Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.106
Cevap
57
Favori
423.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu kadar ruhsuz konu/kullanıcı kulubü görmedim. Cihazı alan, kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşsa hiç fena olmaz. HTC'nin Türkiye'deki imajını biliyoruz zaten bari siz telefon hakkında biraz konuşun, tartışın. S8 ile U11 arasında kaldım. 1 haftadır karar veremiyorum ama gönlüm 1 tık daha U11'den yana. Beni tek düşündüren HTC Türkiye'nin ilgisizliği ve kötü imajı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siklon S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizinle aynı fikirdeyim ama ben 6 ay kadar sonra cihaz alacam ama bence kesinlikle htc htc kullanmak gerçekten zevkli ve çok stabil

• Telefon almakta kararsız olup gider başka telefon alırsanız pişman olursunuz htc'nin yaptığı en iyi telefon bu diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklon

Arkadaşlar ben bu kadar ruhsuz konu/kullanıcı kulubü görmedim. Cihazı alan, kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşsa hiç fena olmaz. HTC'nin Türkiye'deki imajını biliyoruz zaten bari siz telefon hakkında biraz konuşun, tartışın. S8 ile U11 arasında kaldım. 1 haftadır karar veremiyorum ama gönlüm 1 tık daha U11'den yana. Beni tek düşündüren HTC Türkiye'nin ilgisizliği ve kötü imajı.

Bu cihaz s8 falan siler süpürür hiç endişeniz olmasın. Abartısız şu an piyasadaki en iyi cihaz..

• Diğer telefonlara göre incelemeleri az. Yaşadığım şehirde de hiç bir Türktelekom bayisinde cihazı bulamadım. Elime bir alıp inceleseydim daha rahat karar verirdim. Daha önce hiç HTC cihaz kullanmadım ama bir kaç arkadaşımda vardı onlardan edindiğim izlenimlere dayanarak HTC sağlam bir marka ama işte ülkemizdeki imajı yerlerde maalesef. Ben hep Samsung kullandım. S5 ve şu an S6 var. Arayüz olarak HTC'ninki baya sade ama bildiğim kadarıyla gayet stabil çalışan bir sense arayüzü var. İzlenimlerime göre bu arayüz Samsung'un arayüzüne göre kısıtlı geldi bana yani daha az seçenek mevcut. Sizler arayüzden memnun musunuz? Ayrıca telefonun kendine ait galerisi olmaması da kötü olmuş(3. parti yazılımlara muhtacız) bunun getirdiği handikaplar sorun oluşturuyor mu sizin için?

Hocam daha önce htc m8 ve htc 10 kullandım htc den önce Samsung kullanırdım ama htc yi kullanmaya başlayınca anladımki Samsung boş bir cihazmış kesinlikle arayüzüne ve menüsüne alıştıktan sonra birdaha başka bir cihaz kullanmak istemeyeceksiniz u11 cihazını bende görmedim ama gerek YouTube de gerek forumlaraki tüm inceleme ve yorumları takio ediyorum şuan cihaz alacak olsam tereddütsüz htc alırım evet kendi orjinal galeri ve müzikçalar uygulamasını kaldırmışlar ama google uygulamalarını kullanmak istemezseniz marketten mutlaka zevkinize göre uygulama bulabilirsiniz ayrıca htc nin müzik ve kulaklık ses kalitesini deneyince kendinizden geçersiniz bence çok iyi bir cihaz olmuş telekom bayilerinde yok turkcell ve Vodafone de de yok galiba hepsiburada ve bir kaç sitede var unutmayın htc kullanmak gerçekten ayrıcalaık Samsung s8 çıkarmış ama ben kesinlikle beğenmedim elime aldığımda bşrkere ekrandaki beyaz renkler sarımsı ve tasarımı bana göre berbat parmak izi yeri çok kötü ekranı 16/9 formatında değil keainlikle htc her yönden üstün bunu htc kullanan biri olarak samimiyetle söylüyorum htc alacaksanız kullanmak için alın değiştirmek için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 8 Ağustos 2017; 19:37:54 >

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. HTC bildiğim kadarıyla cihazlarında kronik sorun barındırmıyor ben Türkiye garantili almak istiyorum garantisine Teleservice bakıyor bildiğim kadarıyla çok tırt bir kurum. İthalatçı alsam da garanti konusu yine aynı şekilde tırt olacak. Aradaki fiyat farkı da malum baya var ama içimden hiç ithal almak gelmiyor. O konuda da oldukça kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: siklon

Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. HTC bildiğim kadarıyla cihazlarında kronik sorun barındırmıyor ben Türkiye garantili almak istiyorum garantisine Teleservice bakıyor bildiğim kadarıyla çok tırt bir kurum. İthalatçı alsam da garanti konusu yine aynı şekilde tırt olacak. Aradaki fiyat farkı da malum baya var ama içimden hiç ithal almak gelmiyor. O konuda da oldukça kararsızım.

Şahsen bende mi6 op5 u11 arasında gidip geliyordum mi6 ve op5 kronik sorunu ve kamerasının rezilligi yüzünden eledim htc bildigin destek özürlü bir firma geçmişte güzel telefonlar çıkarıp kronik sorun çıkınca destek vermedi o yüzden 3500 lira verip riske girmek mantıklı degil 2500 bandında garantili olsa o ayrı şu anda bile orjinal şarj cihazıyla şarj sorunu yaşayanlar var arka ön cam olayına hiç girmiyorum kırılmaya çok müsait telefonu türkiyede kurcalayabilecegin bir satıcı bile yok bu kadar satacagı mala destek veriyorlar işte her ne kadar samsungu sevmesemde note 8 zi beklemekte fayda var

Hocam eğerki alacaksanız htc Türkiye garantili alın amiral gemisi cihazlarıın hepsi 3000.3500 seviyelerinde Samsung 3500 ediyorsa htc daha fazla eder ki ben Samsunga kesinlikle o parayı vermem

• Ben böyle kaliteli ve mükemmel bir ses görmedim daha bugüne kadar kulaklıkta.

• htc 10 ların bazılarında kapasitif butonların ışık parrlaklığında biri az biri fazla parlak olma durumu vardı u 11 de bu gibi durumla karşılaşan varmı.benim aldığım htc 10 larda karşılaştığım bir problem ise ölü piksel v e ekran içinde toz parçaçıkları olanlar denk geldi. bu gibi problemlerle karşılaşan varmı. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: uzman2626

htc 10 ların bazılarında kapasitif butonların ışık parrlaklığında biri az biri fazla parlak olma durumu vardı u 11 de bu gibi durumla karşılaşan varmı.benim aldığım htc 10 larda karşılaştığım bir problem ise ölü piksel v e ekran içinde toz parçaçıkları olanlar denk geldi. bu gibi problemlerle karşılaşan varmı. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

bendeki htc 10 da buton parlaklıkları farklı ve düşük idi. şu an kullandığım u11 de böyle bi sorun yok ; ama bu demek değildir ki hiçbir u11 modelinde olmayacak veya ilerleyen dönemlerde başımıza gelmeyecek... elektronik şansı diliyorum kendime ve herkese :)
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, fotoğraf karşılaştırması yapabildinizmi? Paralel ithalat telefonların hepsi çift hatlı ben tek hat kullanacağım nihayetinde ama biraz araştırdım da 2 dezavantajı var gözüküyor ;ilki çift hat kullanmasamda çift hatlı telefonların sar değeri yüksek deniyor (sar değerine ulaşamadım ama) ikincisi 2.hatı kullanmasam pile etkisi olabilirmi(çift hatlı olan telefonların pil süresi daha düşük deniyor) eğer sar değeri yüksek değilse ve 2.hatı kullanmadığım zaman pile etkisi olmazsa almayı düşünüyorum buna göre

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Bir kaç fotoğraf çektim ama yüz fotoğrafı çekmedim, bu akşam çekip yazayım. Gece çekimlerinde HTC 10'a göre daha net fotoğraflar çekiyor, ışık kaynağına karşı çekilen fotoğraflarda lens parlaması çok daha iyi. Çift sim kartlı olan modelde tek hat kullanırsanız batarya tek simli ile aynı olur, ben almadan çift sim kart kullananlara sordum onlar da çekim gücü iyiyse tek sime göre çok az fark var dediler. Sar değerini kontrol etmedim, unutmazsam akşam kutusundan kontrol edeyim.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, benim merak ettiğim yüz fotoğrafıydı evet çünkü en çok çocuklarımın fotoğrafını çekiyorum :) htc 10 la yüz fotoğrafları büyüttüğümde bile çok ayrıntılı çıkıyordu, ben baskıda alıyorum çektiğim fotoğraflardan bu nedenle htc u 11 inde aynı kalitede yüz fotoğraf ı çektiğine emin olmam lazım. Dün kayseride belki 10 tane türktelekom veya Vodafone a sordum sadece 2 türktelekom da kapalı kutu satılık bulabildim ama maalesef inceleyecek demo cihaz yok:( Hatta bir bayi 3600 den verebilirim dedi ama telefonu bir elime alıp bakamadığımdan almadım. Aslında htc 10 un pili son zamanlarda çok kötü olmasa s7 edge de geçmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 9 Ağustos 2017; 11:54:45 >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    U11 kullanım tarzına göre 6-8 saat arası ekran süresi verecek görünüyor, S7E de kullanıp pil konusunda U11 ile aynı diyen bir kaç yorum gördüm. Dizayn konusunda da çok haksızlık yapılıyor bence, telefonu bir süre kullandıktan sonra yorum yapılsa daha iyi olur.
  • Daha önce de yazmıştım. Benim ki sadece merak bu modeli de merak ediyorum. Bütün inceleme videolarını ve yorumları okudum. Ben de oluşan kanaat şudur. Bu arada şuan iphone 6 ve s8 plus kullanıyorum. U 11 de kesinlikle ses ön planda. Bu hem stereo hoparlör konusunda ve hem de rakipsiz kulaklık performansında böyle. Bu anlamda ses olayına önem verenler için biçilmiş kaftan. Ekran konusunda ise s8 plus ekranı iyi bir deneyim sunuyor. Uyumlu programlar için 18:9 yeni ekran boyutunda film izlemek gerçekten keyifli epeydir evde bilgisayarımı açmadan s8 plus la zaman geçiriyorum. S8 de parmak izi sensörü arkada ve kapasitif tuşlar var. Bunu eleştirmek lazım. Kamera olarak htc 10 çok kötüydü. U 11 iyi deniyor. Ses olarak ta htc 10 stereo ses konusunda daha iyiymiş. Kısaca htc 10 un eksiklikleri giderilmiş gözüküyor. Peki bu cihazlara bu kadar para vermelimiyiz. Deneyimlemek ve teknoloji merakı oahalı bir hobi. Eğer kullanıcı iseniz şunu belirtmek isterim. Samsung ve apple dışında cihazlar ikinci elde para etmiyor. 6 ay sonra u 11 in adını hatırlayan çıkmaz. Zaten bilen sadece meraklısı. Bu anlamda karar berieken bunları da hesaba katmak lazım. Premium olarak android tatafında en tepe de olan 2 cihazdan biri u11. Ama seneye adını bilen olmayacak.

• surgeon17 S kullanıcısına yanıt
    "Kamera olarak htc 10 çok kötüydü."

bu yazılandan sonrasını okumadım. Gerek duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surgeon17

Daha önce de yazmıştım. Benim ki sadece merak bu modeli de merak ediyorum. Bütün inceleme videolarını ve yorumları okudum. Ben de oluşan kanaat şudur. Bu arada şuan iphone 6 ve s8 plus kullanıyorum. U 11 de kesinlikle ses ön planda. Bu hem stereo hoparlör konusunda ve hem de rakipsiz kulaklık performansında böyle. Bu anlamda ses olayına önem verenler için biçilmiş kaftan. Ekran konusunda ise s8 plus ekranı iyi bir deneyim sunuyor. Uyumlu programlar için 18:9 yeni ekran boyutunda film izlemek gerçekten keyifli epeydir evde bilgisayarımı açmadan s8 plus la zaman geçiriyorum. S8 de parmak izi sensörü arkada ve kapasitif tuşlar var. Bunu eleştirmek lazım. Kamera olarak htc 10 çok kötüydü. U 11 iyi deniyor. Ses olarak ta htc 10 stereo ses konusunda daha iyiymiş. Kısaca htc 10 un eksiklikleri giderilmiş gözüküyor. Peki bu cihazlara bu kadar para vermelimiyiz. Deneyimlemek ve teknoloji merakı oahalı bir hobi. Eğer kullanıcı iseniz şunu belirtmek isterim. Samsung ve apple dışında cihazlar ikinci elde para etmiyor. 6 ay sonra u 11 in adını hatırlayan çıkmaz. Zaten bilen sadece meraklısı. Bu anlamda karar berieken bunları da hesaba katmak lazım. Premium olarak android tatafında en tepe de olan 2 cihazdan biri u11. Ama seneye adını bilen olmayacak.

al-satçı iseniz htc zarar ettirir her türlü. benim bu 4. htc cihazım ve alırken dediğiniz şeylerin hiçbirini umursamıyorum açıkcası. benim cihazı alma sebebim, ikinci el piyasası ya da adını kimsenin bilip bilmemesi olmadı hiçbir zaman. özellikle u11 için asla pişman olmadım. varsın satarken yok pahasına gitsin. ama cihaz şu anda en iyi ve paket olarak en dolu android cihaz kesinlikle...

• quote:

Orijinalden alıntı: surgeon17

Daha önce de yazmıştım. Benim ki sadece merak bu modeli de merak ediyorum. Bütün inceleme videolarını ve yorumları okudum. Ben de oluşan kanaat şudur. Bu arada şuan iphone 6 ve s8 plus kullanıyorum. U 11 de kesinlikle ses ön planda. Bu hem stereo hoparlör konusunda ve hem de rakipsiz kulaklık performansında böyle. Bu anlamda ses olayına önem verenler için biçilmiş kaftan. Ekran konusunda ise s8 plus ekranı iyi bir deneyim sunuyor. Uyumlu programlar için 18:9 yeni ekran boyutunda film izlemek gerçekten keyifli epeydir evde bilgisayarımı açmadan s8 plus la zaman geçiriyorum. S8 de parmak izi sensörü arkada ve kapasitif tuşlar var. Bunu eleştirmek lazım. Kamera olarak htc 10 çok kötüydü. U 11 iyi deniyor. Ses olarak ta htc 10 stereo ses konusunda daha iyiymiş. Kısaca htc 10 un eksiklikleri giderilmiş gözüküyor. Peki bu cihazlara bu kadar para vermelimiyiz. Deneyimlemek ve teknoloji merakı oahalı bir hobi. Eğer kullanıcı iseniz şunu belirtmek isterim. Samsung ve apple dışında cihazlar ikinci elde para etmiyor. 6 ay sonra u 11 in adını hatırlayan çıkmaz. Zaten bilen sadece meraklısı. Bu anlamda karar berieken bunları da hesaba katmak lazım. Premium olarak android tatafında en tepe de olan 2 cihazdan biri u11. Ama seneye adını bilen olmayacak.

İyi de kenarda çok paran olmadıkça sürekli telefon değiştirmenin bir mantığı yok ki olda bile eğer psikolojik sorunların yoksa 6a ayda ya da senede bir telefon değiştirmezsin. Htc 10 bile 3 sene götürür bizi, bozulduğu yerde yenisini alırız zaten ki bu akıllı tellerin ömrü taş çatlasa 5 sene. Belki iphoneların ömrü daha fazladır ama onu da almanın bir anlamı yok çünkü ne görüntü ne de ses kalitesi en üst düzeyde değil. Kamera ve video kalitesi zaten hepsinin yakın ama görüntüde samsung seste htc amiral gemileri zirvedeler. Sadece stabil ve sağlam diye de elma almanın bir anlamı yok.

Bir de htc 10un kamerası ilk aldığımızda pek iyi değildi ama güncellemeler ile çok iyi oldu. Ben sadece gece çekiminden memnun değilim, karıncalanma yapıyo az ışıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 9 Ağustos 2017; 14:4:33 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.