Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam nedir bu dediğiniz.program filan mı?
    Bi ayar sekmesi filan olması gerekmiyormu.Ekstra programa ne gerek var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin_sahin

hocam nedir bu dediğiniz.program filan mı?
    Bi ayar sekmesi filan olması gerekmiyormu.Ekstra programa ne gerek var?

İLk zamanlarımda telefon hava durumu için kendilğinden gprs e bağlanıyordu. Bunu ayarlardan çok denedim ama kapatamadım. Nette araştırınca modaco nodata prog. buldum. Bu program Data , Gprs ve MMS bağlantılarınızı kapatabiliyor. Bu sayede Wi-fi dışında hiç bir şekilde data bağlantısı kuramıyorsunuz. Bir de bağlantılardan şebekenizin data bağlatı ayarlarını silebilirsiniz ama ileride kullanmak gerekebilir. En iyisi NoData tabi sorununuz buysa
  • anladım hocam teşekkürler.Sildim o bağlantıyı sorun ortadan kalktı.Zaten yakında internet paketi alacam o zaman istediği kadar bağlansın dursun :)
  • Radio rom olarak ne kullanıyorsunuz? Ben biraz eskilerde kalmışım yeni radio romların bir getirisi var mı?
  • ACİLLLL

Arkadaşlar biraz önce cihazı kurcalarken cihaz birden ingilizce oldu bir dahada türkçeye çeviremedim.Ne yapmam gerekiyor.Cihaz orjinal kvk dan çıkma.Kurulumunu ilk ben yaptım.Acil yardım.Burdan yazışması zor olur derseniz msn adresimi veriyim ordan yazışalım.Çok acil cihazı eski Türkçe haline getirmem gerekiyor.Üstatlardan çözüm bekliyorum.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin_sahin

ACİLLLL

Arkadaşlar biraz önce cihazı kurcalarken cihaz birden ingilizce oldu bir dahada türkçeye çeviremedim.Ne yapmam gerekiyor.Cihaz orjinal kvk dan çıkma.Kurulumunu ilk ben yaptım.Acil yardım.Burdan yazışması zor olur derseniz msn adresimi veriyim ordan yazışalım.Çok acil cihazı eski Türkçe haline getirmem gerekiyor.Üstatlardan çözüm bekliyorum.Ne yapmalıyım?

Herhalde program silme bölümünden slaysoft yazılımını(Cihazı Türkçeleştiren ve Türkçe klavyeyi yükleyen program) uninstall ettiniz.

Yazılım rom içine konulmuş cab dosyası ile ing-Türkçemi sorusundan sonra yüklenmektedir.Bu nedenle hartreset atarak romu baştan yüklemeniz ve Türkçeyi seçmeniz ile sorun çözülür ancak yüklü olan tümm lişisel ayar ve programlar ,mail ve smsler silinir.

Cihazınızın alınmış yedeği varsa oradan geriye dönmenizi öneririm elbette yedek tarihine dönersiniz.

Registry ayarlarından sadece Manilayı Türkçe yapabilirsiniz.Onun dışındaki ayarlar ingilizce kalır.

Türkçe klavye destegi içinde ençok kullanılan başka programın 2.1 sürümünü yüklerseniz daha geniş bir klavyeniz bile olabilir.

Kolay gelsin.

• hard reset atmak zorunda kaldım.Cihazı en baştan kurdum.Tüm ayarlarım ve verilerim sıfırlandı ama ne yapıyım.Sağlık olsun.Hepinize teşekkürler.Saygılar...
  • yaww arkadaşlar şimdi telefonu yeniden yapılandırıyorumda bu 3G için gsm+umt den hangisini seçiyorduk?
    rakamları bi yazsanız size zahmet
  • rakamlar derken? 3g için umts seçmeniz gerekiyor veya otomatik seçeneğini seçip 3g kapsama alanında 3g üzerinden bağlanıp çekmediği yerlerden gsm üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.
  • herkese merhaba, bu sorunu birkaç kişiden daha duymuştum. ben program yüklemek yerine şunu yapıyorum :
    telefonunuzda ; başlat->ayarlar (settings)-> bağlantılar (connections)-> bağlantılar (connections) "bağlantılar sekmesinin içinde bağlantılar butonu var"
    -> gelişmiş (advanced) -> network seçimi (select network)
    karşınıza çıkan sayfada iki sekme var, bunlar GSM-GPRS şeklinde ise (örn; avea TR GPRS) operatörünüzün internet şebekesini kullanır, her ikisini de "my work network" (bnm telefon ingilizce TR'de ne yazıyor bilemiyorum) haline getirirseniz sorun çözülür.

selamlar.
  • Merhaba,
    Arkadaşlar ben denizciyim ve 5 aydır denizdeydim o yüzden htc touch hd için yeni çıkan romları takip edemedim. Dutty's wm 6.5 LEO R5 romunu kullanıyorum artık bu rom bana fazla yavaş gelmeye başladı. Acaba hızlı ve stabil çalışan yeni romlardan tavsiye edebileceğiniz varmı? Teşekkürler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fctmerkezi -- 13 Şubat 2010; 10:09:56 >
  • hocalar merhaba.Bu aralar kulaklığa taktım.Benim isteklerimi karşılamamaya başladı.Küçük bi araştırma yaptım. RC E100 REMOTE KONTROL diye bişey bulsum.Parça atlama, ses kısıp açma, arama yanıtlayıp reddetme gibi birçok özelliği var ama aceba HD destekliyormu bu kulaklığı.Yazılım kurarakta olabiilir aslında.Bir yerlerde bahsi geçmişti görmüştüm ama malum forum biraz karışık tekrar bulamadım.Aceba sizin görüşünüz nasıl?
    Bu kulaklığı HD ile sorunsuzca fonksiyon kaybı yaşamadan kullanabilirmiyim.Fiyatı biraz yüksek olduğu için riske giremedim.
    Resim:http://www.headsetshop.nl/images/product/60166/htc-rc-e100.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_sahin -- 13 Şubat 2010; 14:41:42 >

• arkadaşlar bu 6.5 un türkçesi çıktımı haberi olan varmı?
    Ben cihazı orjinal türkçe aldımda öylede kullanmak istiyorum o yüzden 6.5 yüklersem cihaz ingilizce olur diye yüklemek istemiyorum.Buna bir çözüm üretilmedimi hala?
  • HD için wm 6.5 offical türkçe rom yok. İngilizcede yok. :) Modlu romlardan dilediğini yükle daha sonra türkçeleştirme paketleri var, onlardan birini kur ve türkçe olarak kullan. Walla cihazı aldığımdan beri 6.5 kullanıyorum 6.1 yavan geliyor. Türkçe paket Yükleyenler, cihazın %98 türkçeye döndüğünü söylüyorlar. Açıkcası ben denemedim.
  • Bazı arkadaşlar sormuşlar, WM 6.5 rom yüklemek istiyorsanız modlu yani orjinal olmayan romlardan yüklemeniz gerek, şu an kullandığım rom ''Miri WM65 21891 Manila 2.5 - V 20.0 no HTC Messaging'' tavsiye derim, radio olarak 1.17 kullanıyorum. Tel i yeni aldım kendim forumlardan okuyarak öğrenip uyguluyorum, rom yükleme ile ilgili sorusu olanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olurum, şu an rilphone u araştırıyorum, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • walla bu rilphone yeni çıktı. Nedri de değildir bende merak ediyorum ama bir türlü vakit bulup araştıramadım. Ama bir iki forumdan takip ettiğim kadarıyla bazı romlarda probleme yol açıyormuş. Stabiliteyi bozuyor. Rom olarak wm 6.5 R12 dutty rom kullanıyorum radio 1.17 ye yükselttim ama bir avantaj veya dezavantaj şuana kadar görmedim. Daha yeni kullanışlı bir rom olsa çok daha güzel olur. :) Son olarak manila 2.5 e ısınamadım. Manila 2.1 daha hızlı ve kullanışlı geldi bana. (2.6 nın fotograf ve müzik bölümündeki animasyonları bir harika ama takılma sorunu var gördüğüm kadarıyla)

;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briareos

Bazı arkadaşlar sormuşlar, WM 6.5 rom yüklemek istiyorsanız modlu yani orjinal olmayan romlardan yüklemeniz gerek, şu an kullandığım rom ''Miri WM65 21891 Manila 2.5 - V 20.0 no HTC Messaging'' tavsiye derim, radio olarak 1.17 kullanıyorum. Tel i yeni aldım kendim forumlardan okuyarak öğrenip uyguluyorum, rom yükleme ile ilgili sorusu olanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olurum, şu an rilphone u araştırıyorum, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

1.17 fazla pil harcar bir önceki versiyon sorunsuzdur ve daha az pil harcar öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze33

Merhaba,
    Arkadaşlar ben denizciyim ve 5 aydır denizdeydim o yüzden htc touch hd için yeni çıkan romları takip edemedim. Dutty's wm 6.5 LEO R5 romunu kullanıyorum artık bu rom bana fazla yavaş gelmeye başladı. Acaba hızlı ve stabil çalışan yeni romlardan tavsiye edebileceğiniz varmı? Teşekkürler.

Dutty Holy Gray O kodlu manila 2.1 li romun linki ;
    http://htcpedia.com/duttys_hd_sense_holy_grail_r_0746ef0615a83ccf5/soft/htc-blackstone-rom?page=4?page=4
    Bizzat HD yi satmadan önce uzun zaman kullandığım hiç sorunu olmayan ve pil ömrü 1.14 radyo ile harika olan rom,

Aynı romun Manila 2.5 lu olan versiyonu ben kullanmadım ama aldığı puan fena değil ancak manila 2.5 kasabilir;
    http://htcpedia.com/duttys_hd_leo_holy_grail_r_2e6a2262b14ec78cb/soft/htc-blackstone-rom?page=4?page=4

Duttys HD HG R1 3.90 February 16, 2010 03:17 PM yeni yayınlanmış yeni versiyonu 2.5 manilalı ama önceki versiyonlar kadar puan alamamış görünüyor;
    http://htcpedia.com/duttys_hd_hg_r_85097727a59fd9020/soft/htc-blackstone-rom?page=1?page=1

Birde mirinin iki adet romu iyi hit almış onlarda fena değildir tahminim.
    Miri WM65 21891 Manila 2.5 - V 20.0 no HTC Messaging 4.50 February 11, 2010 04:07 AM
    http://htcpedia.com/miri_wm21891_manila25_nomessaging_v20/soft/htc-blackstone-rom?page=1?page=1

Miri WM 6.5 21890 :: Premium :: V 36.0
    http://htcpedia.com/miri_wm21890_premium_v36/soft/htc-blackstone-rom?page=1?page=1

Bu romların hepsi iyi ama benim önerim HD yi satana kadar 1.5 ay kullandığım ve sorunsuzluğunu gördüğüm için ilki.
    Kolay gelsin vaktiniz varsa deneyiniz sevdiğinizi kullanırsınız.

• Cevap veren arkadaşlara teşekkürler, rilphone u araştırmaya devam, şu an radio 1.17 yi deniyorum pil süresine bakıcam
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.