Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lawyer25

Arkadaşlar Google fotoğraflar uygulamasına gelen son güncellemeden sonra sıkıntı yaşayan var mı? Galeri resmen sapıttı ; sildiğim fotoğraf geri geliyor, çektiğim fotoğraflar iki saat açılmıyor! Güncellemeleri kaldırıp fabrika sürümüne dönünce düzeldi ama guncelleyince tekrar sapitiyor...

Sildiginiz foto değil o, Google drive daki kopyası onuda ikinci kez silmeniz gerekiyor. Telefonla ilgili bir durum değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Arkadaşlar Google fotoğraflar uygulamasına gelen son güncellemeden sonra sıkıntı yaşayan var mı? Galeri resmen sapıttı ; sildiğim fotoğraf geri geliyor, çektiğim fotoğraflar iki saat açılmıyor! Güncellemeleri kaldırıp fabrika sürümüne dönünce düzeldi ama guncelleyince tekrar sapitiyor...

Sildiginiz foto değil o, Google drive daki kopyası onuda ikinci kez silmeniz gerekiyor. Telefonla ilgili bir durum değil.

yedekleme falan kapalı hocam; drive ile işim yok. galeride bi tuhaflık var. mesela whatsapp klasörüne girmeden resimleri sırası üzerine değiştiremiyorum. normalde galeride herhangi bi resme tıklayınca sağ sol yaptığımda sıradaki resme geçerdi şimdi o klasörün içine girdikten sonra anca yapabiliyorum bu işlemi...

• Farklı bir galeri yükleyin.

• Taiwan modelleri için güncelleme çıkmış bu arada. Bluetooth 5.0 ve 1080p de 60 fps video çekim desteği geliyor. Bize de düşer yakında :)

*****HTC U11 Kulübü*****

• sercos kullanıcısına yanıt
    Düşündüğüm gibi değilmiş çift hatlı modellere bakabilirim artık, sağolun

• Merhaba HTC one m8 kullanıyorum galaxy s8 in tasarıma çok iyi ancak htc u11 ve galaxy s8 arasında kaldım sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Merhaba HTC one m8 kullanıyorum galaxy s8 in tasarıma çok iyi ancak htc u11 ve galaxy s8 arasında kaldım sizce hangisi?

S8 hele ki s8 plus tasarım olarak bana göre berbat ötesi.

• Bir arkadaştan haber bekliyorum. Kısmet olursa ptesi kargolayacak bana. Elime geçmesi çarşambayı bulur. Renk amazing silver. İthalatçı garantili. Dün alınmış. Mavi siyah gördüm de silver nasıl bir renk bilemiyorum.

Yurt dışı 2500 e kapalı kutu denk geldim almadım. En azından ithalatçı da olsa, adı garantili olsun istedim. ;)

Silveri nasıl arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Bir arkadaştan haber bekliyorum. Kısmet olursa ptesi kargolayacak bana. Elime geçmesi çarşambayı bulur. Renk amazing silver. İthalatçı garantili. Dün alınmış. Mavi siyah gördüm de silver nasıl bir renk bilemiyorum.

Yurt dışı 2500 e kapalı kutu denk geldim almadım. En azından ithalatçı da olsa, adı garantili olsun istedim. ;)

Ben de silver aldım, solar red hariç en iyi renk bence, solar red ise iş için biraz fazla cafcaflı ondan almadım. Güle güle kullanın.
    Sağolun hocam. Ben de çok Caf caflı renkleri sevmiyorum. Kılıfta kullanmadığım için çevrede çok dikkat çekmesini istemem :)

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Şeffaf çok ince bir kılıf ile kullanıyorum, telefon gerçekten çok şık. Ben tasarım olarak HTC 10'dan daha çok beğendim.
    Htc 10 un ön yüzü bana çok çirkin gelmişti hocam. M7, M8in asaleti başkaydı. ;)

Ama şu an totalde Android dünyasında en iyi cihaz gibi duruyor U11. Bu yüzden şeklinden çok totalde ki başarısından dolayı almak istiyorum. Kamerası, malzeme kalitesi, işlemcisi zaten çok iyi İnşaallah pil yeterli gelir yoğun kullanıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Bir arkadaştan haber bekliyorum. Kısmet olursa ptesi kargolayacak bana. Elime geçmesi çarşambayı bulur. Renk amazing silver. İthalatçı garantili. Dün alınmış. Mavi siyah gördüm de silver nasıl bir renk bilemiyorum.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bambaşka bir cihaz U11

• Eyvallah sağolun hocam. Sizin gibi arkadaşların olumlu dönüşleri neticesinde karar kıldım açıkçası. Totalde güzel bir cihaz olmuş. Fakat cihazı bulmak mesele :)) 1hafta 10 gündür garantili bir cihaz aradım, durdum çevremde. Bir kaç kez yurt dışı alayım dedim vazgeçtim. Şimdi en azından ithalatçı garantili bir cihazdan haber bekliyorum. Fiyat konusunda dönecek bana. Olursa ptesi kargolayacak. Olmazsa zaten yurt dışı alacağım. Çünkü bulamayınca iphone 7 plus, Samsung S8 plus, Sony xz premium cihaz alacaktım bu hafta. Fakat elim varmadı. ;)

• Hayırlı olsun kaça aldınız..

• Arkadaşlar 1 soru daha soracağım size. HTC'nin güncellemeleri genel olarak nasıl? Cihaza destek veriyorlar mı yoksa bir süre sonra kesiyorlar mı? Uzun yıllar HTC kullananlar daha iyi bilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: siklon

Arkadaşlar 1 soru daha soracağım size. HTC'nin güncellemeleri genel olarak nasıl? Cihaza destek veriyorlar mı yoksa bir süre sonra kesiyorlar mı? Uzun yıllar HTC kullananlar daha iyi bilirler.

en fazla iki ana sürümü veriyorlar. telefon 7 ile çıktıysa 8 i ve 9 u anca alırsınız. ara düzeltme güncellemeleri ise kötü; aylardır güncelleme gelmiyor mesela htc 10 un avrupa sürümüne...
  • Bende dayanamadım çift hatlı olandan aldım:) kargoyada vermişler:)))

• quote:

quote:

Arkadaşlar 1 soru daha soracağım size. HTC'nin güncellemeleri genel olarak nasıl? Cihaza destek veriyorlar mı yoksa bir süre sonra kesiyorlar mı? Uzun yıllar HTC kullananlar daha iyi bilirler.

en fazla iki ana sürümü veriyorlar. telefon 7 ile çıktıysa 8 i ve 9 u anca alırsınız. ara düzeltme güncellemeleri ise kötü; aylardır güncelleme gelmiyor mesela htc 10 un avrupa sürümüne...

Bu HTC cihazlar ara düzeltme güncellemesi almadan mı stabil kalıyor ya da öyle olduğu söyleniyor? Bana çok saçma geldi. HTC Türkiye zaten berbat bir de adamlar güncellemeyle adam akıllı destek ve iyileştirme sunmuyorsa ne anladım ben bu işten.

• quote:

quote:

quote:

Bu HTC cihazlar ara düzeltme güncellemesi almadan mı stabil kalıyor ya da öyle olduğu söyleniyor? Bana çok saçma geldi. HTC Türkiye zaten berbat bir de adamlar güncellemeyle adam akıllı destek ve iyileştirme sunmuyorsa ne anladım ben bu işten.

U11 TR de 15 gündür resmi olarak satılıyor ve ilk ara güncellemesini aldı, 3-5 güne kadar 2. Büyük ara güncellemesini alacak daha ne yapsın firma.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.