Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
424.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ota dosyası değil bu ; romun kendisi direkt. İndirip hafıza kartına atın. Dosyanın adını 2PZCIMG.zip olarak değiştirin. Sonra cihazı kapatıp download modda açacaksınız. Karşınıza çıkan uyarıyı ses açma tuşuyla onaylayarak kurulumu başlatın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Xiaomi ya da Huawei için bişey diyemem ama one plus çok farklı. Jilet gibi namussuz :) kesinlikle pişman olmazsınız. Adamlar 4 yıllık cihazlarına bile desteği kesmiyorlar. Kullanıcı görüşlerini en çok dikkate alan firma diyebilirim. Sen al o cihazı ; dua edersin bana :))

• sonar055 S kullanıcısına yanıt
    AndroidFileHost
    2PZCIMG_OCEAN_DUGL_P90_SENSE10GP_MR_hTC_Asia_TW_3.22.709.3_signed.zip | by ziand for U11
    https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117914455

Bunu indirip dediğim şekilde kur. Arkadaşın verdiği pc versiyonu. Benim verdiğim link hafıza kartına atıp yapılan rom dosyası.

• Kırılmaz cam aldım ekranın kenarları açık kaldı. Telefon kenarlarını kapatacak kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mı?

ilk çıkan güncelleme sorunlu,yeni güncellemeyi kurun.verdiğim link exe dosyası pc den yapılıyor ama lawyer arkadaşın paylaştığı dosya da sanırım sadece ota güncellemesi,daha basit yüklersin.sd karttan yükleniyor
    benim verdiğim link komple yazılım herşeyi siler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MunOG -- 13 Temmuz 2019; 15:12:34 >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    bu sadece ota güncellemesi değil mi hocam? full yazılım değil sanırım
  • 2.2 gb hocam. Ruu.zip hali bu; Full rom.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

2.2 gb hocam. Ruu.zip hali bu; Full rom.
    Arabistan cid liler içinde geçerlimidir bu dosya.
    link in ilki 855 mb ondan ota sandım hocam.ikincisi tamamdır
  • teknogokhan T kullanıcısına yanıt
    Değil. Taiwan cihazları için.

• quote:

Orijinalden alıntı: MunOG

ilk çıkan güncelleme sorunlu,yeni güncellemeyi kurun.verdiğim link exe dosyası pc den yapılıyor ama lawyer arkadaşın paylaştığı dosya da sanırım sadece ota güncellemesi,daha basit yüklersin.sd karttan yükleniyor
    benim verdiğim link komple yazılım herşeyi siler
    lawyer in de dediği gibi sd karta atıp başlattım ama 22_ru_header_error yazdı. Ne demektir bilmiyorum. internete yazdım cidle alakalı gibi birşeyler yazdı ama taywan cidli telefonum. (Dosya hatalı inmiş olabilir diye tekrar indiriyorum şimdi bakalım birşey değişecek mi)
    (değişmedi halen aynı hatayı veriyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonar055 -- 13 Temmuz 2019; 21:54:11 >
    ruu exe olanı deneyin o zaman pc den
  • onun nasıl yapıldığına dair bir link verebilir misiniz acaba? baktım ama göremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonar055

lawyer in de dediği gibi sd karta atıp başlattım ama 22_ru_header_error yazdı. Ne demektir bilmiyorum. internete yazdım cidle alakalı gibi birşeyler yazdı ama taywan cidli telefonum. (Dosya hatalı inmiş olabilir diye tekrar indiriyorum şimdi bakalım birşey değişecek mi)
    (değişmedi halen aynı hatayı veriyor)

Alıntıları Göster
    şu sorunu çözemedik ya valla 2 gündür telefon başındayım. internette bakmadığım bir yer kalmadı.
    HTC論壇
    HTC U11 Android 9.0(版本3.22.709.3)RUU更新檔及刷機步驟! - HTC論壇
    https://community.htc.com/tw/chat.php?mod=viewthread&tid=97849
    bu sitedekilere de cesaret edemedim.

22_ru_header_error hatasının çözümünü bulalım niye bu hatayı verir ne yapılmalı kimse bilmiyor mu lawyer25 nerdesin adamım?

Hocam ben henüz deneyemedim. Yüklemeye çalışsam belki bende de aynı hatayı verecek. Geçmişte de başıma gelmişti çünkü. Ruu.exe dosyasını indirip pc den kurmayı deneyelim olmazsa. Siz şimdiden gerekli dosyalarını indirin pc ye. Fastboot klasörü lazım öncelikle. Sonra komutlarla indirdiğiniz dosyayı yüklemeye çalışalım.

Fastboot klasör linki..

ruu exe için fastboot a komutlara gerek yok hocam
    ruu exe yi indirdiniz mi? link vermiştim.yazılımı indirin masaüstüne,exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın zaten program sizi yönlendirir.iki üç adımda kendi hallediyor zaten.
    program görüntüsü açılınca aşağıdaki gibidir.

*****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MunOG -- 16 Temmuz 2019; 12:43:15 >
  • Cihazı download modda açıp, fastboot oem rebootruu komutu vermiyor muyuz?

hayır,programı açıp cihazı bağladıktan sonra direk güncellemeye geçiyor.senin dediğin fastboot komutları ile yapılıyor.bu ruu exe
  • Doğrudur hocam. Hep hafıza kartından güncelleye güncelleye unutmuşuz demek ki :)

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.