Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
424.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blkgl

Kardeş n11 de en ucuzunu alabilirsin. Hepsi aynı çünkü.

https://m.n11.com/htc-u11-sarj-soketli-mikrofon-bordu-P284677153

Telefonun sorununu bilmiyorum ama Alıp denersin olmadı 14gün içinde iade edersin.

Htc hangi konuda bezdirdi ki seni. Bende de u11 var. Hiçbir sorun yaşamadım.
    Can sıkıntısı bunlar. Aynen dediğin gibi gayet sorunsuz stabil cihaz ama sıkılan biri bir sürü sorun bulabilir örneğin güncelleme bahanesi P ye yükselince ne olacaksa hala anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• p ye güncellemeyin hocam zaten, telefon takılıyor bazen görüntü kitleniyor, özellikle Twitter kullanırken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon tmm sağlam ama TR de pek tutulan tel olmadığı için tamirci bulamıyorsun kimine götürüyon böle bi telefondami varmış servis zaten konuşmuyorum bir parça Bozuldumu yandın hem cep hem uğraş niye arkadaş güncelleme varsa kullanırim yükleyince n olucak bırakın onuda kullananlar söylesin sanki dortdortluk zamanında güncelleme attida lükse bak yükleyince ne olcak ortada güncelleme yok yok bu ID yok Su ID bu benim kendi tercihim bırakın almayı alanda olursa caydiririm

• chavoo C kullanıcısına yanıt
    yazdığın her cümlenin altına imzamı atarım... Bakmayın siz o güncelleme gelince noolacakti sanki diyenlere. Birkaç sayfa geriye gidin güncelleme ne zaman gelecek sorularını görürsünüz hepsinin. Satmak isteyeni mi sorarsın, orijinal bataryayı nerden bulurum diye soranı mı... Benden fazla da htc kullananı yoktur aralarında ki ben htc den umudumu keseli çok oldu :) Kimse aldığı cihaza, markaya toz kondurmuyor. Bizim insanımızın olayı bu maalesef..

• mehmetulas M kullanıcısına yanıt
    Ben tamir ettirdim birkaç defa piyasadan parça denendi ama olmadı . Şu sorun var telefonda kulaklık bağlantısı kopabiliyor oynadığında . Değişen board a göre kopma sıklığı sayısı da değişiyordu. Sonuncusu verimliye yakındı onda karar kıldım. Zaten ilk bozuk haliyle de kopuyordu. 3.5 mm jack olmayınca kulaklığı zırt pırt takıp çıkartınca haliyle daha çabuk ölüyor.
    O kablo takıldığı yerde sallanmaya başladıysa geçmiş olsun aylarınız sayılı.

İkinci sorun ise daha büyük ne kadar değiştirilirse değişilsin adam en son çıkma parça da bulup taktığını söyledi ama telefonla konuşunca karşıdaki kişinin sesi ilk 5-20 saniye arası kendine gidiyor konuşulmaz oluyor . Herkesin ilk söylediği cümle anlamıyorm yankı var neredesin yada hoparlörü kapatarak konuş . Gariptir ki 4.5g den 2g ye düşürünce yankı süresi daha da aşağı düşüyor daha çabuk geçiyor. Yankı olunca Ne yaparsak yapalım aynı yazılımı olan alet bu board değişince ilk 30 saniyeniz çöp sonra konuşmaya başlıyor yada mikrofonla dolaşıyorsunuz sorundan kaçmak için. Bence en iyisi aliexpressde de satan witrings den alıp burada sağlam bir yerden değiştirmek. Ben Bursa'da değiştirdim sağlam donanımlı olduğunu bildiğim yere ama adamın da elinden birşey gelmiyor 3 kere farklı parça denedi olmuyor yankının en az olduğu parçayı taktık kaldı öyle .

3. asıl sorun: İlerleyen sürede meşhur yavaş şarj oluyor hatası verecek ve saatlerce şarjda takılı telefon yüzde 5 anca dolacak. M8 de de aynı serüveni yaşadım Htc m8 denedim ikisinde de yavaş şarjdan kurtaramadım sonuncusu sıkıntısız dı board ölünce değiştirdim sürpriz bu da yankı yapıyor. Sonra bu u11 i yapan yere de değiştirttim bataryayla birlikte yine aynı arkadaş yine aynı. O kadar ucuza aldık fiyat performans telefonu hava atardık tabiri caizse, hayran olurlardı almak isteyen oldu aldırtmadım çünkü sıkıntı olursa ben tavsiye ettim kötü ben olamam. Şimdiyse bırak la daha telefonla senin doğru düzgün sesin gelmiyordu şimdi yankını bekliyoruz. Dalga geçiyor kız arkadaşımın biri aradı dur yankı geçsin dedi 2 dk geçti bekledim telefonda sonra bir cümle etti kapattı gülerek : ''Ben eve vardım''. Hahaha ya dile de düştük böyle kurt yaşlanınca maskara olur hesabı.

• mehmetulas M kullanıcısına yanıt
    Pille alakası yok standart htc kronik problemi board oynadıkça önce yavaş şarj oluyor hatası çıkar sonra komple şarj olmaz. Aç kapa yaptıkça board daha da oynadı yerinden . Bana benim tamirci m8 deki boardı gösterip bak hareket ettirdikçe yapışık/kaynak hangi kelimeydi hatırlamıyorum sabit olduğu yerden oynuyor oynadıkça flexi kablosunda bak kopmalar olmuş dedi ondan almıyor. Ben de sürekli daha yüksek volt amper li şarj aleti deneyerek daha hızlı doldurmaya çalışırdım. Htc m7 den beridir araştırın var bu olay. Evet kolanya diş fırçası düzeltebiliyor çünkü o şarj çıkışı paslanıyor mu tozlanıyor talaş tozu mu attırıp kalıyor yüzeyde ne oluyorsa diş fırçası kolonya yada wd40 ile düzeliyor belli bir süre . O şarj girişi oynadıkça bilin ki azrail kapısında. O parmak izi bozulması da yine telefoncunun hatası çok defa açıldı u11 hiçbirinde hata vermedi bile. Ya parçayı alıp çakma dandik falan taktılar ya ona da zarar verdiler geçmiş olsun . Ben ne tamirciler gördüm alıyorsun ön kamerayı bozup da veriyor içini başka tamirci açıyor o da ne batarya muadiliyle değişilmiş orijinal denen. M8 i açarken yamultan oldu neler neler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

yazdığın her cümlenin altına imzamı atarım... Bakmayın siz o güncelleme gelince noolacakti sanki diyenlere. Birkaç sayfa geriye gidin güncelleme ne zaman gelecek sorularını görürsünüz hepsinin. Satmak isteyeni mi sorarsın, orijinal bataryayı nerden bulurum diye soranı mı... Benden fazla da htc kullananı yoktur aralarında ki ben htc den umudumu keseli çok oldu :) Kimse aldığı cihaza, markaya toz kondurmuyor. Bizim insanımızın olayı bu maalesef..
    Aynen bende senin yazdıklarına katılıyorum... Yaw insanın zoruna gidiyor geçen arkadaşa bi tel vardı 600 Tl ye almış adam bana soruyor senin p nasıl performansı adını şuan hatırlamadığım bi.model pi ye geçmiş biz ID çevirme peşindeyiz gerçi cevirsende ortada güncelleme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chavoo -- 4 Temmuz 2019; 1:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: picasso16

Pille alakası yok standart htc kronik problemi board oynadıkça önce yavaş şarj oluyor hatası çıkar sonra komple şarj olmaz. Aç kapa yaptıkça board daha da oynadı yerinden . Bana benim tamirci m8 deki boardı gösterip bak hareket ettirdikçe yapışık/kaynak hangi kelimeydi hatırlamıyorum sabit olduğu yerden oynuyor oynadıkça flexi kablosunda bak kopmalar olmuş dedi ondan almıyor. Ben de sürekli daha yüksek volt amper li şarj aleti deneyerek daha hızlı doldurmaya çalışırdım. Htc m7 den beridir araştırın var bu olay. Evet kolanya diş fırçası düzeltebiliyor çünkü o şarj çıkışı paslanıyor mu tozlanıyor talaş tozu mu attırıp kalıyor yüzeyde ne oluyorsa diş fırçası kolonya yada wd40 ile düzeliyor belli bir süre . O şarj girişi oynadıkça bilin ki azrail kapısında. O parmak izi bozulması da yine telefoncunun hatası çok defa açıldı u11 hiçbirinde hata vermedi bile. Ya parçayı alıp çakma dandik falan taktılar ya ona da zarar verdiler geçmiş olsun . Ben ne tamirciler gördüm alıyorsun ön kamerayı bozup da veriyor içini başka tamirci açıyor o da ne batarya muadiliyle değişilmiş orijinal denen. M8 i açarken yamultan oldu neler neler :D
    Sorma kardeş kesin o bozdu çünkü piyasada HTC telefon ustası bulmak samanlikta iğne arama gibi iyi bi usta buluyorsun oda senin HTC u 11 telefonun ustanın ilk tamir edeceği model oluyor 😊 adamada kızamıyorum 😊 n yapacaz flex e baktım 117 tl diyor hadi 50 de takmaya ver sonra taktir hop 10 gün sonra arka kamera bozulur 😊 çıkma parçasınida bulamıyoruz ucuza alalım Avrupa bile diyor HTC the end.

• quote:

Orijinalden alıntı: haytekin03

Arkadaşlar sağlam Google kamera uygulama linkini atabilecek var mı
    Arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak yok mu

• haytekin03 kullanıcısına yanıt
    Buyurun hocam:

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-suggested/

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 😊

• Merhaba, Benim de nihayet orjinal kulaklık bozuldu.Aparat ile takılan diger kulaklıklar ayni ses kalitesini vermiyor.Kulaklıkk tavsiyesi bekliyorum.
  • Arkadaşlar Ankarada kenarlarda boşluk bırakmayan kırılmaz cam bulabileceğim bir yer var mı acaba? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de bu Android 9 güncellemesi ne durumda acaba sürekli kontrol etmeme rağmen bana hiçbir şey gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmanuelkant

Arkadaşlar Ankarada kenarlarda boşluk bırakmayan kırılmaz cam bulabileceğim bir yer var mı acaba? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de bu Android 9 güncellemesi ne durumda acaba sürekli kontrol etmeme rağmen bana hiçbir şey gelmedi.
    U11+ için güncelleme önceki gün verildi, U11 güncellemesi için 2019 un 2.yarısı şeklinde resmi açıklama yaptı Htc.

Kısaca yarında olabilir 31 Aralık da. Tahmini Eylül Ekim gibi verirler.

• Teşekkürler hocam ben de benim telefonda mı sıkıntı var diye şüpheleniyordum.

• yeni güncellemenin ruu.exe dosyası yayınlandı,asia sürümünde olup de güncellemeyenler güncelleyebilir

• U12 plus in konusunu bulamadim da buraya yazayim.

Guncellemeyi dert etmeyen birine ve kamerayi bol bol kullanan, bol miktarda muzik dinleyen, gunluk ortalama 4 saat ekran suresi almak isteyen birine htc u12 plusi onerir misiniz?

3k civarina buldum. O fiyat araliginda alabilecegim telefonlar
    Lg v30plus
    Lg g7 thinq
    Ve htc u12 plus.

• Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Hocam one plus 6t al 7 al ; ama o saydığın model ve markalara bulaşma derim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: MunOG

yeni güncellemenin ruu.exe dosyası yayınlandı,asia sürümünde olup de güncellemeyenler güncelleyebilir

https://drive.google.com/drive/folders/1dgfHfob6wGA6SDDwNz_NqmnvJ3ZPzdXG
    benim telefonda 3.22.709.2 sürüm var. (1 Nisan 2019) Bu link ondan sonraki bir yazılım numarası mı? + normal güncellemeler 1.5 gb civarında olurken bu 2.2 gb sizce bir sıkıntı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Hocam one plus 6t al 7 al ; ama o saydığın model ve markalara bulaşma derim ben...
    Hocam neden oyle dediniz ki, icime kurt dustu. Benim de cinli markalara karsi bir onyargim var. Nedense bir turlu yikamadim ondan dolayi xiomi, oneplus ya da huaweiden uzak duruyorum. Sadece sayisal degerlere oynayan firmalar gibi gozumde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirdepocu -- 12 Temmuz 2019; 23:34:44 >
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.