Şimdi Ara

HTC TYTN II VE ANDROİD(sürekli güncellenecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HTC TYTN II VE ANDROİD(sürekli güncellenecek)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır TYTN 2 de android kullanıyorum.siz degerli donanim haber kullanıcılarıyla da paylasmak istedim.artılarıyla eksileriyle konuşup tartışalım:)bence herkes denesin hic bisey kaybetmeyiz we windows umuz asla zarar görmeyecek.garanti ediyorum istediginiz zaman windows a geri dönebilirsinz:)
    en güzel yanı istedigin zaman windows a geçiyorsun istedigin zaman androide.ve benim icin en can alıcı noktası.PİL ömrü.pil tüketiminde windows kadar eli acık degil cok cimri.benim cihazın pili windows 6.1 pro da 1 gün zor giderken android de 3 gün rahat gidiyor
    TYTN 2 icin sürekli geliştiriliyor android.2-3 günde bir yeni versiyonu çıkıyor ve eksikler gideriliyor.ben ilk kullnamaya başladıgımda sesi cıkmıyordu.sonraki sürümde sesi cıkmaya basladı titresim calısmıyordu.sonraki sürümde ikiside calısıyordu.telefon gelen cagrıları kabul etmiyordu we zamanla gelisti gelisti sürekli rom cıktı bende hepsini denedim.ANDROID in TYTN 2 de geldiği son noktaya gelcek olursak:
    -SMS
    -MMS
    -GELEN ARAMALAR
    -UYGULAMALAR
    hepsi sorunsuz calısıyor.ama cihaz arama yapamıyor
    windowsla karsılastıracak olursak:
    1-windows tan çok çokk daha görsel.,
    2-kullanmak icin kaleme hic ihtiyac duymuyorsunz.
    3-ara yüzü windowstan daha güzel
    4-sesi windowstan %30 daha yüksek cıkıyor
    5-pil tüketimi windowstan %70 daha düsük!!!
    ekran görüntüleri:

• http://it029000.massey.ac.nz/vogue/files/android-1.1-22-05-09.zip (ayın 22 sinde cıkmış.yenilik:işlemci overclock yapılmış)
    burdan son sürümü indiriniz.
    zip dosyasının icindekileri hafıza kartına kopyalayın.(ana dizine)
    sonra default.kaiser yazan txt dosyanı yeniden adlandırın sadece default.txt olsun
    haret.exe yi acın run a basın 1 dakikadan kısa sürede android baslayacaktır.hayırlı ugrlu olsun.sıkılınca soft reset tusuna basın tekrar windows a rahatlıkla dönebilrsnz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recordset -- 29 Mayıs 2009; 18:53:04 >
  • hocam bunu akşam denemeyi düşünüyorum ama bu soft reset tuşu nerede? :D
  • Siteye bakacaktım ama açılmıyor şu anda. P4350 için var mı Android ROM u?
  • sadece kaiser icin war hocam.bide vogue icin war:) senin cihazda calısmaz büyük bi ihtimalle:(
  • hocam ben bu android i denedim ama çalışmadı bir türlü nedense :S özellikle ana hafıza kartımın ana dizinine attım olmadı. Hafıza kartımı komple boşalttım ve sadece androidin dosyalarını oraya kopyaladım yine olmadı. haret.exe yi açıyorum default un yanında ki run a basıyorum booting linux yazıyor ondan sonra ekranım büyük kısmı siyah ufak bir kısmında ise Haret.exe nin penceresi açık kalıyor. :S lütfen bir yardım edebilirsen çok sevinirim. Ciddi anlamda androidi pda m da görmeyi çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapanmc

hocam ben bu android i denedim ama çalışmadı bir türlü nedense :S özellikle ana hafıza kartımın ana dizinine attım olmadı. Hafıza kartımı komple boşalttım ve sadece androidin dosyalarını oraya kopyaladım yine olmadı. haret.exe yi açıyorum default un yanında ki run a basıyorum booting linux yazıyor ondan sonra ekranım büyük kısmı siyah ufak bir kısmında ise Haret.exe nin penceresi açık kalıyor. :S lütfen bir yardım edebilirsen çok sevinirim. Ciddi anlamda androidi pda m da görmeyi çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler :)

tamam kardesim simdi adım adım gidelim.
    linkteki dosyayı indirdin dimi? hafıza kartına attın.icinde default.txt warya onu sil
    default-kaiser.txt yazan dosyanın adını düzelt."default.txt olsun.sonra haret.exe yi calıstır.run a bas boot olmaya baslayacak android:) olmazsa baska yöntemler deneriz.ama bende banko oldu
    :)

• kardeş çok teşekkür ederim bu defa oldu. :) yukarıda yazdığın açıklamada default.kaiser.txt yazana dosya ismini kaiser.txt olarak değiştirin demişsin ben öyle yapmıştım meğersem o dosyayı default olarak ayarlayınca oluyormuş :) çok teşekkür ederim yardımın için. Bu arada sende bir TYTN II kullanıcısı olduğuna göre bir soru daha sormamda sakınca yoktur umarım. Gerçi konusu burası değil ama gerekli başlık altında da aradım bulamadım. Ben daha önce gps için bu cihazda IGO 6 kullandım ve sorunsuz çalıştı. Ancak son rom güncellememden sonra bir daha çalıştıramadım. IGO 8 i de forumdan buldum denedim olmadı. Tam anlamıyla sağlam bir IGO yu nereden bulabilirm ve nasıl çalıştırabilirim acaba? Yani en azından forum içerisinden bir yönlendirme yapabilirsen çok sevinirim. Tekrar teşekkür ediyorum :)
  • selam recordset dost...ben de bu android i kaiserime kurayım dedım dedıgın yonergelerı aynen ızledım ılk once ama soyle bır durum ortaya cıktı..h.kartına attıgım zipli dosyayı açtım..dediğin default silme işlemini yaptım ama sonra diğerinin adını değiştiremedim..benim kaiser ingilizce..ve gordugum kadarıyla rename diye bir secenek de cıkmadı..sonra dedım masaustunde h.kartına atmadan once bunları yapayım..evet boylece değiştirdim o dosyanın adını dedıgın sekılde ama daha sonra haret .exe yi çalıştırınca da şoyle bir sayfa cıktı..ama screenshot atamadım..gösterecektim..neyse soyle anlatayım o zaman..haret .exe yi HaRET Version 0.5.2 diye bir sayfa cıkıyor ve altta run tusunun yanındakı kutucukta default.txt yazıyor....sonra bu şekilde RUN'a tıklayınca da..cannot open script file/Windows/IA Zip Temporary Files/default.exe..diye bir uyarı alıyorum..ne yapmalıyım ya da neyi yanlış yaptım..yardımların için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman300

selam recordset dost...ben de bu android i kaiserime kurayım dedım dedıgın yonergelerı aynen ızledım ılk once ama soyle bır durum ortaya cıktı..h.kartına attıgım zipli dosyayı açtım..dediğin default silme işlemini yaptım ama sonra diğerinin adını değiştiremedim..benim kaiser ingilizce..ve gordugum kadarıyla rename diye bir secenek de cıkmadı..sonra dedım masaustunde h.kartına atmadan once bunları yapayım..evet boylece değiştirdim o dosyanın adını dedıgın sekılde ama daha sonra haret .exe yi çalıştırınca da şoyle bir sayfa cıktı..ama screenshot atamadım..gösterecektim..neyse soyle anlatayım o zaman..haret .exe yi HaRET Version 0.5.2 diye bir sayfa cıkıyor ve altta run tusunun yanındakı kutucukta default.txt yazıyor....sonra bu şekilde RUN'a tıklayınca da..cannot open script file/Windows/IA Zip Temporary Files/default.exe..diye bir uyarı alıyorum..ne yapmalıyım ya da neyi yanlış yaptım..yardımların için şimdiden teşekkürler..

hocam ben de dün gece recordest ın yolladığı mesajı gördüm ve gece yarısı halledebildim. Senin dediğin problemin benzeri bende de oldu. Eğer yanlış anlmadıysam tabi. Default.kaiser isimli dosyanın ismini default.txt diye değiştirdin tahminim ama sonuna dosya formatını belirten ".txt" yi yazınca bahsettiğin hata ortaya çıkıyor. Sadece "default" yazarak yaparsan olması gerek. Bu arada benim kaiser de ingilizce ama rename seçeneği var bence bir daha dene rename i :)

• yaw hocam olmuyor valla yicem kafayı..masaa ustunde değiştireyim dedim ismini..sonra oyle attım h.kartına ama haret.exe yi tıklayınca olmuor..orda bir kutucuk var yanında Run yazan..o kutucukta default.txt yazıyor..run a tıklayınca da hata verıyor..ayrıca vallahi yok yaw su rename secenegi :((..
  • yapma ya! :S cidden ilginç bi durummuş seninki. Yani rename olmaması bi kere beni şaşırtıyor. Öte yandan da anlattığın gibi yaptıysan bu işlemleri, run kutucuğunun yanında da dediğin gibi "default.txt" yazması normal. Birde haret i çalıştırdığında o run kutucuğunun falan daha aşağısında ki büyük kutuda da 'Found machine Kaiser' yazıyor. Yani bende olanlar bunlar.

Benim problemim ise başka; bende android çok güzel çalışıyor ama ne şebekeye bağlanıyor, ne sinyal alıp veriyor ne Wi-Fi yani alet tüm iletişim yollarına kapalı. Şebekeye bağianamadığı için SMS falan da atmıyor ve almıyor... Umarım tam anlamıyla geliştirirlerde biz de güzel bir arayüzl pda mızı konuştururz :)
  • valla hocam bu meseleyi biraz ertelicem artık ikinci bi emre kadar :))..dediğin gibi inşallah daha da iyileştirirler de biz de daha rahat kullanırız..ilgine teşekkürler..
  • recordset cok guzel paylasim

buarada igo8 son surum isteyen arkadaslar
    pm sistemi sitenin suan calismiyor duzelince
    bana pm atsiblar dload linki atarim
  • dostum igo son sürüm linkini bana posta olarak atabilir misin? ottoman300@gmail.com..teşekkürler şimdiden..
  • arkadaşlar çalıştıramayan war mı androidi?nasıll ama mükemmel dimi?iphone benzeri ama iphoneden daha güzel...wireless we arama fonksiyonu da calıstıgı zaman mükemmel olacak..kim kullanır ondan sonra windows u?:)))
  • quote:

yaw hocam olmuyor valla yicem kafayı..masaa ustunde değiştireyim dedim ismini..sonra oyle attım h.kartına ama haret.exe yi tıklayınca olmuor..orda bir kutucuk var yanında Run yazan..o kutucukta default.txt yazıyor..run a tıklayınca da hata verıyor..ayrıca vallahi yok yaw su rename secenegi :((..

:) hocam sen dosyaları hafıza kartında bir klasorun icine mi cıkarttın?hafıza kartının ana dizinine atacaksın.icinde defaulr.kaise.txt yazan dosya war onun adını default.txt olarak düzelteceksin hepsi bu kadar:)

İGO İCİN ANA DİZİNDE KONU ACALIM LÜTFEN:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: recordset

arkadaşlar çalıştıramayan war mı androidi?nasıll ama mükemmel dimi?iphone benzeri ama iphoneden daha güzel...wireless we arama fonksiyonu da calıstıgı zaman mükemmel olacak..kim kullanır ondan sonra windows u?:)))

ben androidi henuz denemedim ama calistigini gormek harika, acikkaynakkodlu yazilimlarin arkasindayiz herzaman
    igo icin acmadim konu, cunku paylasimi yasaktir.
    ben arkadasa yardimci olmak istedim
    nede olsa tytn kardesligi

• quote:

arkadaşlar çalıştıramayan war mı androidi?nasıll ama mükemmel dimi?iphone benzeri ama iphoneden daha güzel...wireless we arama fonksiyonu da calıstıgı zaman mükemmel olacak..kim kullanır ondan sonra windows u?:)))

Arama fonksiyonunun çalışmadığını yazmışsınız benim cihazda denedim arama yapıyor güzelce konuşuyorum gelen çağrıda da sıkıntı olmuyor.

Ancak wireless çalışmıyor dediğiniz gibi, açılıyor diyor ama sonra kapatılamıyor diye yazıp orda kalıyor.
  • quote:

quote:

yaw hocam olmuyor valla yicem kafayı..masaa ustunde değiştireyim dedim ismini..sonra oyle attım h.kartına ama haret.exe yi tıklayınca olmuor..orda bir kutucuk var yanında Run yazan..o kutucukta default.txt yazıyor..run a tıklayınca da hata verıyor..ayrıca vallahi yok yaw su rename secenegi :((..

:) hocam sen dosyaları hafıza kartında bir klasorun icine mi cıkarttın?hafıza kartının ana dizinine atacaksın.icinde defaulr.kaise.txt yazan dosya war onun adını default.txt olarak düzelteceksin hepsi bu kadar:)

yok hocam olmuyor valla..storage cart'a tıklayıp açıyorum ve oraya bırakıyorum zipli olarak..çıkartarak da atmıyorum dosyayı..çalıştırırken olmuyor işte..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.