Donanımsal olarak radyo alıcısı var. Ama Türkiye'deki versiyonunun rom unda radyo menüsü yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ucanturk45
Donanımsal olarak radyo alıcısı var. Ama Türkiye'deki versiyonunun rom unda radyo menüsü yok.
teşekkürler. peki n'apsak, alıp, üzerine rom atmayı mı denesek, yoksa 3rd party bir radyo-rds programı mı kursak?
ben energy rom kudum calisiyor.ama power radyonun da orjinal romda calistigini soyluyordu hb nin orumlaridan birinde.ben ereyodan aldim
quote:
Orijinalden alıntı: system_founder
ben energy rom kudum calisiyor.ama power radyonun da orjinal romda calistigini soyluyordu hb nin orumlaridan birinde.ben ereyodan aldim
Donanımsal olarak var yazılımsal olarak yok bunu yapan zihniyetin
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Donanımsal olarak var yazılımsal olarak yok bunu yapan zihniyetin
Alıntıları Göster
Energy rom'da çalışıyorsa rom'un download adresini alabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Xaero
Alıntıları Göster
ben Dün gece orjinal avrupa için olan romunu kurdum cihaz ingilizce oluyor ama radyo felan da takır takır calışıyor rom dan sonra radyo kısayoluda ekleniyor orjinal romunu htcpedia.com dan indirebilirsiniz
quote:
orjinal romda power radio diye bi uygulama varmış.3rd party arkadaşların dediği şekilde.bunu deneyen olursa linkini burda paylaşırsa (olumlu sonuçta) sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: system_founder
quote:
orjinal romda power radio diye bi uygulama varmış.3rd party arkadaşların dediği şekilde.bunu deneyen olursa linkini burda paylaşırsa (olumlu sonuçta) sevinirim.
Alıntıları Göster
teşekkürler deneyelim hemen
quote:
Orijinalden alıntı: Technological
teşekkürler deneyelim hemen
Alıntıları Göster
Beyler, benim Touch2'ye PowerRadio kurulmuyor. Sizde durum nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: Trevor James
Beyler, benim Touch2'ye PowerRadio kurulmuyor. Sizde durum nasıl?
Alıntıları Göster
Telefonun içerisinde windows klasörünün altında BTFM diye bir uygulama var mı? Eğer var ise bu uygulama radyo uygulamasıdır ve start menu altına bir kısayol ile taşınırsa radyo çalıştırılabilir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bu verdiğiniz romlardan birini yüklesem, daha sonra hard reset atarak orjinal romuna dönebiliyor muyum yoksa yüklenilen artık geçerli olan rom mu oluyor? Tr özellikli romu kaybetmek istemiyorum da.
Yardım gayretleri için teşekkürler, inşallah hep beraber bu sorunu çözeceğiz. Bu uygulamayı indirdim, kurdum, "This application requires a newer version of the Microsoft .NET Compact Framework than the version installed on this device" mesajı geldi ve çalışmadı.
Ben de cihazdaki .NET'i upgrade etmeyi deneyip tekrar deneyeceğim.
Arkadaşlar .NET 'i 3.5 versiyonuna yükselttim, Power Radio uygulamasını açtım FMS_API.dll found. Device not supported mesajı geldi.
Acaba Radyosu açık bir Touch 2 ci arkadaşta bu dosya varsa bize linki atsa bir de öyle denesek.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35
Yardım gayretleri için teşekkürler, inşallah hep beraber bu sorunu çözeceğiz. Bu uygulamayı indirdim, kurdum, "This application requires a newer version of the Microsoft .NET Compact Framework than the version installed on this device" mesajı geldi ve çalışmadı.
Arkadaşlar .NET 'i 3.5 versiyonuna yükselttim, Power Radio uygulamasını açtım FMS_API.dll found. Device not supported mesajı geldi.
Acaba Radyosu açık bir Touch 2 ci arkadaşta bu dosya varsa bize linki atsa bir de öyle denesek.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35
Ayrımcılık yapılmış bariz ortada işte.. radyo özelliği olan bir cihaz ülkemize gelince yazılımsal olarak radyo fonkisyonu çalışmıyo.. bi sonraki güncellemelerinde düzeltileceği söylenmiş ancak neden şimdi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: 43HY34
Arkadaşlar bu verdiğiniz romlardan birini yüklesem, daha sonra hard reset atarak orjinal romuna dönebiliyor muyum yoksa yüklenilen artık geçerli olan rom mu oluyor? Tr özellikli romu kaybetmek istemiyorum da.
Yeni ROM yüklerseniz TR ROM silinir, Hard Reset atsanız da geri gelmez, nasıl yapılıyor bilmiyorum ama yedek almak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: bahri44
ben Dün gece orjinal avrupa için olan romunu kurdum cihaz ingilizce oluyor ama radyo felan da takır takır calışıyor rom dan sonra radyo kısayoluda ekleniyor orjinal romunu htcpedia.com dan indirebilirsiniz
avrupa romunu türkiyeden aldığın telefona kuramıyorsun seri numarası uyuşmadı diyor sen nasıl yaptın?
quote:
Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula
quote:
Orijinalden alıntı: bahri44
avrupa romunu türkiyeden aldığın telefona kuramıyorsun seri numarası uyuşmadı diyor sen nasıl yaptın?
Alıntıları Göster
Inquiry Type Technical Support Inquiry Description merhabalar, wm 6.5 avrupa güncellemelerinde radio hakkında bir problem yok fakat türkiyeden alınan telefonlarda radyo kullanamıyoruz böyle bir saçmalık olabilir mi ? düzelteceğiz düzelteceğiz dediniz rom un yayınlanalı 2 aydan fazla bir zaman oldu.. ne zaman radyo dinleyebileceğiz ?
Bu benim attığım mesaj arkadaşlar..
Cevap ise şu şekilde geldi
Sayın Atilla, Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız. Cihazinizin WM6.5 versiyonunda Radyo progrmi bulunmamaktadir. Radyo programini kullanmak icin WM6.1 versiyonuna geri donus yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula
Inquiry Type Technical Support Inquiry Description merhabalar, wm 6.5 avrupa güncellemelerinde radio hakkında bir problem yok fakat türkiyeden alınan telefonlarda radyo kullanamıyoruz böyle bir saçmalık olabilir mi ? düzelteceğiz düzelteceğiz dediniz rom un yayınlanalı 2 aydan fazla bir zaman oldu.. ne zaman radyo dinleyebileceğiz ?
Bu benim attığım mesaj arkadaşlar..
Cevap ise şu şekilde geldi
Sayın Atilla, Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız. Cihazinizin WM6.5 versiyonunda Radyo progrmi bulunmamaktadir. Radyo programini kullanmak icin WM6.1 versiyonuna geri donus yapabilirsiniz.
Alıntıları Göster
bende bu konuda mail attım kvk ile görüşün onlar bu yüklemeyi yapabilir diyorlar ama wm6.5 yerine kalkıp wm6.1 kurarlarsa papaz oluruz ona göre