgisi gelmiştir nede dosyalarıhttp://forum.xda-developers.com/ bu forumdaki telefon ile ilgili başlık altındaki alındığı ülke orjinal romunu update etmeyi olmaz ise olabilecek cook romları denemenizi önerebilirim.Sorumluluk size aittir.Kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: AO1453

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar vodafone dan bu telefonu alan var mı acaba? Ben aslında touch pro2 düşünüyordum ama bu kampanyada hem garantili telefon alıyoruz hem de vadeler süper, ayrıca 3G de kullanabileceğiz.
    Ayrıca konuşma süresi felan da var mı ki ana sayfasında bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Arkadaşlar vodafone dan bu telefonu alan var mı acaba? Ben aslında touch pro2 düşünüyordum ama bu kampanyada hem garantili telefon alıyoruz hem de vadeler süper, ayrıca 3G de kullanabileceğiz.
    Ayrıca konuşma süresi felan da var mı ki ana sayfasında bulamadım.

Alıntıları Göster
    bende pro2 düşünüyordum fakat buradaki dist. yetkilisi ile görüştüm pro2 nin gelmesi daha uzun süreceğini bildirdi. bu yüzden diamond2 alacağım. yarın telefon elime ulaşmış olur sanırım. fakat ben vodafone dan taahattüz almayı düşünüyorum. yarın kesinlik kazanır. yine buradan paylaşırım.

konuşma süresi dahil değil kampanyaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

bende pro2 düşünüyordum fakat buradaki dist. yetkilisi ile görüştüm pro2 nin gelmesi daha uzun süreceğini bildirdi. bu yüzden diamond2 alacağım. yarın telefon elime ulaşmış olur sanırım. fakat ben vodafone dan taahattüz almayı düşünüyorum. yarın kesinlik kazanır. yine buradan paylaşırım.

konuşma süresi dahil değil kampanyaya.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cihazda şebeke kilidi varmış yani sadece vodafone la kullanılabilecekmiş acaba garanti dışı kalmadan kildi kırabilir miyiz

• quote:

arkadaşlar cihazda şebeke kilidi varmış yani sadece vodafone la kullanılabilecekmiş acaba garanti dışı kalmadan kildi kırabilir miyiz

Alıntıları Göster
    cihaz gelmeden kilidi düşünmeye başladık
  • quote:

Alıntıları Göster
    kontratsız alırsan kilit yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

kontratsız alırsan kilit yok

Alıntıları Göster
    Kilit zaten dert değil.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=545155
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

Kilit zaten dert değil.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=545155

Alıntıları Göster
    selamlar.

ben alan arkadaşlara kutu içeriğini sormak istiyorum. özellikle kılıf var mı yok mu diye merak ediyorum.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzaky

selamlar.

ben alan arkadaşlara kutu içeriğini sormak istiyorum. özellikle kılıf var mı yok mu diye merak ediyorum.

teşekkürler

Alıntıları Göster
    benim aldığım kutu çok küçüktü. Sadece şarj aleti usb kablo ve kulaklık vardı o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

benim aldığım kutu çok küçüktü. Sadece şarj aleti usb kablo ve kulaklık vardı o kadar.

Alıntıları Göster
    hızlı cevap için teşekkürler.

kutudan zarif deri bir kılıf çıktığını bir video da görmüştüm ama başka yerde ne gördüm ne de okudum. dağıtımcıya göre kutu içeriği değişiyor heralde.

neyse bir de kılıf alcaz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzaky

hızlı cevap için teşekkürler.

kutudan zarif deri bir kılıf çıktığını bir video da görmüştüm ama başka yerde ne gördüm ne de okudum. dağıtımcıya göre kutu içeriği değişiyor heralde.

neyse bir de kılıf alcaz o zaman

Alıntıları Göster
    arkadaşlar diamond2 yi kontratsız peşin alınca nekadar acaba bir de sim kilit var mı peşin alınca da
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrooxide

arkadaşlar diamond2 yi kontratsız peşin alınca nekadar acaba bir de sim kilit var mı peşin alınca da

-Sim kilidi yok
    -kontratsız pelin alırsan 1100 civarına geliyor

Ben çok memnunum. Ya garantisiz touch hd alacaktım ya da diamond 2. Vodafone son anda kampanyayı çıkardı ve garantili D2 sahibi oldum.

Yalnız alacak arkadaşlara bir uyarı: aldıktan sonra kılıfsız yanınızda taşımayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azalyn

quote:

Orijinalden alıntı: nitrooxide

-Sim kilidi yok
    -kontratsız pelin alırsan 1100 civarına geliyor

Ben çok memnunum. Ya garantisiz touch hd alacaktım ya da diamond 2. Vodafone son anda kampanyayı çıkardı ve garantili D2 sahibi oldum.

Yalnız alacak arkadaşlara bir uyarı: aldıktan sonra kılıfsız yanınızda taşımayın.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar bu Touch Pro2 ne zaman gelecek ya güzel ülkemize. Avea da bi kampanya yapsa da touch pro 2 getirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Ya arkadaşlar bu Touch Pro2 ne zaman gelecek ya güzel ülkemize. Avea da bi kampanya yapsa da touch pro 2 getirse.

Alıntıları Göster
    diamond 2 kampanya harici vodafone dan alınınca şebeke kiliti yok! kampanyalı alırsan kilit var, kilit kırdırırsan garanti kalkıyo, secim sizin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.