Şimdi Ara

HTC türkiyeden çekiliyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün HTC 10 bakmak için mediamarkta gittim.Oradaki görevli sürekli S7 yi önerip övdü en sonunda da HTC'de ısrarcı olduğumu görünce HTC'nin Türkiyeden çekileceğini söyledi.Bu doğru mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa duyuyorum öyle birşey. Sallamış olabilir. İki telefon da çok güzel, ben alacak olsam S7 alırdım tasarımı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan uydurmus satamiyorlar patlayip durdugu icin telefonlari satis temsilcilerine pirim vermeye basladilar patlayan telefon alacagina hic alma daha iyi :)
  • Öyle bir şey olsa haberler bas bas bağırır banada öyle bir bilgi gelmedi s7 yi önermesinin sebebini fiyat farkı diyecem ama aynı fiyata satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 23 Ekim 2016; 19:50:00 >
  • Önceden duymuştum telefon satan heryere Samsung cihazlarda fazladan kar veriyorlar diye. Inanmadiydim demekki doğruymuş.
    Arkadaşımın abisi iPhone 6 almak için telefoncuya gittiğinde a3 2016 ile gelmişti. Sizede HTC cekilecek diyorlar. Forumda bir yerde daha gorduydum buna benzer bi konu.

• Cidden çok yazık mediamarkt gibi güzide bir mağazada bile böyle birşey yapılıyorsa bizim kimseye güvenmememiz lazım demektir.Bu durumun takipçisi olup şikayet edeceğim

• Ülkemizde satılan telefonların %70-80i iphone ile samsungdur herhalde. Öyle bir şey olsa şaşırmam doğrusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaş HTC 10 ana konusunda bahsetmişti sanırım. Ona da Mediamarkt ve Teknosa'da çekileceğinden bahsetmişlerdi diye hatırlıyorum. Umarım asılsızdır. Teknoloji editörlerine ulaşıp bilgi almakta fayda var.

• heavenforeveryone H kullanıcısına yanıt
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz muhtemelen doğrudur bence

• Ben olsam HTC 10 alirdim. Muzik konusunda en iyisi tasarimida hos. Samsungun kamerasi iyi vs. Seyler

Ihtiyaclarina gore cihaz karsilayacaksa onu al dostum

• malesef gerçek hem mediamarkt hem teknosa hem de vatanda tanıdıklarım var artık yeni HTC ler gelmiyor yeni çıkan desire pro ve hiçbiri gelmeyecekmiş HTC türkiye'den çekilme kararı almış hatta Türkiye bir kaç firmayla hacizliler şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: heavenforeveryone

Bir arkadaş HTC 10 ana konusunda bahsetmişti sanırım. Ona da Mediamarkt ve Teknosa'da çekileceğinden bahsetmişlerdi diye hatırlıyorum. Umarım asılsızdır. Teknoloji editörlerine ulaşıp bilgi almakta fayda var.

o arkadaş bendim malesef gerçek

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Sebep ne peki neden çekiliyor?Bir de madem böyle bi karar var neden şirket bunu duyurmadı?

• Beter olsun kazıkçılar diyecem de diğerlerinin de pek farkı yok ki Üstüne çekilirlerse rekabet azalışından fiyatlar iyice uçabilir
    Bu sebeple note 5ten sonraki telefonum asus, xiomi vb. bişey olacak sanırım

• Bu konuyu biraz irdeleyince Teknoseyir'de şöyle bir görsele ulaştım. Paylaşan kişi ayrıca lg'nin de Türkiye'den çekileceğini iddia ediyordu.
     HTC türkiyeden çekiliyor mu

Ayrıca kaynak ne kadar sağlam bilemiyorum ama şöyle bir habere de ulaştım:

https://guncelleme.org/htc-turkiyeden-buyuk-bir-krizle-cekildi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavenforeveryone -- 27 Ekim 2016; 5:30:04 >

• arkadaşlar varmı bu haberlerin gerçekten doğruluğu?? her yere bakıyorum hepsi iddia edildi diye bitiyor hepside başkalarının ağzından duyulmuş şekilde yazılmış haberler htc de bişi demiyor sanırım onunda resmi bi açıklamasını duymadım görmedim yeni haberler gören bilen arkadaşlar varsa paylaşsın mesela telefon almayı düşünüyorum ama bu haberler doğruysa sıkıntı olur
  • http://m.yenisafak.com/teknoloji/htc-turkiyeden-cekiliyor-mu-2555239

Sonunu okuyunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 12 Kasım 2016; 8:28:46 >
  • tamamen asılsız bir haber. Marka çalışanlara prim dağıtmayınca çalışanlarda işlerine geleni söylüyorlar resmi bir açıklama gelmediği sürece inanmayın kesinlikle. Htc android dünyasının kralıdır.
  • Asılsız vs bilemeyiz fakat tanıttığı htc desire 10 pro vs halen tr de satışta değil buda can sıkıcı

• HTC Türkiye satıcıLara prim vermediği için satılmıyor, Media Markt, Bimeks, Teknosa ve benzeri mağazalarda kota sistemi vardır. Genelde personel kotayı doldurunca pek mağazada müşteri peşinde dolaşmaz, hem de en çok prim veren ürünü satmaya çalışır.

Ayrıca Samsung bir zamanLar Nokia'nın yaptığı gibi her kategoride yani alt, orta ve üst kategorilerde ürün çıkarıyor, piyasayı ürüne boğuyor. Dolayısıyla en çok satılan marka oluyor. Samsung'un son 1 sene içinde çıkardığı model sayısını hatırlıyor musunuz? Aynı şekilde HTC'nin bir sene içinde çıkardığı model sayısını hatırlıyor musunuz?

Birde Samsung'un kendi mağazaları ve teknik servisi var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.