Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
424.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam başka telefonda yapmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapar, yapmali. İnternette arat istersen, bekarken ben de cok yaşiyodum bu sorunu. 90dk sonra gorusme sonlaniyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: taco_mj

Bu telefonla ilgili degil, operatorlerin bir onlemi. Vodafone'da 90dk idi.

Alıntıları Göster
    şu an turkcelldeyim hiç o kadar konuşmadım ama avea iken 65-70 dk arası kapanıyordu.
  • mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    Bi önceki sürüme düşüremedim telefonu. Zaten biliyordum olamayacağını ama sen deyince denedim :) htc de s off olmadan sürüm düşmüyor. Oreo dan Nougat a s off suz geçiş vardı bi tool ile ama pie dan oreo ya dönmek için s off dışında bir yol bulundu mu bilmiyorum. Dolayısıyla şu an HTC nin hatalı deyip geri çektiği sürümle kaldım ve düzeltme yamasını da yükleyemiyorum :( pie sürümüne ait ruu yayınlanırsa onu kurarım artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 15 Haziran 2019; 9:5:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı tool ile oreo ya düşürmeyi denedin mi. Twrp kurduktan sonra çalışması lazım.

XDA Developers
    GUIDE - Downgrade for HTC U11 (from Oreo to Nougat with S-ON) - Solution for various
    https://forum.xda-developers.com/u11/how-to/guide-downgrade-htc-u11-oreo-to-nougat-t3754481

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 15 Haziran 2019; 5:24:13 >

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    Denemedim hocam. Ama oreo - Nougat için geliştirildiği için uyumsuz olabilir diye düşünüyorum. Telefonu da peder bey kullanıyor, uğraşacak pek vaktim olmuyor açıkçası :) ota ve ruu dosyaları üzerinden ilerlemeye çalışıyorum sadece.. Bootloaderi kitlemistim tekrar, telefonu babama vermeden önce. Yeniden uğraşmak istemiyorum işin aslı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 15 Haziran 2019; 9:4:14 >
    Ben nougat ta yazılım numarası değiştirdim. Hatta m8 de bile çalışıyor. U11 den önce m8 üzerinde cid, mid, ve bunu denemiştim.

Bendeki u11 de Avrupa sürümü bende taiwan a çevirmeye üşeniyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117889217
    Son gelen ota güncellemesi linki.
    Bu dosya hafıza kartına atılır. Cihaz recovery modda açılıp apply from sd card menüsüne girilir. İlgili dosya bulunur ve kurulum başlatılır. Sadece taiwan cidli cihazlar bu işlemi yapabilir.
    Bu güncellemeyi telefona atmak istiyorum ama evde microSD kart bulamadım, dahili hafızadan atabilir miyiz?
  • chilypeppers C kullanıcısına yanıt
    Dahili hafızadan değil adb üzerinden yapabilirsin bu konuda bilgin yoksa kurcalama ben o şekilde yaptım ama önermiyorum ekran süresi düştü. Ve bir sürü bug var. Güncelleme bekliyorum keşke HTC nin yayınlanmasını bekleseydim.

Yinede yapmak istersen yardımcı olabilirim bir konu açıp.

Yinede yapmak istersen yardımcı olabilirim bir konu açıp.

Arkadaşın dediği adb komutları ile de halledersin ama gerek yok bence. Çok olay bi güncelleme de değil zaten. Telefona heyecan katacak hiçbir şey yok. Stabil sürümde kalmak en mantıklısı...

• U12 plus için android 9 geliyormuş yakında. Aynı bize gönderdikleri gibi bomboş bi güncelleme. Hadi bizim telefonda ön tarafta parmak izi okuyucu var diye 9'la birlikte gelen gestures (hareketleri) verilmedi. E bu telefonda önde hiçbir şey yok buna niye adam gibi bi güncelleme hazirlamadin ki... Hem en geç güncellemeyi sen ver, hem de verdiğin güncelleme bi halta yaramasin... Eyyy HTC :))

• İkinci el u11 buldum garantisi devam eden 1700 e bırakacak alacağım kişi ancak ekranın alt orta kısmında nokta şeklinde beyaz bir leke var, garantiye girer mi bu ileride yollasam, bu leke ileride büyür mü ayrıca?

• serocan39 S kullanıcısına yanıt
    Htc ve garanti kelimesini yan yana getirip cümle kurduğunuza göre ya çok iyi niyetlisiniz ya da htc nin mevcut durumundan habersizsiniz! Ben şahsen bulaşmamanızı öneririm...

Bilgim olmadığı için sizin gibi bilgili arkdaşlara sormak istedim ve cevabımı aldım teşekkür ederim.

• serocan39 S kullanıcısına yanıt
    u11 de öyle bir sorun yaşayanı daha önce duymadım. Eğer öyle bir sorun varsa. Direk olarak sorunlu bir telefon diyebiliriz. Ki u11 genel anlamda sorunsuz bir telefon.(güncellemelerin geç gelmesini saymazsak) Sorun yaşayan biri varsa uzak durun.

• Kutudan çıkan type c to 3.5mm jack dönüştürücüsü bozuldu. Nereden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enfiye -- 25 Haziran 2019; 12:38:42 >
  • Enfiye kullanıcısına yanıt
    Sanırım orijinali dışındakiler çalıştırmıyor. Alixpresse felan bakın derim.

• Htc nin stock romundan iyi çalışan custom rom var mı? 000

• 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.