Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.105
Cevap
57
Favori
423.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi hafta sonları U11severler

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

• S7 edge telefonumun ekranında pembe çizgi çıktı, telefon değiştirmeye bahanem geldi U11 ne zaman alınır sizce ? daha piyasası tam oturmadı sanki. Note 8 ve Nokia 8 de geliyor. Dolar zaten aldı başını gitti. 128gb denk gelirse öyle birşey alayım diyorum.
  • *****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

• Arkadaşlar şu an arabistandayım.buradan 3 gün önce aldığım siyah 6/128 pasaporta işletmek size ait olmak üzere 2500 satabilirim.cihaza sıfır diyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist7781

Arkadaşlar şu an arabistandayım.buradan 3 gün önce aldığım siyah 6/128 pasaporta işletmek size ait olmak üzere 2500 satabilirim.cihaza sıfır diyebilirsiniz.

Hangi ilde ve ne zaman elden teslimat yapabilirsiniz?

• piyanist7781 kullanıcısına yanıt
    Hangi renk???Solar red mi?

• Renk siyah.20 gün sonra ankaraya döneceğim.bayramdan sonra tekrar arabistana geleceğim.o zaman kendime bir daha almayı düşünüyorum.aldığım fiyat burada 2700 riyal..

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist7781

Renk siyah.20 gün sonra ankaraya döneceğim.bayramdan sonra tekrar arabistana geleceğim.o zaman kendime bir daha almayı düşünüyorum.aldığım fiyat burada 2700 riyal..

Ankara'da elden teslim alabilirim cok geç bir tarih olmazsa.

• 24-25 ağustosta ankaradayım inşallah..

• Şu anda Çin'deyim 5 gün sonra Türkiye,

Isteyene U11 getirebilirim, sıfır, açılmamış kutusunda

Fiyat 2550 TL. Tekirdağ/Çorlu elden teslim edebilirim

• reha muhtar gibi herkes biryerden bildiriyor
  • vatan bilgisayar
    media markt
    teknosa da

LG ve HTC'nin telefonlarının olmaması garip değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

vatan bilgisayar
    media markt
    teknosa da

LG ve HTC'nin telefonlarının olmaması garip değil mi?

Çünkü bu markaların Türkiye ofisleri berbat. Ne reklam var ne de başka bir şey. Hepsiburada gibi platformlar olmasa, bu markalara çok zor ulaşılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

S7 edge telefonumun ekranında pembe çizgi çıktı, telefon değiştirmeye bahanem geldi U11 ne zaman alınır sizce ? daha piyasası tam oturmadı sanki. Note 8 ve Nokia 8 de geliyor. Dolar zaten aldı başını gitti. 128gb denk gelirse öyle birşey alayım diyorum.

Geçen sene HTC 10'un ilk partilerinde sorunlar çıkıyordu, bence biraz daha bekleyin derim.

Note8 de S8 gibi kumandaya benzeyecek. Beklenti bu yönde. Benim için berbat bir tasarım. Hoşunuza gidiyorsa, Note8 beklenebilir.

Nokia için de çok erken diyorum. Markaya sempatimiz var ama henüz çok erken. Ben çekinceli bakıyorum Nokia'ya.

HTC U11 en iyi tercih olur. Bence bu senenin en iyi cihazı bu.

HTC üretimi olması beklenen Google Pixel XL 2 de beklenebilir. Tabii Türkiye'de bulmak zor olacaktır (HTC üretirse).

• Ben de U11'e geçtim, biraz kullandıktan sonra yorumlarımı ve 10'a göre iyi ve kötü taraflarını yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Ben de U11'e geçtim, biraz kullandıktan sonra yorumlarımı ve 10'a göre iyi ve kötü taraflarını yazarım.

Oo hayırlı olsun hocam :) nerden kaça aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Ben de U11'e geçtim, biraz kullandıktan sonra yorumlarımı ve 10'a göre iyi ve kötü taraflarını yazarım.

Oo hayırlı olsun hocam :) nerden kaça aldınız

Yurtdışı cihaz aldım, 2.750'ye bulunuyor artık. Çift sim kartlı tercih ettim çünkü iki telefon taşımaktan yorulmuştum. Kamera konusunda ilk tecrübemi paylaşayım, gece çekimlerinde HTC 10'dan daha iyi detay veriyor, renkler birbirine çok yakın, biraz kullandıktan sonra daha iyi yorum yaparım.

Dizayn çok eleştriliyor ama ben hem elde duruşunu hem de önden görünüşünü HTC 10'dan daha çok beğendim.

• sercos kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın :) htc 10 hala elinizdeyse arka kameradan yakın plan insan yüzü çekip bakabilirmisiniz rica etsem... Htc 10 la çektiğim de zoom yaptığımda inanılmaz detay ve doğru renk veriyordu. En çok merak ettiğim bu çünkü şu anda kullandığım s7 edge doğal olmayan görüntü veriyor. Ben hala htc u 11 teşhir bulamadığımdan bakamadım:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 7 Ağustos 2017; 10:30:1 >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, HTC 10 duracak bir ara çekip karşılaştırırım. Ben Sahibindene ilanı veren bir satıcıdan aldım, elinde açık olduğu için gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 7 Ağustos 2017; 11:21:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.