Şimdi Ara

HTC U Ultra resmi: Premium tasarım, çift ekran, gelişmiş yapay zeka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC U Ultra resmi: Premium tasarım, çift ekran, gelişmiş yapay zeka

Uzun süredir HTC’nin merakla beklenen lansmanı nihayet gerçekleştir ve firmanın şimdiye kadar belki de en iyi özelliklere sahip akıllı telefonları ortaya çıktı. Amiral gemisinden ziyade HTC U serisiyle karşı karşıyayız ve serinin en iyisi de U Ultra.

Her Şeyiyle Farklı

Sızan görüntülerden de hatırlayacağımız üzere modelde ikinci bir ekran yer alıyor. 5.7 inçlik 2K ekranın tam üzerine yerleşen bu küçük ekranda kısayollar, bildirimler, hava durumu, batarya, tarih ve saat gibi bilgiler yer alıyor. Bu bakımdan HTC açısından bir ilk olacak.

Dİğer taraftan yine model ile birlikte sunulan Sense Companion adında özel bir sanal asistan yer alıyor. Google Assistant platformundan farklı olan bu yeni teknoloji kullanıcısının alışkanlıklarını öğreniyor ve buna göre öneriler yapıyor. Ayrıca ikinci ekranda yine yapay zekanın kullanıcıya göre bildirimler sunabildiği ifade ediliyor.

HTC U Ultra resmi: Premium tasarım, çift ekran, gelişmiş yapay zeka

Metal çerçeve ve cam kaplama kombinasyonunu benimseyen modelin dikkat çekici özelliği safir ekran kaplaması ile gelmesi. Daha dayanıklı bir yapıda olan safir ekran kaplaması sadece özel versiyonda yer alacak. Standart versiyonda ise Gorilla Glass 5 koruması göreceğiz. Ön kısımdaki Home butonunda bir parmak izi okuyucu yer alıyor. 

Ayrıca Bkz.Çift ekranlı HTC telefonu internete sızdırıldı

Yine kullanıcının alışkanlıklarına göre sesleri yeniden üretebilen bir ses teknolojisi de telefondaki yerini almış. Bunun anlamı sesin 3.5mm kulaklık girişi yerine USB Tip-C bağlantısı üzerinden verilmesi. Elbette kutu içerisinde kaliteli bir USB Tip-C kulaklığı da çıkıyor.

Donanım 

Modele Snapdragon 821 yonga seti ve 4GB LPDDR4 RAM eşlik ediyor. Bu bakımdan geçen yılın amiral gemi modelleri ile aynı ayarda diyebiliriz. Arka kısımda 12 MP çözünürlüğünde Ultrapiksel bir kamera mevcut ve OIS ile destekleniyor. Faz algılamalı otomatik odaklama ve lazer tabanlı otomatik odaklama da unutulmamış. Ön kısımdaki 16MP çözünürlüğünde Ultrapiksel kamera da topladığı verileri daha kaliteli ve daha düşük çözünürlükte bir resmide birleştiriyor.

64GB/128GB depolama kapasite seçenekleri olan telefonda Android 7.0 işletim sistemine yer verilmiş. Batarya ise 3000mAh seviyesinde. Modelin fiyatı konusunda bir dezavantaj olduğunu belirtmek gerek. 750$ olan başlangıç fiyat etiketi pek çok amiral gemi modelinden yüksek. Bu noktada firma oldukça fazla eleştiri alacaktır. Safir ekranlı versiyon için ise 910$ isteniyor. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    HTC U Ultra
    HTC U Ultra
    HTC U Ultra
    HTC U Ultra
    HTC U Ultra
    HTC U Ultra
    HTC U Ultra
    HTC U Ultra

• Her şey güzel. 3000 mAh bataryayı ise yetersiz buluyorum.

Halihazırda HTC 10 kullanıyorum. Donanım özellikleri HTC Ocean Note ile aynı (820 ile 821 arasında aman aman bir fark yok). Bu cihazın ekranı daha büyük. İki cihazda da 3000 mAh batarya olması kesinlikle olumsuz bir durum.
  • Nerede kulaklık girişi? Defol git HTC!

• Dürüst olmak gerekirse; daha iyi şeyler beklerdim.

• Fiyasko. SD821 nedir yaaa SD835 duyrulmuşken. Ayrıca batarya neden 3000, 5.7 inch telefon yapmışsın zaten batarya enaz 3600 olmalıydı. Apple kulaklık girişini çıkardı diye illaki sizdemi çıkaracaksınız yaaa, kötüden örnek olmaz. İkinci ekran olayının LG den çakma olduğunu söylemeye gerek bile yok, hiç olmazsa olumlu bir eklenti bence.

• Hayaller/hayatlar durumunu geçtim o fiyat...

• 2. bir ekran yeni furya sanırım. Şunu ekranın alt barına koyunda milletin eli kolu yetişsin en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin batman mübah oldu HTC
  • Fiyasko ama SD821 den değil SD835 nasıl çıkacak belli değil ancak SD821'li cihazın fiyatı büyük hüsran iPhone 128gb vergisiz fiyatı 749$ bu 64 GB fiyatı ile 750$ HTC 11 olursa onu kaça satacak 1000$'a mı?
  • Ben genel olarak beğendim.4 gb ram ve 3000 mAh batarya biraz daha fazla olamaz mıydı diye düşündürüyor insanı.Ikinci ekran olayı V20 de çok hoşuma gitmişti ona HTC dokunuşu değince tadından yenmez artık.Ama en büyük sorun şimdi fiyatı.Pazarlama yi zaten beceremeyen bir firmanın 3000 lira civarından piyasaya girerse işi çok zor.
  • fiyat haricinde güzel cihaz

• 5.7 inç ekranlı telefonda 3000 Mah batarya. Vay be :)

• Bizim milletteki şu batırma sevdasını algılayamadım gitti. Her HTC ve Sony haberinde battın, bu sefer bittin, sana müstahak tarzı zırvalar.
  • Nedense aklımda L1520 canlandırdı. Köşeden köşeye tasarım ve köşelerin sivri olup kenarlarında oval olması parlak L1520 gibi olmuş biraz
  • Özellikleri okuya okuya aşağıya kadar indim o zamana kadar iyiydi ta ki 3000 mah pil seviyesini görene kadardı herşey note 5 e o pil kapasitesi zar zor yetiyorken hem de telefonda tasarruflu amoled ekran varken şimdi bunlar 2. Ekrana güvenip 2. Ekran şöyle iyi böyle pil tasarrufu yapıyor diye zırvalayacaklar ondan sonra bu cihazı satamayıp nerde yanlış yaptık deyip kara kara düşünecekler HTC kullanıcısıyım buna geçiş yaparmıyım ASLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basartenk

Nerede kulaklık girişi? Defol git HTC!

Arkadaşım senin sorunun nedir? Biraz edepli ol emeğe saygın olsun. Herşey dört dörtlük olacak diye birşey yok herkes hata yapar. Sana zorla al kullan demiyorlar senin mesajını beğenenlerde seninle aynı zihniyette lütfen eleştirilerinizi düzgün yapın

Cihaza gelecek olursak 5.7 fazla büyük nedense 5.5 ve üzeri cihazlar bana çekici gelmiyor. HTC yaptıysa yine sağlam yapmıştır 3000 mah olması sorun değil HTC de pil sorunu yoktur. Ayrıca bu ara model Amiral gemisini bekleyelim görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata biraz ekler 2 tane oneplus 3T alırım 2.ekran yerine 2. Telefonum olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon güzel ama çok pahalı. 3000 Lira vergisi cartı curtu 3500 Lirayı bulur.
  • Olmadı be htc yine beceremedin

• Arkadaşlar fiyatı takmayın kafanıza, Bu zihniyet daha önce de A9 için 2500 tl gibi bir rakam istemişti, sonrasında 950 tl ile 1300 tl arasında satıldı, satıldı ve bitti zaten, artık kolay kolay sıfırını da bulamazsınız. Biraz sabrederseniz fiyat konusu kendiliğinden çözülür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.