Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayanamadım yükledim. Şimdilik güzel görünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne sıkıntı yaşayacak 8'de kalan acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Ne sıkıntı yaşayacak 8'de kalan acaba?
    En basiti güncel olmayan güvenlik yaması her türlü sıkıntı. Ayrıca bir süre sonra kullandığı uygulamalar 8 sürümü ile çalışmamaya başlayacak bir süre sonra. Napacak katır inadı yapıp güncellemem deyip telefon mi değiştirecek o uygulamayı kullanmak için.

Soru soruyorsunuz laf.ola beri gele, 2 tanesi de hemen beğeni yapmış ne hikmetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Dayanamadım yükledim. Şimdilik güzel görünüyor
    1 aydir kullanıyorum gayet stabil ve sorunsuz, hayırlı olsun sizede.

• Çok teşekkür ederim. Evet guzel duruyor. Sanki batarya da bir nebze iyileşti gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Çok teşekkür ederim. Evet guzel duruyor. Sanki batarya da bir nebze iyileşti gibi
    Evet bataryada%5-10 arası bir iyileşme var

• Aynen

• 1) Güncellemeler güvenlik yamaları açısından önemli mi? Evet önemli. Fakat bugüne kadar eski yamadaydık da ne oldu, başımıza taş mı yağdı? Güvenlik yamaları çok da umrumda değil, gündelik ve bilinçli kullanıcının da endişelenmesini gerektirecek bir şey değil. Zaten şu çağda bilgilerinin güvenli bir şekilde saklandığını düşünen gidip bir yüzünü yıkasın, rüyadan uyansın.

2) Bir uygulamanın bir sürümde kullanılıp diğer sürümde kullanılamama durumunun oluşması için sürümler arasında 2-3 sürüm fark olması veya iki sürüm arasında önemli değişikliklerin olması gerekir. Android 8 ve 9 arasında böyle bir fark yok. Kaldı ki uygulamaların Android 8'i desteklemediği gün geldiği zaman kısa süre içinde 9'u da desteklemeyecek hale gelecektir. Böyle bir durumun oluştuğu gün geldiğinde de telefon donanımsal açıdan çoktan miadını doldurmuş olacaktır.

Soruma veya onu artılayanlara laf etmeden önce "güncel olmayan yazılım her zaman sorundur" gibi genel, gerçeklikten uzak ve altı boş yargılarla milletin aklını bulandırmayı bırakın.

Güncellemeye karşı değilim, fakat piyasadaki en stabil kombinasyonlardan olan HTC U11-Android 8 ikilisine laf edip, bu sürümde kalırsanız sıkıntı yaşarsınız gibi boş laflarla milleti yanlış yönlendirmenize izin vermem.

• Android 9 güncellemesi güzel,ama bir sorum olacak internette bir sayfa açtığımızda home tuşuyla yada sağ ekran değiştirme tuşuyla yine googledan sayfa açtığımızda ilk açtığımız sayfa kapanmış yerini yeni sayfa almış oluyor.Google programıylamı alakalı acaba,ama 8 de yoktu yanlış hatırlamıyorsam hiç yaşamadım bu sıkıntıyı güncellemeden sonra oldu bi ayarı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikoxxx123 -- 28 Ağustos 2019; 23:56:56 >
  • hikoxxx123 H kullanıcısına yanıt
    8de de vardı bu olay, Google ile alakalı. Kapanmasını istemiyorsanız chrome ile arama yapın.

• quote:

1) Güncellemeler güvenlik yamaları açısından önemli mi? Evet önemli. Fakat bugüne kadar eski yamadaydık da ne oldu, başımıza taş mı yağdı? Güvenlik yamaları çok da umrumda değil, gündelik ve bilinçli kullanıcının da endişelenmesini gerektirecek bir şey değil. Zaten şu çağda bilgilerinin güvenli bir şekilde saklandığını düşünen gidip bir yüzünü yıkasın, rüyadan uyansın.

2) Bir uygulamanın bir sürümde kullanılıp diğer sürümde kullanılamama durumunun oluşması için sürümler arasında 2-3 sürüm fark olması veya iki sürüm arasında önemli değişikliklerin olması gerekir. Android 8 ve 9 arasında böyle bir fark yok. Kaldı ki uygulamaların Android 8'i desteklemediği gün geldiği zaman kısa süre içinde 9'u da desteklemeyecek hale gelecektir. Böyle bir durumun oluştuğu gün geldiğinde de telefon donanımsal açıdan çoktan miadını doldurmuş olacaktır.

Soruma veya onu artılayanlara laf etmeden önce "güncel olmayan yazılım her zaman sorundur" gibi genel, gerçeklikten uzak ve altı boş yargılarla milletin aklını bulandırmayı bırakın.

Güncellemeye karşı değilim, fakat piyasadaki en stabil kombinasyonlardan olan HTC U11-Android 8 ikilisine laf edip, bu sürümde kalırsanız sıkıntı yaşarsınız gibi boş laflarla milleti yanlış yönlendirmenize izin vermem.
    Senin izninle olmuyor o işler, herkes tek tek guncelliyor görüldüğü üzere. 1 ay gibi bir süredir bir çok kişi yükledi kimsede gelip burada 9 sürümünü yükledim mahvoldum demedi. Güncelleme başarılı ve stabil gün gibi aşikar. Size 8 sürümü ile mutluluklar..

• Güncellemeye laf ettim mi bir kere? 9 sürümü sorunlu mu dedim? Önce okumayı öğren sonra yazarsın.

Android 8 sürümünde kalırsanız sıkıntı yaşarsınız gibi saçma bir cümle kurdun, sebepleriyle böyle olmadığını açıkladım. Hadi işine bak

• Merhaba arkadaşlar cok basit birsey belki ama bulamadim, telefon rehberindeki bazı kişileri silemiyorum, sim kart sifirladim telefon hafizasini ve gmail listesinide sildim ama yinede bazi isimleri silemiyorum bu isimler nerede kayitli çözemedim yardımcı olurmusunuz

• Arkadaşlar sorun tam olarak şimdi tekrar baktım , kişi listesinde hafıza yerini değiştiğimde bu silemediğim kişiler whatsapp ve duo program listesinde duruyor ve bu listelerdeki kişileri hiç bir şekilde silemiyorum . Ayrıca bu listeye nasıl kayıt oluyor bu kişiler bunu önlemenin bir yolu var mı rehberim tek yerde kayıtlı olsun istiyorum
  • quote:

Güncellemeye laf ettim mi bir kere? 9 sürümü sorunlu mu dedim? Önce okumayı öğren sonra yazarsın.

Android 8 sürümünde kalırsanız sıkıntı yaşarsınız gibi saçma bir cümle kurdun, sebepleriyle böyle olmadığını açıkladım. Hadi işine bak
    Yaw he he şimdi sana laf yetiştirmekle uğraşmam haklı haksız yazarsın da yazarsın. Haklılikdan bahsedip benim yazdıklarıma saçmalık diyen birisin işte o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen0807

Merhaba arkadaşlar cok basit birsey belki ama bulamadim, telefon rehberindeki bazı kişileri silemiyorum, sim kart sifirladim telefon hafizasini ve gmail listesinide sildim ama yinede bazi isimleri silemiyorum bu isimler nerede kayitli çözemedim yardımcı olurmusunuz
    Bir ara bana da kafayı yedirtmisti :)
    silemedigin kişiyle muhtemelen WhatsApp'da yazistin. O sohbeti silersen kişiyi de silebiliyorsun.

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cid değişikliği bu kadar kolaydı bugüne kadar neden ortaya çıkmadı acaba, sunshine ekibi işi mi bıraktı acaba

• Sorma hocam. M8, 10 ve 11 modellerinin hepsinde s off olmak için sunshine a para bayilmistim :)

• taco_mj T kullanıcısına yanıt
    Google gir. google rehber kişiler yaz,google şifrenle giriş yap ordan sil olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikoxxx123 -- 30 Ağustos 2019; 12:46:43 >
  • egemen0807 kullanıcısına yanıt
    Google gir.google rehber kişiler yaz.google şifrenle giriş yap ordan sil olur.kesin çözümü budur

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.