Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
424.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla kronik sorunu yok. Cihaz kamera, ses kalite olarak çok iyi. Sadece ekran parlaklığının çok iyi olmadığını okudum. İncelemelerde de bundan çokça bahsedilmiş.

Nerden almayı düşünüyorsun. Şuanda sıfır olanları 3000tl den satılıyor. Kayıtsız yada imei atılmış. Cihaz çok iyi olmakla beraber sd845 olması ve çıkalı bir seneyi geçmiş olması düşünülürse biraz fazla gibi geliyor bana. Birde tabi garantisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

Hocam bende almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla kronik sorunu yok. Cihaz kamera, ses kalite olarak çok iyi. Sadece ekran parlaklığının çok iyi olmadığını okudum. İncelemelerde de bundan çokça bahsedilmiş.

Nerden almayı düşünüyorsun. Şuanda sıfır olanları 3000tl den satılıyor. Kayıtsız yada imei atılmış. Cihaz çok iyi olmakla beraber sd845 olması ve çıkalı bir seneyi geçmiş olması düşünülürse biraz fazla gibi geliyor bana. Birde tabi garantisiz.
    Yeni yasayla imei atılmış tüm telefonlar 3 ay içinde kapatılıyor haberiniz olsun.

• Hocam yasaya tekrar göz atın imei atılmış değil klonlanmis cihazlar yani imeisi 2 telefonda birden kullanılmış cihazlar için bir tabir var yani siz imeisi alinan cihazı bir daha çalıştırmaz iseniz sizin cihazın klonlanip klonlanmadigini kimse anlayamaz ve bunla ilgili bir yaptırım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Castîel

Hocam yasaya tekrar göz atın imei atılmış değil klonlanmis cihazlar yani imeisi 2 telefonda birden kullanılmış cihazlar için bir tabir var yani siz imeisi alinan cihazı bir daha çalıştırmaz iseniz sizin cihazın klonlanip klonlanmadigini kimse anlayamaz ve bunla ilgili bir yaptırım yok
    Detaya bakınca imei atilan tüm cihazları içeriyor kapatma yaptırımı amaçlanan şey yasal ithalat yada pasaport kaydı dışındaki tüm cihazların kapatılması.

• Bu telefonun 6gb ram li modelleri Türkiye ye resmi olarak geldiler mi yoksa hepsi ithalatçı garantili mi?
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    Ben 2.el olarak alacaktım pasaport kayıtlı. imei kayıtlı cihazlara soğuğum biraz. Telefon inceledim gerçektende ekran parlaklığı soylenildigi gibi hatta u11dende bir iki tık düşük ama ekran kalitesi muazzam onun dışında genel olarakta çok beğendim edge sense 2.0 çok iyi çalışıyor. ses açma kapatma tuslarinin dokunmatik gibi olması çok premium hissettiriyor kamerası hele söz söylemeye gerek yok HTC bu kadar iyi telefonlar üretirken neden güncellemeyi sorun edip kendi topuklarına sıkıyorlar anlamıyorum.

• benim u11 ilk HTC deneyimimdi gayette memnun kaldım. Hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. Defalarca yere düşürdüm üstüne oturdum havuza girdim vs. kamera konusunda hiç yarı yolda bırakmadi aynı şekilde batarya konusundada %10 gösterip bir anda bitmedi ki ben 7plusta bu sorunu yaşıyordum arada bir. çentik furyasına katılmayan kendi çizgilerini koruyan nadir markalardan biri olmasına rağmen batıyor hatta - yor değil - dı. bence tek sorunu güncelleme. zamanında 3000 liralara p10 lar satılırken u11 in satmamasi. HTC adına üzülüyorum cidden. Satış yapmasını bilmeyen firma :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Meraklı21

Bu telefonun 6gb ram li modelleri Türkiye ye resmi olarak geldiler mi yoksa hepsi ithalatçı garantili mi?
    Htc-Resmi ve Türkiye bu 3 kelime yanyana çok komik olmuş cidden.

Şu an Htc TR diye birşey yok malesef. 2017 de ismen varken 4gb ve 64gb olan modeli getirmişti Htc.

Onun dışında 6gb 128gb olan tüm modeller ya ithalatçı garantili yada benimki gibi yurtdışı garantisiz pasaport kayıtlı.

Ben 2017 haziranda Arabistan'dan almıştım kayıtsız sonra kendi pasaportuma kaydettim, garantisiz 2 seneyi bitirdik tek bir sorun yaşamadan.

Pie güncellemesi gelsin batarya yenileyip 2 sene daha kullanacağım inşallah. Sonrasında zaten Htc diye birşey olmaz, bizde bakarız artık Samsung vs.

• Merhaba arkadaşlar.benim 2 yıllık cihazın pili sapıtmaya başladı.dün masanın üstünde beklerken 75 ten 15 e indi hızla..sonrada 1 e kadar düştü.1 de bayağı kapanmadan direndi.akşam şarj ettim bugün gayet iyi gidiyor.normal seyrinnde.bozulmaya mı başlıyor.fikri ya da önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar bizim kulaklığın özelliklerini internet te bulamıyorum, bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist7781

Merhaba arkadaşlar.benim 2 yıllık cihazın pili sapıtmaya başladı.dün masanın üstünde beklerken 75 ten 15 e indi hızla..sonrada 1 e kadar düştü.1 de bayağı kapanmadan direndi.akşam şarj ettim bugün gayet iyi gidiyor.normal seyrinnde.bozulmaya mı başlıyor.fikri ya da önerisi olan var mı?
    2 seneden sonra herşey mümkün bataryada, piyasada yedek parça bulunabiliyorken değişin bataryayi.

• Öneriniz var mı?ali den ençok satılanı önerşr misiniz?nerden bulurum düzgün batarya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyanist7781 -- 24 Temmuz 2019; 21:36:19 >
  • piyanist7781 kullanıcısına yanıt
    Teleofnun şarjını sıfırla accu battery ile ölçüm yap bizle paylas. Daha sonra tekrar sıfırla telefonun hiç ekran ışığı acilmayana kadar bitir pili . Daha sonra tam dolum yap yarım saat bekle sarjdan çıkar telefonu aç tekrar kabloya tak yarım saat bekle yüzde yüz acilacana kadar devam et.

• piyanist7781 kullanıcısına yanıt
    Kanka bende batarya bakıyorum bu arada . Benimkinde bir sorun yok çok şükür ama ekran sürem düştü . Hemde yedek parça bulabiliyorken değiştirmek en iyisi. Önerebileceginiz bir batarya modeli varsa bende bakıyorum . Şu n11 de orijinal diye satılan 80 liralık batarya ne diyorsunuz cidden orijinal OEM ürün müdür?
    *****HTC U11 Kulübü***** birde bu aliexpresste satılan yüksek kapasite piller var . Kötü yorumda yok gibi ne diyorsunuz sizce cidden 4000mah mi yoksa bize 900mah pil mi yollayacaklar :D

• Arkadaşlar merhaba telefonu 1 yılı aşkındır sorunsuz kullanıyorum.Bir kaç gündür sense hata raporu çıkıp yolla deniyor, bir kaç defa ekran kendiliğinden dondu ve ayrıca ekranın sol üst köşesinde küçük siyah bir leke çıkmış gibi bu konuda bir fikri olan var mı🤔🤔🤔

• Orijinal batarya harici batarya kullanmayın. Çin işi bataryalar yazdığı değeri vermez. 4000mah bataryayı ölçseniz 1000mah çikarsa öp başına koy. Gerçek değerleri yazmazlar. Orijinal diye satılan bataryalara da prk güvenmeyin. Mümkümne yetkili servislerden alın.

• Ek olarak güvenlik sorunu da var. Çin çakması bataryalar çok tehlikeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: v10furkanv10

Kanka bende batarya bakıyorum bu arada . Benimkinde bir sorun yok çok şükür ama ekran sürem düştü . Hemde yedek parça bulabiliyorken değiştirmek en iyisi. Önerebileceginiz bir batarya modeli varsa bende bakıyorum . Şu n11 de orijinal diye satılan 80 liralık batarya ne diyorsunuz cidden orijinal OEM ürün müdür?
    birde bu aliexpresste satılan yüksek kapasite piller var . Kötü yorumda yok gibi ne diyorsunuz sizce cidden 4000mah mi yoksa bize 900mah pil mi yollayacaklar :D
    Ben bunu sipariş ettim başkada pek alternatif yok gibi.

*****HTC U11 Kulübü*****

• mavi_dünya M kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfırlayın. Hatta en iyisi hard rest atın. Recovery Mode tan "wipe cache" ve "wipe data/factory reset" yapın. Muhtemelen düzelir.

Ekrandaki lekeler genelde dışarıdan müdahale ile oluşur. Çok nadiren pikseller daha sonradan ölebilir.

• Bunların hepsi yan sanayi. Ayrıca pahalı. 60 tl ye de var. Hepsi aynı. Ucuzda alsan pahalı da alsan iyi çıkması şans işi.

Orijinal batarya sadece HTC Türkiye yetkili servisinde olur. Oda bildiğim kadar KVK olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.