Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün birşey daha keşfettim. Telefon şarjdayken veya ışığı açıkken kilitlenmiyor. Işığı kapandığında ve şardan çıkardığımda kilitlenme yapıyor.
  • Arkadaşlar Htc Touch HD'mde son zamanlarda senkronizasyonla ilgili bazı sorunlar yaşıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikle senkronizasyon ayarlarımın HD'den bilgisayarıma şeklinde olduğunu belirteyim. HD'imde tamamlanmış olarak işaretlediğim bir görevi senkronize yaptığım zaman windows 7 yüklü olan bilgisayarımda microsoft outlook bazı görevleri güncelleme yapmıyor, hala görev tamamlanmamış olarak görünüyor. Bir de bugün daha enteresan bir durum farkettim. HD'imdeki tüm randevu saatlerim bilgisayarda 1 saat ileri olarak görünüyor. Bilgisayar'dan güncelleme yapıp randevulardan birini olması gereken saate kaydettiğimde bu sefer de HD'de randevu saati bir saat geriye gitti. Zaman dilimleri iki alette de normal görünüyor. Saatler doğru yani. Sizce bu problemin nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim? Yaklaşık 1 ay önce yedek bir batarya aldım. Bununla alakalı olabilir mi? Çünkü birkaç kere de durduk yerde ekran kendiliğinde açılıp kapandı arka arkaya. Not: HD'deki kullandığım rom, aldığım zamandan beri kullandığım orjinal romdur.

• Cevap yokmu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim.mazlum

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 3 gün önce hiç bir neden yokken telefon kilitlendi. Bende normal kilitmelerden diye aldırış etmedim. Ancak sabah kalktığımda makine yeniden kilitlenmişti. Şu anda mütemadiyen kilitleniyor. En son rom'u Dutty Turbo 1.9 Rom du yaklaşık 7-8 aydan beri rahatlıkla kullanıyordum. Dutty'in en son romunu yükledim, radio yükledim, Hard Reset attım 3 kere yeniden kurdum, sim kartsız hafıza kartsız çalıştırdım bana mısın demiyor. Kafasına göre 5 dakika yada 10 dakika sonra kilitleniyor.

Yardım edecek birileri varmı?

Teşekkürler.

Dutty HG 0 romu yüklemenizi öneririm cihazı satmadan önce 2-3 ay bu romu çok sorunsuz ve çok severek kullanmıştım ayrıca çok güzel 2.1 manila sense özelliklidir ve Wifi ile sorunsuz My Location güncellemesi yapar..Kolaygelsin..

• Arkadaşlar romdan değil sanırım donanımsal birşey çünkü dediğim gibi rom'u 8-9 ay güzel güzel kullandım sonra çakıldı. Yeni rom yükledim, hard reset vs.. banamısın demiyor. kafasına estiğinde kilitleniyor. Çok üzgünüm walla. Ürünü almanyadan almıstım garantiside yok. Acaba teknik servis bu işi çözebilir mi.
  • teknik servis yüksek ihtimalle çözer ama ücret alır. orjinal rom yükleyip götür istersen veya almanyada tanıdığın varsa cihazı oraya gönder.
  • Selamlar telefoncuya verdim oda sorunu çözemedi. SAnırım donanımsal. KVK ya götüreceğim bakalım. Birde birşey sormak istiyorum. Arıza tespit eden bir program varmı acaba? Varsa adı nedir?

Kolay gelsin
  • Arkadaşalar bu saatten sonra
    Touch HD alınır mı alınırsa sizce ne kadar vermeliyim.
  • Bu cihazın rami 288 mb ama 195mb görünüyor cihazda aradaki ram miktarı nerde kullanılıyor arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba bu konuda ?
  • Tüm cihazlarda bu şekildedir. Söylenen ram miktarının tamamını göremessin. Yanlış hatırlamıyorsam bir kısmı cache bellek gibi kullanılıyor.

Tabi alınır, saatte ne var. Tamamen kullanıcının isteklerine kalmış birşey. Kullananlarda memnun. Hergün yeni bir kaç rom çıkıyor zaten. Cihaz özellik olarak yeterli, tabi bu işin sonu yok hergün yeni bir cihaz çıkar oldu. HD2 de alınabilir veya biraz beklenebilir. HD2 bana biraz fazla büyük geldi ne yalan söyleyeyim. Cebimde taşıyacağım sonuçta :)
  • kullanmış olduğum önceki cihazlarda da daha az göründüğünü biliyorum ama bunda 90 mb gibi büyük bir kısmın eksikliği beni şaşırttı.
  • Toplam ram miktarı ile orantısal bir hesabı olabilir. 64mb cache 32 mb ekran bağdaştırıcı gibi bir dağılımı olması lazım.
  • teşekkürler cevap için kardeş, bu arada bir sorum daha olucak aşağıdaki adresten duttys_hd_sense_holy_grail romunu kurmaya karar verdim yalnız linkte "Touch HD + Hard SPL" belirtilmiş benim cihaz garantili ve garantiyi bozmadan orjinal rom a dönebilecek bir şekilde rom yüklemek istiyorum. Bu başlığı son sayfasına kadar okudum ama şu hspl ile uspl olayını tam olarak kavrayamadım. Anladığım kadarıyla uspl yapılması öneriliyor yapılacaksa diğeri önerilmiyor.

Benim bu romu yüklebilmem için hardspl yapmam mecburmu uspl ile yükleyemezmiyim ?

orjinal rom var şuan cihazımda ve ilk defa bu cihazda rom değiştireceğim. Cihaz bilgilerini alt satıra yazıyorum,

ROM Version: 1.56.468.0 (43972) WWE
    ROM date: 3\12\09
    Radio Version: 1.13.25.24

http://htcpedia.com/duttys_hd_sense_holy_grail_r_0746ef0615a83ccf5/soft/htc-blackstone-rom.html

• quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

teşekkürler cevap için kardeş, bu arada bir sorum daha olucak aşağıdaki adresten duttys_hd_sense_holy_grail romunu kurmaya karar verdim yalnız linkte "Touch HD + Hard SPL" belirtilmiş benim cihaz garantili ve garantiyi bozmadan orjinal rom a dönebilecek bir şekilde rom yüklemek istiyorum. Bu başlığı son sayfasına kadar okudum ama şu hspl ile uspl olayını tam olarak kavrayamadım. Anladığım kadarıyla uspl yapılması öneriliyor yapılacaksa diğeri önerilmiyor.

Benim bu romu yüklebilmem için hardspl yapmam mecburmu uspl ile yükleyemezmiyim ?

orjinal rom var şuan cihazımda ve ilk defa bu cihazda rom değiştireceğim. Cihaz bilgilerini alt satıra yazıyorum,

http://htcpedia.com/duttys_hd_sense_holy_grail_r_0746ef0615a83ccf5/soft/htc-blackstone-rom.html

İlk defa yükleme yapıcağın için hiçbirşey yapmadan önce
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377
    bu linki mutlaka oku. Orda hangi durumlarda Hardspl ya da uspl yapman gerektiğini seçtiğin yola göre yapman gerekenleri yazıyor.
    Bende hiç rom yüklemesi yapmadım :) Garanti bittikten sonra düşünürz, 1 senesi yeni dolmak üzere

• teşekkürler Duttys HD HG R2 adlı rom gördüm şubat 2010 onu indirip kurdum şimdilik bir sorun göremedim hızlı ve stabil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

teşekkürler cevap için kardeş, bu arada bir sorum daha olucak aşağıdaki adresten duttys_hd_sense_holy_grail romunu kurmaya karar verdim yalnız linkte "Touch HD + Hard SPL" belirtilmiş benim cihaz garantili ve garantiyi bozmadan orjinal rom a dönebilecek bir şekilde rom yüklemek istiyorum. Bu başlığı son sayfasına kadar okudum ama şu hspl ile uspl olayını tam olarak kavrayamadım. Anladığım kadarıyla uspl yapılması öneriliyor yapılacaksa diğeri önerilmiyor.

Rom kurulumu biliyorsunuz HSPL veya SSPL yardımı ile yapılır,HSPL cihazınız içindeki orjinal romun böge kilidini(Cid klidini) kırarark iptal eder bu durumda istenen bölgeye ait HTC üretimi bir orjinal rom veya cook rom tabir edilen rommakerlerin yaptıkları özel romları yükleyebilirsiniz.
    SSPL ise orjinal cid kilidini iptal etmeksizin sadece yükleme anında kilidi PDA'ya romu yükleme yapan programa göstermez ve cid kilide uygun veya uygun olmayan romun PDA ya uygunmuş gibi yüklenmesini olanaklı kılar.
    Bu durumda ben TR garantisine sahip cihazınız varsa SSPL ile yüklemenizi öneririm.
    Şu an ben HD2 kullanıyorum onda SSPL sorunlu bu nedenle ben HSPL yapmak durumunda kaldım ama HD de SSPL ile sorunsuz yüklersiniz.Yönergeleri izleyiniz sorunnunuz olursa yardımcı olurum hatırladığım püf noktası 3 renkli boot ekranında SPL sürümü olarak gördüğünüz rakam gurubunun forumda belirtilen alt rom grubuna ait olması lazım yaosa ekran çözünürlüğünde sorun yaşarsınız,ama bununda düzeltilmesi imkan dahilinde ,sorun olmaması için işlem yaparken elektrik kesilmemeli ve işlem sonuçlandığı hakkında bilgisayardaki onay kutusundan önce usb kablo çıkartılmamalı.Kolay gelsin..

• Merhaba Arkadaşlar,

O kadar çok okudum ki bu forumu, düşünün gittim kendime Diamond 2 alacakken Touch HD aldım :)

öncelikle katkısı olan herkese teşekkürler...

birçok yenilik ve değişiklikler güncel olarak buraya iletilmekte.

Hele ki buranın kült üyeleri (gti ve ozi ) için ayrıca teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Bu forumu canlı tutalım ve PPC mize sahip çıkalım arkadaşlar...

Bu arada bende geçen hafta aldım :) bilginize...
  • cihazın hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.

Benim üç sorum var "Duttys HD Sense 2.1 Holy Grail R0" adlı romu kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar, rom gerçekten hızlı ve stabil bu romda kalmayı düşünüyorum yalnız..

1- photo video bölümünde resim önizlemeyi tam ekran yaptıktan sonra parmakla resimleri kaydırdığımda dikey konumda bir sorun yok akıcı bir şekilde geçiş yapıyor ama bu şekilde resimlere bakmak mümkün değil çünkü resimler yatay konumda gösteriyor. Yan çevirdiğimde resimleri düzgün görüyorum ama bu seferde diğer resimlere parmakla geçiş yaptığımda yavaşlama oluyor, dikey yaptığımda telefonu akıcı oluyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir acaba , sizlerde de böyle bir problem varmıydı ?

2- radyo 1.14 kullanıyorum , 1.17 nin avantaj dezavantajları varmı ?
    3- Cihazla verilen usb bağlantı kablosu 2.0 değil mi ? (2.0 portum var ama aktarım yavaş gerçekleşiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 11 Nisan 2010; 10:25:49 >

• Duttys HD Sense 2.1 Holy Grail R0 alı rom u kurmadığım içim bilemiyorum. Radio rom 1.14 ile 1.17 arasında dikkatimi çeken şarj daha az gitmeye başladı, radyonun kalitesi arttı onun dışında benim gördüğüm çok büyük bir değişiklik yok. Usb 2.0 mı hiç dikkat etmedim, çok büyük dosyalar atmıyorum küçük dosyalarda da oldukça hızlı.
  • İŞCEP yükleyince nohut kadar ufak bir ekran çıkıyor. ancak stylus ile zor bela yazılabiliyor. hadi o da kabul son güncelleme ile bazı rakamlar hiç girilemiyor.
    "iş bankasına sor" diyeceksiniz ama anlayabilecek birini bulmak neredeyse imkansız. ayrıca resim gönderme şansı yok. en azından internet ortamında bu konu konuşulmaya başlansın. çözümü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownloadMustGoOn -- 12 Nisan 2010; 11:37:58 >

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.