Şimdi Ara

HTC Touch2'de radyo var mı, yok mu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu radyo muhabbeti canımı çok sıkıyor. Kimisi görüştüm ROM çıkacak diğeri rom var şu sitede kurdum radyo kullanıyorum. HTC servisi aradım radyo yok dediler. Hakkaten ne oacak bu radyo sorunu bekleyelim mi çıkacaksak yoksa geri mi vermeliyiz zaman geç olmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordertv

Arkadaşlar, bu radyo muhabbeti canımı çok sıkıyor. Kimisi görüştüm ROM çıkacak diğeri rom var şu sitede kurdum radyo kullanıyorum. HTC servisi aradım radyo yok dediler. Hakkaten ne oacak bu radyo sorunu bekleyelim mi çıkacaksak yoksa geri mi vermeliyiz zaman geç olmadan ?

CAnını neden sıkıyor anlamadım türkiye ye gelen orjinall rom da (turkcell reklamı ile başlayan) romda yok ben de başka bir siteden avrupa için olan orjinal rom kurdum taktım kulaklığı çalıştı ama türkçell romuna 3.parti yazılım kurarak çalışırmı onu bilemem
    Ayrıca beni sistem bilgilerim
    windows mobile 6.5 pro
    rom
    1.28.401.4
    yani windows 6.1 e geri dönmeye gerek yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostor -- 1 Nisan 2010; 21:57:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahri44

quote:

Arkadaşlar, bu radyo muhabbeti canımı çok sıkıyor. Kimisi görüştüm ROM çıkacak diğeri rom var şu sitede kurdum radyo kullanıyorum. HTC servisi aradım radyo yok dediler. Hakkaten ne oacak bu radyo sorunu bekleyelim mi çıkacaksak yoksa geri mi vermeliyiz zaman geç olmadan ?

CAnını neden sıkıyor anlamadım türkiye ye gelen orjinall rom da (turkcell reklamı ile başlayan) romda yok ben de başka bir siteden avrupa için olan orjinal rom kurdum taktım kulaklığı çalıştı ama türkçell romuna 3.parti yazılım kurarak çalışırmı onu bilemem
    windows mobile 6.5 pro
    rom
    1.28.401.4

Sitenin linkini verirmisin ?

• quote:

quote:

quote:

windows mobile 6.5 pro
    rom
    1.28.401.4

http://htcpedia.com/ruu_mega_htc_europe/soft/mega-touch2-rom?page=2?page=2 orjinal ingilizce rom ama rom yüklemeden hardspl yapman lazım onuda ctrlpda.com dan indirebilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

windows mobile 6.5 pro
    rom
    1.28.401.4

http://htcpedia.com/ruu_mega_htc_europe/soft/mega-touch2-rom?page=2?page=2 orjinal ingilizce rom ama rom yüklemeden hardspl yapman lazım onuda ctrlpda.com dan indirebilirsin

Çok teşekkür ederim ellerine sağlık zahmet oldu.Peki cihazın orjinal ROM unu yedekleyebiliyormuyuz. Yarın öbür gün garantiye giderse alet ROM değiştirdiniz garanti dışı demesinler diye. Hardspl konusunda daha çıkmadığı söyleniyor ctrlpda.com da nasıl hallederim bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordertv -- 2 Nisan 2010; 16:45:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

windows mobile 6.5 pro
    rom
    1.28.401.4

Çok teşekkür ederim ellerine sağlık zahmet oldu.Peki cihazın orjinal ROM unu yedekleyebiliyormuyuz. Yarın öbür gün garantiye giderse alet ROM değiştirdiniz garanti dışı demesinler diye. Hardspl konusunda daha çıkmadığı söyleniyor ctrlpda.com da nasıl hallederim bu sorunu.

Daha çıkmadı derken neyi kastettin anlamadımhttp://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=12481 bu adrestekini kullanabilirsin ben bununla yaptım yedeklemeye gelince o konuda çok bilgim yok backup programları belki işe yarayabilir garanti konusu ise cihazın donanımına garanti veriliyor işletim sistemine değil diye düşünüyorum öyle olsa free dos laptop felan garantisiz satılırdı.Sonuçta onlara sonradan os yüklemesi yapılıyor.Ayrıca Turkcellin sitesinde diğer telefonlar için Romlarda mevcut Touch 2 içinde yakında çıkar diye düşünüyorum servis romu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostor -- 2 Nisan 2010; 20:22:53 >

• arkadaslar cihazınızın \windows klasörü altına BTFM.exe diye bir program var ise bu radyo programıdır.
    Menülerde ya da kısayollarda olmayabilir ama belki \windows klasörü içerisinde vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

arkadaslar cihazınızın \windows klasörü altına BTFM.exe diye bir program var ise bu radyo programıdır.
    Menülerde ya da kısayollarda olmayabilir ama belki \windows klasörü içerisinde vardır.

Türkiye kaynaklı cihazlarda, en azından benimkinde yok.
  • yapım aşamasındaymıs htc duyurdu bunu servistende sorabilirsiniz ama çok güzel cihaz bu fiyatada daha iyisini bulşmak cidden zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

arkadaslar cihazınızın \windows klasörü altına BTFM.exe diye bir program var ise bu radyo programıdır.

bulunmuyor böyle bir dosya bende..
  • radyo var

farklı rom yuklemeniz gerekmekte.
  • peki diğer romları yükleyince radyoyu çalıştıran program hangisi ve hangi dizinde.
    belki sadece bu programi yükleyip çalıştırmak yeterli olabilir.
  • İlkler benden olsun.........

Turkcell türkçe romda radyo yok malesef...Bende ingilizce orjinal romu kurdum.Bu seferde ingilizce oldu..İngilizcesini kullanmak zor mu...Onuda hallettim...Turkcell orjinal romu yedekleyip Turkcell romda yer alan türkçe dil paketini cab olarak aldım...Şimdi herşeyiyle sorunsuz radyolu ve türkçe bir HTC mega touch 2 var elimde.... HTC firmasına kalsa bugün yarın,yapılan birşey yok......

linkhttp://hotfile.com/dl/45818635/b6f7f1a/HTC_Touch_2_Mega_ORJNAL.rar.html
    şifre :tekniker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniker_2 -- 7 Haziran 2010; 9:58:28 >

• sayın tekniker,
    cihaza orjinal rom yüklerken hspl yapılacak mı? birde orjinal ingilizce rom verdiğiniz adresteki link mi?
  • Genel olarak tüm işlemlerle ilgili buradan destek alabilirsiniz :

www.ctrlpda.com

http://www.ctrlpda.com/forumdisplay.php?fid=238
  • HARDSPL yapmadan zaten cihazın orjinal yani , Turckell romu dışında rom yüklenmez diye tahmin ediyorum , yanlışım var daha tecrübeli arkadaşlar düzeltsinler. Fakat hardspl yaptığınız zaman da cihazın eğer daha önceki versiyon yedeğini almaz iseniz garantide problem yaşayabilirsiniz , nacizane dost tavsiyesi güzel bir backup almayı unutmayın bu tip işlere girişmeden.
  • Ben radyo için hardspl yaparak avrupa romu yüklemiştim. Sonra dokunmatiği bozuldu (romdan kaynaklı değil) . KVK sorun çıkarmadı garanti kapsamında dokunmatiği değiştirip verdiler.
  • Arkadaşlar Turkcell romun abuk subuk problemleri canıma tak etti ve orjinal Avrupa romunu kurdum.Htc sitesinden güncellemelerini yaptım,tekniker arkadaşın Turkcell romdan çıkardığı Türkçe paketi yükledim
    ve asıl can alıcı nokta olan Radyo 3.53.25.20 romunu yükledim.Radyo rom yükledikten sonta vodafon 3g kullanımında en ufak problem kalmadı,restart-hafıza kartı görmeme v.s. tüm problemler gitti.Üstelik FM radyo da cabası.Garanti konusuna gelince;ben cihazı Vatan dan aldım Turkcell mağazasından değil onun için dandik Turkcell romunu kullanmak zorunda değilim.Sonuçta cihaza donanım olarak garanti veriliyor ki üzerindeki yazılımından kime ne.Ve de son olarak üzerinde orjinal Avrupa rom var.Zorluk çıkartırlarsada HSPL yaparken orjinal SPL yedeği alıyor onu yükler Turkcell romuda cihazından dump eden birinden alıp yükler öyle veririm garantiye.Yok cihaz hiç açılmıyorsa bir şey yüklemeye zaten gerek yok :D

İsteyene linkler

ROM http://r apid share.com/files/300469214/RUU_Mega_HTC_Europe_1.28.401.4_Radio_Signed_61.41t.25.31_3.48.25.27_Ship.exe

Radyo ROM http://r apid share.com/files/367221851/Radio_Mega_3.53.25.20.exe

Bİr kaç SS

HTC Touch2'de radyo var mı, yok mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeto

Arkadaşlar Turkcell romun abuk subuk problemleri canıma tak etti ve orjinal Avrupa romunu kurdum.Htc sitesinden güncellemelerini yaptım,tekniker arkadaşın Turkcell romdan çıkardığı Türkçe paketi yükledim
    ve asıl can alıcı nokta olan Radyo 3.53.25.20 romunu yükledim.Radyo rom yükledikten sonta vodafon 3g kullanımında en ufak problem kalmadı,restart-hafıza kartı görmeme v.s. tüm problemler gitti.Üstelik FM radyo da cabası.Garanti konusuna gelince;ben cihazı Vatan dan aldım Turkcell mağazasından değil onun için dandik Turkcell romunu kullanmak zorunda değilim.Sonuçta cihaza donanım olarak garanti veriliyor ki üzerindeki yazılımından kime ne.Ve de son olarak üzerinde orjinal Avrupa rom var.Zorluk çıkartırlarsada HSPL yaparken orjinal SPL yedeği alıyor onu yükler Turkcell romuda cihazından dump eden birinden alıp yükler öyle veririm garantiye.Yok cihaz hiç açılmıyorsa bir şey yüklemeye zaten gerek yok :D

İsteyene linkler

ROM http://r apid share.com/files/300469214/RUU_Mega_HTC_Europe_1.28.401.4_Radio_Signed_61.41t.25.31_3.48.25.27_Ship.exe

Radyo ROM http://r apid share.com/files/367221851/Radio_Mega_3.53.25.20.exe

Bİr kaç SS

ben avrupa romu yüklediğimde vodafone 3G sorunları devam ediyordu. Bu radyo rom neyin nesi onu anlamadım.

• Radio rom;telefon-bluetooth-wireless için firmware upgrade gibi düşünebiliriz.Bende de Avrupa rom Vodafone 3g sorununu çözmedi.Radio rom kurduktan sonra düzeldi.Hem şebeke çekiş hemde wireless çekişte bariz düzelme oldu.Vodafone 3g sorunu olanlara kesin çözüm...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.