Şimdi Ara

HTC TYTN 2 HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu cihazın kaiser ve pro olarak iki modelini gördüm bunların birbirinden farkı varmı varsa ne ???

• Dostum aralarında donanımsal olarak hiçbir fark yok.
    Bende aynı başlık altında topik açmıştım bundan 1 hafta önce ve hiç cevap yazılmamıştı,şuan TyTN II satın aldım ve kutusunda Pro yazan cihaz geldi.
    Başka bir forumda yazılana göre kutusunda 8gb.lık kart çıkıyormuş,tek farkı o diye biliyorum..
    Bendekinde çıkmadı malesef,2 el almıştım ve aldıktan 2 gün sonra öğrendim bu 8gb kart olayını.

Buarada cihaz gerçekten herşeyi ile oldukça şık,kaliteli ve de sağlam bir duruşu var.. Ağırlık faktörünü saymazsan tabi
    190 gram,az değil..
  • 8 gb bolgesel bir durumdur ben TyTN II ilk alanlardanim benim kutumdada PRO yaziyo ama kart felan cikmadi bazi yerlerdede arac sarji tutucagi felan hediye geliyo
  • tytn2 kullananlar memnunlarmı yoksa başka bişi alsaydım die düşünüyorlarmı
  • Şahsen memnunum,2 haftadır kullanıyorum bana şuana kadar sorun çıkarmadı.
    İlk başta CID Unlock edene kadar canım çıktı ama hallettim ve farklı bir rom kurdum.
    Oldukça fazla ekstraları var kullanışlı (ağırlık meselesini saymazsak)..
    GPS baya hızlı,sadece 2 tane OK tuşu neden konuşmuş onu pek kavrayamadım
    Biri sağ altta diğeri sol yanda.
  • yaklaşık 6 aylık tytn 2 kullanıcısıyım , ilk defa pda kullanacak olanların kesinlikle tercihi bu cihaz olmamalı
    bana göre;
    1-kaba
    2-kullanışsız
    3-cep telefonu olarak kullanmak zulüm
    4-klaye mekanizması zor heryerde açıp kapamak büyük zahmet
    5-cepe sığmıyor oturunca yamuluyor büzülüyor rahatsız oluyorsun
    6-tuşlar falan soyuluyor kötübir görüntü oluşturuyor
    7-mekanizmada sorun var ama benden kaynaklı heralde açıp kaparken ses yapıo sanki bişi sıkışıyo gibi yani bi zaman sonra laçkalaşıyo

bunlar bnm için eksiler artıları yok değil iyi bir cep bilgisayarı olblr her ne akdr hıuz konusunda iyi olmasada ancak kullanışlı ir ceptelefonu değil alacak olanalrın hayal kırıklığı yaşamaları çok normal heves geçtikten sonra hele:) ahh keşke laptop alsaydım gibi:D

Not: tamamiyle kendi görüşüm 6 aylık kullanımdan sonra cihazdan memnun degilim ''bana göre'' değilmiş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.