Şimdi Ara

HTC TYTN II VE ANDROİD(sürekli güncellenecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • way abicim demek calısıo sende:) cok mutlu oldum acaba hangi hattı kullanıyorsun?:) benim sim kartım aycell den kalma 32 bit.belki onun icin olabilir:( imm hemen turkcell hattımla deniorum.ewet gelen aramalarda sorun yok:)
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_75

quote:

Orjinalden alıntı: recordset

arkadaşlar çalıştıramayan war mı androidi?nasıll ama mükemmel dimi?iphone benzeri ama iphoneden daha güzel...wireless we arama fonksiyonu da calıstıgı zaman mükemmel olacak..kim kullanır ondan sonra windows u?:)))

Arama fonksiyonunun çalışmadığını yazmışsınız benim cihazda denedim arama yapıyor güzelce konuşuyorum gelen çağrıda da sıkıntı olmuyor.

Ancak wireless çalışmıyor dediğiniz gibi, açılıyor diyor ama sonra kapatılamıyor diye yazıp orda kalıyor.

• abicim şimdi baştam gidelimm sakin bi şekilde..şimdi elindeki bütün dosyaları sil.sadece indirdigin zip dosyası kalsın.sağ tıkla o zip dosyasına.klasore cıkart yap.klasore cıkınca default yazan dosyayı sil. (bunları normal masaustu bilgisayarında yap) default-kaiser
    yazan dosyanın adını default olarak degistr.sonra o klasordeki herseyi sec ve hafıza kartına kopyala.yalnız dikkat et hafıza kartına attıgın zaman dosyalar klasorun icinde olması.hafıza kartının ana dizininde olsun.sonra telefondan haret i calıstır we run a bas we mutlu son:)
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman300

quote:

quote:

yaw hocam olmuyor valla yicem kafayı..masaa ustunde değiştireyim dedim ismini..sonra oyle attım h.kartına ama haret.exe yi tıklayınca olmuor..orda bir kutucuk var yanında Run yazan..o kutucukta default.txt yazıyor..run a tıklayınca da hata verıyor..ayrıca vallahi yok yaw su rename secenegi :((..

:) hocam sen dosyaları hafıza kartında bir klasorun icine mi cıkarttın?hafıza kartının ana dizinine atacaksın.icinde defaulr.kaise.txt yazan dosya war onun adını default.txt olarak düzelteceksin hepsi bu kadar:)

İGO İCİN ANA DİZİNDE KONU ACALIM LÜTFEN:)

yok hocam olmuyor valla..storage cart'a tıklayıp açıyorum ve oraya bırakıyorum zipli olarak..çıkartarak da atmıyorum dosyayı..çalıştırırken olmuyor işte..

• mehmet_75 kardesim pil ömrü nasıl windows a göre? gözle görülür bi artıs fark ettin mi
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_75

quote:

arkadaşlar çalıştıramayan war mı androidi?nasıll ama mükemmel dimi?iphone benzeri ama iphoneden daha güzel...wireless we arama fonksiyonu da calıstıgı zaman mükemmel olacak..kim kullanır ondan sonra windows u?:)))

Arama fonksiyonunun çalışmadığını yazmışsınız benim cihazda denedim arama yapıyor güzelce konuşuyorum gelen çağrıda da sıkıntı olmuyor.

Ancak wireless çalışmıyor dediğiniz gibi, açılıyor diyor ama sonra kapatılamıyor diye yazıp orda kalıyor.

• Yapılan bu çalışma çok güzel ve gerçekten örnek bir çalışma tebrikler.
    Böyle çalışmalara ihtiyaç var kesinlikle.

Keşke istediğimiz PDA , Smartphone'u alıp istediğimiz sistemi kendimiz yükleyebilsek
    mükemmel olur !

Aynen bilgisayarda olduğu gibi bu da olmalı bence , neden böyle bir şansımız yok diye düşünmeden
    edemiyor insan !
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOĞUHAN

Yapılan bu çalışma çok güzel ve gerçekten örnek bir çalışma tebrikler.

Keşke istediğimiz PDA , Smartphone'u alıp istediğimiz sistemi kendimiz yükleyebilsek
    mükemmel olur !

Aynen bilgisayarda olduğu gibi bu da olmalı bence , neden böyle bir şansımız yok diye düşünmeden
    edemiyor insan !

zaten oyle degilmi?
  • :) ewet zaten öyle abicim...ppc ler icin sürekli alternatif war.normal bilgisayarlar icinde oldugu gibi..ama işte biraz merak meselesi ben windows kullanıyorum ama sadece onunla yetinmiyorum linux kullanıyorum ama sadece bir tane yok ki.10 tane liinux sürümü war debian kullanıyorum bide fedora kullanıyorum....insanlar linux u niye tercih etmiyor?kullanması zor sanıyorlar.aslında oyle deil.kullanmak kolay sadece biraz merak grekli.ppc de de öyle ppc icin linux senelerdir. war ama kimse üstüne gitmedigi icin yaygınlasmıyor.şimdi android cıktı g1 adı altında insanlar biraz merak etmeye basladı.androidi kaiser e uyarladılar insanlar merak edince.amerikada bi üniversite sadece bu işle ugrasıyor.android i kaiser e uyarlamaya.ben ocak ayından beri yüklüyorum adım adım geldi android bu hale.tahmin ediyorum ki bu senenn sonunda kamera wireless we bluetooth da calısıcak yani tamamen kaiser icin stabil olacak android.we eminim ki pil ömrü icin cogu insan androidi kullanacak:)

• @recordset :
    Ben hat olarak eski sim vodafone kullanıyorum. Bir gün denedim sadece sonra şarj az olduğundan cihaz kapanmış. Pil durumunu fazla test edemedim. Rehberim tamamen cihazda olduğundan windows mobile'e geri döndüm. Htc'nin wwe 3.34 romunu kullanıyorum şu anda ve bekleme süresi çok iyi.
  • ppc yi ppc yapan seyler ek yazilimlarla zenginlesme yetegidir buyuzden android bitince bircok yazilim-uygulama gelistirilirsa wm yuzune kimse bakmayacak yada wm kenini gelistirmek zorunda kalacak

pil suresi az giden arkadaslar
    ilk yapcagi seyler b.tooth-kizilotesi ni kapali tutmak, arka planda calisan programlari kapamayi unutmamak, tus sesi parlaklik ayarlariyla oynamak olabilir.
    micro sd kartida hizli olanlardan secmek surekli karta erisim yapan cihazlarda daha yararli olacaktir.
    wm nin 6.1 ve 6.5(stabil degil bircogu) surumlerinin pil omru acisindan daha olumlu oldugunu soylemekte fayda var

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

mükemmel olur !

edemiyor insan !

zaten oyle degilmi?

Değil malesef...Her cihaza istediğimizi yükleyemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 28 Mayıs 2009; 17:29:49 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

mükemmel olur !

edemiyor insan !

zaten oyle degilmi?

Değil malesef...Her cihaza istediğimizi yükleyemiyoruz.

benim mpx telefonuma suan wm6.1 yuklu
    daha once wm2003 supermoto yukluydu
    orjinal halinda ise wm2002 vardi bircok arkadas wm2005 te yuklediler ama ben onu denemedim...

zamaninda ipaq kullandim onada degisik rom kurdum.
    tytn yede farkli romlar kurdum

elinizde smartphone varsa smartphone icin olan o modele ait romlari kurabilirsiniz ayni sakilde ppc icinde gecerli
    aradiginiz bir vesiyon varsa yardimci olmayacalisirim

• quote:

abicim şimdi baştam gidelimm sakin bi şekilde..şimdi elindeki bütün dosyaları sil.sadece indirdigin zip dosyası kalsın.sağ tıkla o zip dosyasına.klasore cıkart yap.klasore cıkınca default yazan dosyayı sil. (bunları normal masaustu bilgisayarında yap) default-kaiser
    yazan dosyanın adını default olarak degistr.sonra o klasordeki herseyi sec ve hafıza kartına kopyala.yalnız dikkat et hafıza kartına attıgın zaman dosyalar klasorun icinde olması.hafıza kartının ana dizininde olsun.sonra telefondan haret i calıstır we run a bas we mutlu son:)
    quote:

quote:

quote:

yaw hocam olmuyor valla yicem kafayı..masaa ustunde değiştireyim dedim ismini..sonra oyle attım h.kartına ama haret.exe yi tıklayınca olmuor..orda bir kutucuk var yanında Run yazan..o kutucukta default.txt yazıyor..run a tıklayınca da hata verıyor..ayrıca vallahi yok yaw su rename secenegi :((..

:) hocam sen dosyaları hafıza kartında bir klasorun icine mi cıkarttın?hafıza kartının ana dizinine atacaksın.icinde defaulr.kaise.txt yazan dosya war onun adını default.txt olarak düzelteceksin hepsi bu kadar:)

İGO İCİN ANA DİZİNDE KONU ACALIM LÜTFEN:)

yok hocam olmuyor valla..storage cart'a tıklayıp açıyorum ve oraya bırakıyorum zipli olarak..çıkartarak da atmıyorum dosyayı..çalıştırırken olmuyor işte..

üstadım nihayet kurabildim...çok sağolasın..çok değişik geldi bana..şu an rehbere ulaşmaya çalışmakla uğraşıyorum.. :)) bakalım neler yapacağız..bir de dostum senden ricam menuler ve ayarlar hakkında bilgi verir misn?...gelişmeleri aktaracağım..selametle kalın..

• ewet abicim biraz bilgi werim kullanımla ilgili.menüleri acmak icin windows tuşuna basıyoruz.mesela rehberi acıp windows tuşuna basarsan altta menü acılıor sim den numara kopyalaya biliyrsun:)
  • arkadaşlar yeni sürüm cıkmış yukarıda güncelledim linki.ayarlarınız gitmeden güncelleyebilirsiniz sistemi
    zip dosyasının icindeki
    -system
    -zImage
    bu iki dosyayı kopyalayın hafıza kartına.hafıza karttndakileri degistirin:)
  • şimdi güncelliyorum dostum..bakalım bu sefer ne göreceğiz.. :)) açıklamaların için de ayrıca teşekkür ederim..
  • yaklaşık iki saattir kurcalıyorum bu androidi ama bazı sorunlarım var..

1- Arama yapıyor ama ses çıkmıyor hiç..
    2- Kamera çalışmıyor
    3- Rehberi her defasında insert yapmak zorunda kalıyorum
    4- hafıza kartımdaki dosyalara ulaşamıyorum.
    5- Müzik çalar şarkıları bulamıyor..
    6- hiçbir şekilde telefondan ses çıkmıyor..ne arama sesi ne zil sesi..ne de klavye sesi..

ne dersiniz dostlar?..neleri yanlış yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman300 -- 31 Mayıs 2009; 9:32:54 >
  • abicim ben yükledim. eskisinden cok daha hızlı.gerci eskidende hızlıydı:) sesler de cıkıyor.hafıza kartında ki dosyarı görebiliyorum.sen büyük bi ihtiimal dosyalamadan kaynaklı sorun yasıyorsun:(
  • valla kardeş tam anlayamadım işte nedir sorun, niye boyle oluyor.. ama yavaş yavaş öğreneceğiz..bilenler bilmeyenlere böyle yardımcı olmaya devam ettikleri müddetçe yapamayacağımız birşey yoktur evelallah..sağolun varolun..
  • arkadaslar garantili TYTN 2 mi satıyorum. İlgilenen arkadaslar ilan kısmında bulabılır yada pm atabılır
  • arkadaşlar bir haftadır foruma ugrayan yok sanırım..verdiniz bu android gazını şimdi yoksunuz ortada

var mı yeni gelişmeler..?
  • Zamaninda bu basligi görmüs olsaydim, TyTn II yi 150 euroya satip 300 euroya Nokia 5800 almaz ve su an bin pisman olmazdim sanirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.