Şimdi Ara

HTC TYTN II VE ANDROİD(sürekli güncellenecek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaptik bi esseklik iste
  • http://www.beyzacases.com/cat-htc-tytn-ii-kaiser-sidesr-leather-cases.cfm

harika kılıflar var..ben aldım..tam kaisere layık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joen.Tuerk

Yaptik bi esseklik iste

Keşke sen bu işi yaparken ben olsaydım etrafında. :((
    Bırak 150 euro,250 euro veriyoruz yine vermiyorlar TYTN II yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joen.Tuerk

Zamaninda bu basligi görmüs olsaydim, TyTn II yi 150 euroya satip 300 euroya Nokia 5800 almaz ve su an bin pisman olmazdim sanirim.

abi naptin sen

ppc den vazgecilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: recordset

http://it029000.massey.ac.nz/vogue/files/android-1.1-22-05-09.zip (ayın 22 sinde cıkmış.yenilik:işlemci overclock yapılmış)
    burdan son sürümü indiriniz.
    zip dosyasının icindekileri hafıza kartına kopyalayın.(ana dizine)
    sonra default.kaiser yazan txt dosyanı yeniden adlandırın sadece default.txt olsun
    haret.exe yi acın run a basın 1 dakikadan kısa sürede android baslayacaktır.hayırlı ugrlu olsun.sıkılınca soft reset tusuna basın tekrar windows a rahatlıkla dönebilrsnz:)

linki yenilermisin yada dosya sende varsa sen upload edermisin baska yerlerden buldum fakat ses cikmiyo yada hic yuklenmiyo

• dostlar noldu bu kaisere android işi..bu konu rafa mı kalktı..varsa yeni sürüm atabilir misiniz? ben tekrar dönmek istiyorum androide..
  • Arkadaşlar, xda-developers sitesinde kaiser'e android işi de ciddi ciddi ele alınıyor. Benim merak ettiğim oradan herhangi bir yükleme yapan ve kullanan varmı.
  • arkadaşlar ben uzunn zamandır bulgaristandayım konuyla ilgilenemedim :( eger isteyenn warsa her türlü yardımcı olurum.artıkk rom şeklinde cıkıyor android we stabil bi seklde calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: recordset

arkadaşlar ben uzunn zamandır bulgaristandayım konuyla ilgilenemedim :( eger isteyenn warsa her türlü yardımcı olurum.artıkk rom şeklinde cıkıyor android we stabil bi seklde calısıyor

Haftaya Eten Glofiish M700 den HTC TYTN II ye geçiş yapacağım.

Bu konu hakkında bilgi isterim yakında =)
  • htc tytn2 ye en uygun android bulabilirseniz atarmisiniz benim yuklediklerim cok yavas ve cok eksigi var.
    birde overclock gordum telefona overclock yapip sonra android yuklesem herhangi bir sorun olurmu bilginiz varmi olmazsa hangi overclock kullanmaliyim bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.
  • Arkadaşar, bildiğiniz bir yazılım var mı link verebilir misiniz? Ben bir türlü başaramadım android yazılımı yüklemeyi Yüklediklerimin hiçbiri çalışmadı. En son yüklediğim system image yok diye hata verdi. Bir link verebilirseniz teşekkür ederiz biz de. Direk indirebileceğimiz ink olursa daha çok işimize yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzcba

Arkadaşar, bildiğiniz bir yazılım var mı link verebilir misiniz? Ben bir türlü başaramadım android yazılımı yüklemeyi Yüklediklerimin hiçbiri çalışmadı. En son yüklediğim system image yok diye hata verdi. Bir link verebilirseniz teşekkür ederiz biz de. Direk indirebileceğimiz ink olursa daha çok işimize yarar.

Aynı istekte ben de bulunacağım. Bir-kaç yerden indirdim fakat bi yere gelip takılıyor...
  • 2 tane sd kartta da aynı hatayo veriyor:
    failed to reach system.img on sd card
    Telefonun belleğine kurarken (power+camera+reset) kırmızı-yeşil-mavi ve beyaz kalın çizgilerin olduğu bir ekran gelip donuyor. kırmızının üzerinde kais130 mfg spl-1.0 olipof cpld-8 diye bir yazı var beyaz ekrandada serial yazıyor öyle kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romess -- 15 Nisan 2011; 22:22:54 >
  • htc tytn2 ye en uygun android bulabilirseniz atarmisiniz
  • kardeş çok geç oldu ama ben siteye giremiorum yardım edersen sevinirim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.