Şimdi Ara

HTC Touch2'de radyo var mı, yok mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satınalan arkadaşlar "bulamadık" diyor ama Bimeks'te radyo : var gözüküyor. HTC Türkiye'ye mesaj atıp sordum, var dediler. Nedir bu işin doğrusu?

Bimeks HTC Touch2 linki

• Donanımsal olarak radyo alıcısı var.
    Ama Türkiye'deki versiyonunun rom unda radyo menüsü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

Donanımsal olarak radyo alıcısı var.
    Ama Türkiye'deki versiyonunun rom unda radyo menüsü yok.

teşekkürler. peki n'apsak, alıp, üzerine rom atmayı mı denesek, yoksa 3rd party bir radyo-rds programı mı kursak?
  • ben energy rom kudum calisiyor.ama power radyonun da orjinal romda calistigini soyluyordu hb nin orumlaridan birinde.ben ereyodan aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_founder

ben energy rom kudum calisiyor.ama power radyonun da orjinal romda calistigini soyluyordu hb nin orumlaridan birinde.ben ereyodan aldim
    Donanımsal olarak var yazılımsal olarak yok bunu yapan zihniyetin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Donanımsal olarak var yazılımsal olarak yok bunu yapan zihniyetin

Alıntıları Göster
    Energy rom'da çalışıyorsa rom'un download adresini alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

Alıntıları Göster
    ben Dün gece orjinal avrupa için olan romunu kurdum cihaz ingilizce oluyor ama radyo felan da takır takır calışıyor rom dan sonra radyo kısayoluda ekleniyor orjinal romunu htcpedia.com dan indirebilirsiniz
  • quote:

http://hotfile.com/list/371982/a071938

en alttaki linki deneyeceksiniz..başarılar..

orjinal romda power radio diye bi uygulama varmış.3rd party arkadaşların dediği şekilde.bunu deneyen olursa linkini burda paylaşırsa (olumlu sonuçta) sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_founder

quote:

http://hotfile.com/list/371982/a071938

en alttaki linki deneyeceksiniz..başarılar..

orjinal romda power radio diye bi uygulama varmış.3rd party arkadaşların dediği şekilde.bunu deneyen olursa linkini burda paylaşırsa (olumlu sonuçta) sevinirim.

Alıntıları Göster
    teşekkürler deneyelim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Technological

teşekkürler deneyelim hemen

Alıntıları Göster
    Beyler, benim Touch2'ye PowerRadio kurulmuyor. Sizde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor James

Beyler, benim Touch2'ye PowerRadio kurulmuyor. Sizde durum nasıl?

Alıntıları Göster
    Telefonun içerisinde windows klasörünün altında BTFM diye bir uygulama var mı?
    Eğer var ise bu uygulama radyo uygulamasıdır ve start menu altına bir kısayol ile taşınırsa radyo çalıştırılabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu verdiğiniz romlardan birini yüklesem, daha sonra hard reset atarak orjinal romuna dönebiliyor muyum yoksa yüklenilen artık geçerli olan rom mu oluyor? Tr özellikli romu kaybetmek istemiyorum da.
  • http://htcpedia.com/power_radio/soft/wm-multi adresinde power radyo uygulaması var eve gidince hemen deneyeceğim bakalım.
  • Yardım gayretleri için teşekkürler, inşallah hep beraber bu sorunu çözeceğiz.
    Bu uygulamayı indirdim, kurdum,
    "This application requires a newer version of the Microsoft .NET Compact Framework than the version installed on this device" mesajı geldi ve çalışmadı.

Ben de cihazdaki .NET'i upgrade etmeyi deneyip tekrar deneyeceğim.

teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: 43HY34

http://htcpedia.com/power_radio/soft/wm-multi adresinde power radyo uygulaması var eve gidince hemen deneyeceğim bakalım.

• Arkadaşlar .NET 'i 3.5 versiyonuna yükselttim, Power Radio uygulamasını açtım FMS_API.dll found. Device not supported mesajı geldi.

Acaba Radyosu açık bir Touch 2 ci arkadaşta bu dosya varsa bize linki atsa bir de öyle denesek.

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

Yardım gayretleri için teşekkürler, inşallah hep beraber bu sorunu çözeceğiz.
    "This application requires a newer version of the Microsoft .NET Compact Framework than the version installed on this device" mesajı geldi ve çalışmadı.

teşekkürler

quote:

http://htcpedia.com/power_radio/soft/wm-multi adresinde power radyo uygulaması var eve gidince hemen deneyeceğim bakalım.

• quote:

Arkadaşlar .NET 'i 3.5 versiyonuna yükselttim, Power Radio uygulamasını açtım FMS_API.dll found. Device not supported mesajı geldi.

Acaba Radyosu açık bir Touch 2 ci arkadaşta bu dosya varsa bize linki atsa bir de öyle denesek.

Teşekkürler

quote:

Yardım gayretleri için teşekkürler, inşallah hep beraber bu sorunu çözeceğiz.

teşekkürler

quote:

Alıntıları Göster
    Ayrımcılık yapılmış bariz ortada işte.. radyo özelliği olan bir cihaz ülkemize gelince yazılımsal olarak radyo fonkisyonu çalışmıyo.. bi sonraki güncellemelerinde düzeltileceği söylenmiş ancak neden şimdi yok.

• quote:

Arkadaşlar bu verdiğiniz romlardan birini yüklesem, daha sonra hard reset atarak orjinal romuna dönebiliyor muyum yoksa yüklenilen artık geçerli olan rom mu oluyor? Tr özellikli romu kaybetmek istemiyorum da.

Yeni ROM yüklerseniz TR ROM silinir, Hard Reset atsanız da geri gelmez, nasıl yapılıyor bilmiyorum ama yedek almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahri44

ben Dün gece orjinal avrupa için olan romunu kurdum cihaz ingilizce oluyor ama radyo felan da takır takır calışıyor rom dan sonra radyo kısayoluda ekleniyor orjinal romunu htcpedia.com dan indirebilirsiniz

avrupa romunu türkiyeden aldığın telefona kuramıyorsun seri numarası uyuşmadı diyor sen nasıl yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

quote:

Orijinalden alıntı: bahri44

avrupa romunu türkiyeden aldığın telefona kuramıyorsun seri numarası uyuşmadı diyor sen nasıl yaptın?

Alıntıları Göster
    Inquiry Type Technical Support
    Inquiry Description merhabalar, wm 6.5 avrupa güncellemelerinde radio hakkında bir problem yok fakat türkiyeden alınan telefonlarda radyo kullanamıyoruz böyle bir saçmalık olabilir mi ? düzelteceğiz düzelteceğiz dediniz rom un yayınlanalı 2 aydan fazla bir zaman oldu.. ne zaman radyo dinleyebileceğiz ?

Bu benim attığım mesaj arkadaşlar..

Cevap ise şu şekilde geldi

Sayın Atilla,
    Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
    Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız.
    Cihazinizin WM6.5 versiyonunda Radyo progrmi bulunmamaktadir. Radyo programini kullanmak icin WM6.1 versiyonuna geri donus yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

Inquiry Type Technical Support
    Inquiry Description merhabalar, wm 6.5 avrupa güncellemelerinde radio hakkında bir problem yok fakat türkiyeden alınan telefonlarda radyo kullanamıyoruz böyle bir saçmalık olabilir mi ? düzelteceğiz düzelteceğiz dediniz rom un yayınlanalı 2 aydan fazla bir zaman oldu.. ne zaman radyo dinleyebileceğiz ?

Bu benim attığım mesaj arkadaşlar..

Cevap ise şu şekilde geldi

Sayın Atilla,
    Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
    Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız.
    Cihazinizin WM6.5 versiyonunda Radyo progrmi bulunmamaktadir. Radyo programini kullanmak icin WM6.1 versiyonuna geri donus yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    bende bu konuda mail attım kvk ile görüşün onlar bu yüklemeyi yapabilir diyorlar ama wm6.5 yerine kalkıp wm6.1 kurarlarsa papaz oluruz ona göre

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.