Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
424.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LeeDroid ten başkası yaramaz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    Hangi romu kurarsan kur bir süre sonra sıkılıp stok rom a döneceksin kardeeeş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    Stock roman çok memnundum fakat pie güncellemesini yapınca bir kere bile hata almadığım oreo dan eser yok. Stabilite sorunları var ekran sürem 4 saate kadar düştü. Bana eğer şu anki halinden daha iyi bir deneyim yaşatmayacaksa geçmem.

• v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    İlk güncelleme biraz sorunluydu. 3.22.709.3 numaralı yeni güncelleme yayınlanmış.

Hocam siznilk gelen güncellemeyi yüklediniz mi? Ben yüklemiştim ve şuanda yeni gelen sürümü göremiyorum.

• Enfiye kullanıcısına yanıt
    Ben hala oreo dayım. Bendeki cihaz Avrupa ve taiwan a çevirmeye üşendim doğrusu.

Yeni güncellemeyi alabilmek için oreo ya dönmen lazım. Güncelleme 2.42.709.86 üzerine geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

Ben hala oreo dayım. Bendeki cihaz Avrupa ve taiwan a çevirmeye üşendim doğrusu.

Yeni güncellemeyi alabilmek için oreo ya dönmen lazım. Güncelleme 2.42.709.86 üzerine geldi.
    Arabistan cidlilere ne zaman gelir Pie, bilgi var mı?

• Kesin bir tarih yok. Yeni güncelleme sorunsuz ise bir iki hafta içinde diğer bölgelere dağıtılır muhtemelen.

• quote:

Kesin bir tarih yok. Yeni güncelleme sorunsuz ise bir iki hafta içinde diğer bölgelere dağıtılır muhtemelen.
    Pil değiştirecem Pie yi bekliyorum. Telefon yenileyeyim dedim 3-4 bin liralık cihazlar hala u11 den daha düşük işlemcili ve ramli, sadece ekran kasa oranı ve pil avantajları var onlarda çok onemli değil. Yeni guncelleme ve yeni pil ile 2 sene daha kullanacağız artik u11 i

• Arkadaşlar merhaba

Ekran kilidini parmak izi ile açmak istiyorum ancak becaremedim. Nasıl yapabilirim?

• merhaba, şarj bordu bozulduktan sonra yenisini temin eden var mı? varsa paylaşabilir misiniz nereden? internette var ama güvenilir mi bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Kamera sorunu var cihazımda. Ön kamera açılmıyor ve uygulamayı kaldırıp iki üç kez reset atınca uygulamayı güncelleyince açılıyor ama iki güne yine bozuluyor.
    Bu sıkıntıyı yaşayan var mı forumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetulas

merhaba, şarj bordu bozulduktan sonra yenisini temin eden var mı? varsa paylaşabilir misiniz nereden? internette var ama güvenilir mi bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
    slm kardeşim ben internetten aldım gittigidiyordan 280tl dı yanılmıyorsam takdırdım 50 tl de ona verdim yalnız orjınal dıyorlar ama ben pek ınanmıyorum 1 ay sonra parmak ızı tuşu bozuldu bi

tepki yok ayarlardanda gıremıyorsun.

şarjbordu hakkında olan yazışmalrımızı bord arızalıysa sebep olan sıkıntıları okuduysan aynısı mevcutsa al taktır sorunun düzelir

NOT: bu kullanacağım son htc telefon m7 m8 9 10 kullanan birisi olarak artık htc bitmiştir benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chavoo -- 3 Temmuz 2019; 4:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chavoo

slm kardeşim ben internetten aldım gittigidiyordan 280tl dı yanılmıyorsam takdırdım 50 tl de ona verdim yalnız orjınal dıyorlar ama ben pek ınanmıyorum 1 ay sonra parmak ızı tuşu bozuldu bi

tepki yok ayarlardanda gıremıyorsun.

şarjbordu hakkında olan yazışmalrımızı bord arızalıysa sebep olan sıkıntıları okuduysan aynısı mevcutsa al taktır sorunun düzelir

NOT: bu kullanacağım son htc telefon m7 m8 9 10 kullanan birisi olarak artık htc bitmiştir benim için.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim cevap için. benim de son htc telefonum olacak inan bezdirdi bu kez. iyi bir htc kullanıcısıydım. wildfire s- one mini- m8s- a9- son u11. yeni telefon alacağım almadan önce deneyeceğim bir şarj bordu alıp. bakalım umarım olur.

• mehmetulas M kullanıcısına yanıt
    Kardeş n11 de en ucuzunu alabilirsin. Hepsi aynı çünkü.

m.n11.com
    Htc U11 Şarj Soketli Mikrofon Bordu - n11.com
    https://m.n11.com/htc-u11-sarj-soketli-mikrofon-bordu-P284677153

Telefonun sorununu bilmiyorum ama Alıp denersin olmadı 14gün içinde iade edersin.

Htc hangi konuda bezdirdi ki seni. Bende de u11 var. Hiçbir sorun yaşamadım.

• quote:

Kardeş n11 de en ucuzunu alabilirsin. Hepsi aynı çünkü.

https://m.n11.com/htc-u11-sarj-soketli-mikrofon-bordu-P284677153

Telefonun sorununu bilmiyorum ama Alıp denersin olmadı 14gün içinde iade edersin.

Htc hangi konuda bezdirdi ki seni. Bende de u11 var. Hiçbir sorun yaşamadım.
    onlara sordum elimizde yok dediler. başka bir yer buldum . hatta sipariş ettim ama bakalım gelecek mi. sıkıntı şarj olmuyor şarj soketi bozulmuş ve tamir olmuyor sorun bu aslında. delta servise gönderdim garanti kapsamında film atması var 750 tl öderseniz telefonu açıp bakabiliriz dediler. diğer telefoncular da beceremediler. yoksa memnunum telefondan, şöyle ki sırf hasar çıkarmıyor diye ithalatçı garantılı almıştım telefonu.

Ben de hiçbir sorun yaşamadım ama bu demek değildir ki bir daha htc alayım! Sizce htc diye bi marka kaldı mı artık? 2019 yılında snapdragon 855 chipset li bi amiral gemi modeli tanıttı mı? Ya da geçmiş amiral gemilerine ülke bölge fark etmeksizin yazılımsal destek sağlayabiliyor mu? Android Q betasi diğer marka telefonlara dağıtılırken htc amiral gemilerine hatasız P sürümünü verebildi mi? Bütün bu sorulara vereceğiniz cevap evet ise htc den devam edebilirsiniz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sağlam Google kamera uygulama linkini atabilecek var mı

• mehmetulas M kullanıcısına yanıt
    Stokta var gözüküyor ama stok hatası da olabilir. Linkini verdiğin ürün kapanmış. Fiyatını göremedim. Aliexpress tende alabilirsin çok daha ucuza.

Telefon hiç mi şarj almıyor. Hiç şarj almıyorsa sorun soketten olmayabilir. Soketi diş fırçası ile temizleyip deneyebilirsin. Veya toplu iğne ile soket üzerindeki Pinlerin üzerini soket içine doğru hafifçe kazıyabilirsin.

• quote:

Stokta var gözüküyor ama stok hatası da olabilir. Linkini verdiğin ürün kapanmış. Fiyatını göremedim. Aliexpress tende alabilirsin çok daha ucuza.

Telefon hiç mi şarj almıyor. Hiç şarj almıyorsa sorun soketten olmayabilir. Soketi diş fırçası ile temizleyip deneyebilirsin. Veya toplu iğne ile soket üzerindeki Pinlerin üzerini soket içine doğru hafifçe kazıyabilirsin.
    evet stokta var diyor ama firmaya mesaj atmıştım yok dediler. link attığım ürün bugün açıktı ben satın aldım sonra stokta yok demeye başladı. 186 tl idi. senin attığın ürün ile fotoğraf aynıydı. tabi ki ne kadar doğru olduğu bilinmez fotoğrafın.

telefon ilk bozulduğunda şarj oluyordu. sonra birkaç ayrı telefoncuya götürdüm şarj olmadığını gördüm. ya iyice bozdular ya da pil tamamen bittiği için tepki vermiyor. senin dediklerini yaptım hiç faydası olmamıştı.

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.