Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun Hocam. Güzel tercih. Hangi renk aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hayırlı olsun Hocam. Güzel tercih. Hangi renk aldınız?

Siyah hocam, teşekkür ederim,. Siz ne yaptınız

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hocam bir arkadaşım hafta sonuna kadar haber verecek. Dün alınmış ithalat garantili silver renk varmış tanıdığında. Fiyatta anlaşırsak ptesi kargolayacak bana. Olmazsa forumdan bir kardeşimizden mavi yurt dışı var onu alırım. Yani anlayacağınız haftaya kadar sabredeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Orijinalden alıntı: siklon

quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

quote:

Arkadaşlar 1 soru daha soracağım size. HTC'nin güncellemeleri genel olarak nasıl? Cihaza destek veriyorlar mı yoksa bir süre sonra kesiyorlar mı? Uzun yıllar HTC kullananlar daha iyi bilirler.

en fazla iki ana sürümü veriyorlar. telefon 7 ile çıktıysa 8 i ve 9 u anca alırsınız. ara düzeltme güncellemeleri ise kötü; aylardır güncelleme gelmiyor mesela htc 10 un avrupa sürümüne...

Bu HTC cihazlar ara düzeltme güncellemesi almadan mı stabil kalıyor ya da öyle olduğu söyleniyor? Bana çok saçma geldi. HTC Türkiye zaten berbat bir de adamlar güncellemeyle adam akıllı destek ve iyileştirme sunmuyorsa ne anladım ben bu işten.

U11 TR de 15 gündür resmi olarak satılıyor ve ilk ara güncellemesini aldı, 3-5 güne kadar 2. Büyük ara güncellemesini alacak daha ne yapsın firma.

cihaz daha çok yeni; onu da mı vermesinler? hele bi 1 sene geçsin üstünden o zaman anlarsınız ne demek istediğimi. bu benim 4. htc cihazım ve marka fark etmeksizin android ekosisteminin tamamına yakınında güncelleme çok büyük bir sorun zaten başlı başına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1 soru daha soracağım size. HTC'nin güncellemeleri genel olarak nasıl? Cihaza destek veriyorlar mı yoksa bir süre sonra kesiyorlar mı? Uzun yıllar HTC kullananlar daha iyi bilirler.

en fazla iki ana sürümü veriyorlar. telefon 7 ile çıktıysa 8 i ve 9 u anca alırsınız. ara düzeltme güncellemeleri ise kötü; aylardır güncelleme gelmiyor mesela htc 10 un avrupa sürümüne...

Bu HTC cihazlar ara düzeltme güncellemesi almadan mı stabil kalıyor ya da öyle olduğu söyleniyor? Bana çok saçma geldi. HTC Türkiye zaten berbat bir de adamlar güncellemeyle adam akıllı destek ve iyileştirme sunmuyorsa ne anladım ben bu işten.

U11 TR de 15 gündür resmi olarak satılıyor ve ilk ara güncellemesini aldı, 3-5 güne kadar 2. Büyük ara güncellemesini alacak daha ne yapsın firma.

Hocam ben arkadaşın yazdıklarına dayanarak böyle bir yorum yaptım. Yoksa doğrudur.

• MERHABALAR.HTC U11 SIYAH 6/128 GB.CIHAZI ZATEN BILEN BILIR.SU AN SUUDI ARABISTANDAYIM BAYRAM TATILI ICIN ANKARAYA GELECEGIM. CIHAZI BI AKRABAM ICIN ALDIM VE BIR SORUN OLUP OLMADIGINI GORMEK ICIN ACIP BI KAC GUN KULLANDIM.AKRABAM FIKIR DEGISTIRIP S8+ ISTEDIGI ICIN BU CIHAZI SATMA KARARI ALDIK.

2500 TL YE IMEI ISLEMLERI ALICIYA AIT OLMAK UZERE SATILIKTIR.KOZMETIK OLARAK TERTEMIZ EN UFAK BIR CIZIK BILE YOKTUR.25-26 AGUSTOSTA BAYRAM TATILI ICIN ANKARA YA GELDIGIMDE TESLIM EDEBILIRIM.

• Arkadaşlar bilen var mı bilmiyorum ama yeni bi özellik keşfettim. Kamera simgesini basılı tutunca resimdeki gibi kısayol açılıyor. Aynı şey arama simgesi için de geçerli. Uzun basınca en çok görüştüğünüz 3 kişinin ismi çıkıyor. Direk ordan arayabiliyosunuz. Bunu bilen var mıydı? Varsa kendimi sazan hissedicem

*****HTC U11 Kulübü*****

• Android dünyasının en iyi telefonu htc dir.
    U11 çok güzel olmuş. Beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirizabaki

Arkadaşlar bilen var mı bilmiyorum ama yeni bi özellik keşfettim. Kamera simgesini basılı tutunca resimdeki gibi kısayol açılıyor. Aynı şey arama simgesi için de geçerli. Uzun basınca en çok görüştüğünüz 3 kişinin ismi çıkıyor. Direk ordan arayabiliyosunuz. Bunu bilen var mıydı? Varsa kendimi sazan hissedicem

*****HTC U11 Kulübü*****

Tabiki ; Android 7.1 ile geldi bu özellik

Çakma 3d touch :)

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Neyse Allah'tan 1 yıl sonra öğrenmedim

• android system webwiew e güncelleme geldi. 1.27.401 no'lu güncelleme yakın; meşaleleri yakın
  • quote:

android system webwiew e güncelleme geldi. 1.27.401 no'lu güncelleme yakın; meşaleleri yakın

olur hocam halk oyunları ekibini'de toplayalım,bu öyle böyle bir güncelleme değil,ışın kılıcı özelliği'de gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

android system webwiew e güncelleme geldi. 1.27.401 no'lu güncelleme yakın; meşaleleri yakın

olur hocam halk oyunları ekibini'de toplayalım,bu öyle böyle bir güncelleme değil,ışın kılıcı özelliği'de gelecek

valla ne dersen de hocam. güncelleme gelince heyecanlanıyorum,mutlu oluyorum. yıllardır bu böyle yani :)

• 1080p video çekimine 60fps güncelleme si gelmişmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

1080p video çekimine 60fps güncelleme si gelmişmiydi

bu güncelleme ile geliyor; bluetooth 5.0 ile birlikte...
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Boşta pil tüketimi güncelleme ile azalacak diyorlardı, İnşallah bu güncelleme ile düzelir. 60 fps videosunu izledim, çok iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Boşta pil tüketimi güncelleme ile azalacak diyorlardı, İnşallah bu güncelleme ile düzelir. 60 fps videosunu izledim, çok iyi olmuş.

içerik itibarı ile baya sağlam bi güncelleme olacak. beklemedeyiz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

valla ne dersen de hocam. güncelleme gelince heyecanlanıyorum,mutlu oluyorum. yıllardır bu böyle yani :)

Sevindim hocam güncelleme iyidir, telefona heyecan verir umarım çok iyi bir güncelleme olacak..

• Yurt dışı çift hat alanlar için bilgi!!!!

*****HTC U11 Kulübü*****

Facebook:Htc U11 Kullanıcıları Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Göğüsten -- 11 Ağustos 2017; 12:21:21 >
  • İzmirden 1 aylık sapphire blue 6/128 çift hat sorunsuz.Nokta hatasız.1 hafta kulanıldı.Solar red alındığı için boşta.2750 tl.ilgilenen özelden mesaj atsın.Kayıt alıcıya aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Göğüsten -- 11 Ağustos 2017; 12:24:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.