Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keep notları yanlışlıkla silindi nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.. Benim cihazın ahizesine önceden çok güzel net ses geldi şimdi çok derinleşti.. Yazılımsal mıdır acaba, başına böyle bişey gelen var mıdır.. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: denge

Keep notları yanlışlıkla silindi nerden bulabilirim
    Chromeden gmail hesabına girip bakmayı denedim mi.. Orda belki çöp kutusuna atmış da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

Kardeş cid değiştirmek basit te senin bu konulardaki bilgin de önemli. Fastboot kullandın mı hiç. Veya twrp yükledin mi.
    Siz yazdıktan sonra bu soylediklerinizi yaptım. CID değişmek için şimdi ne yapmam gerek?

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,U11 ilk aldığım zaman s-off yapıp imei demiştim hata verdi ve olmamıştı,ama kullandığım hat avea ve orda yapmak istediğim imeinin modeli olarak çıkıyordu anlamsiz bir şekilde,bu kadar süre kullandım ve güncelleme vs geldi şimdi öylesine *#06# den bakınca imei dikkatimi çekti,sim1 o yapmak istediğim imei e gelmiş.şaşırdım.nasıl oldu , güncellemeden sonra mı oldu diye merak ettim.simdi tekrar ORJİNAL imei yazdırmam lazım,

• İlginç gerçekten. U11 de s off ile imei değişmiyordu ama sizin cihazın değişti mi yani son durumda? Orijinal imeiye neden dönmek istiyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    kendi orjinal imei pasaport kayıtlı çünkü,
  • Orijinal imeisini tekrar yazdiracaksiniz cihaza. Bu işlemi yapan yeri bulmanız lazım. İstanbul'da dogubank, Ankara'da sıhhiye ve necatibeydeki telefonculari dolasmaniz lazım :) diğer sehirlerle ilgili bilgim yok maalesef...

• Arkadaşlar uzun süredir telefonun romunu değiştirmedim. Önerebileceğiniz güncel rom var mıdır?
    aynen,doğubank en yakın ,pie den nougat a oreo a düşebilsek fastboot üzerinden yine denerdim ama şu aşamada version düşmüyor sanırım
  • taco_mj T kullanıcısına yanıt
    cihazı twrp recovery de açıyorsın.

twrp ekranında iken linkten indireceğin dosyadaki "HTC_DevInfo_Tool.exe" aracını çalıştırıyorsun.
    tool linki:

"GET ADB DEVİCES" e tıklayıp telefonu tanıtıyorsun.

Hemen altında telefonun seri numarası çıkacak. ona tıklayınca alt tarafta mid, cid ve yazılım versiyonu çıkacak.

hangilerini değiştirmek istiyorsan değiştirip "save" liyorsun. ardsından "apply all changes" diyorsun.

daha sonra twrp den reboot download mode dersen değişiklikleri göreceksin.

ÖNEMLİ: htc sync manager bilgisayarda yüklü OLMAMALI. yoksa adb çakışması olur. uygulama cihazı göremez.

bu arada cid numarasını farklı bölge yaparsan yazılım numarasınıda o bölgeye ait bir yazılım numarasına çevirmeli ve o yazılım numaralı ROM u yüklemelisin.

kaynak:
    XDA Developers
    GUIDE - Downgrade for HTC U11 (from Oreo to Nougat with S-ON) - Solution for various
    https://forum.xda-developers.com/u11/how-to/guide-downgrade-htc-u11-oreo-to-nougat-t3754481

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 21 Ağustos 2019; 14:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

cihazı twrp recovery de açıyorsın.

twrp ekranında iken linkten indireceğin dosyadaki "HTC_DevInfo_Tool.exe" aracını çalıştırıyorsun.
    tool linki:https://drive.google.com/file/d/1ubjDGNqCfIply-aRN8C7IQNb-YVkD4M7/view

"GET ADB DEVİCES" e tıklayıp telefonu tanıtıyorsun.

Hemen altında telefonun seri numarası çıkacak. ona tıklayınca alt tarafta mid, cid ve yazılım versiyonu çıkacak.

hangilerini değiştirmek istiyorsan değiştirip "save" liyorsun. ardsından "apply all changes" diyorsun.

daha sonra twrp den reboot download mode dersen değişiklikleri göreceksin.

ÖNEMLİ: htc sync manager bilgisayarda yüklü OLMAMALI. yoksa adb çakışması olur. uygulama cihazı göremez.

bu arada cid numarasını farklı bölge yaparsan yazılım numarasınıda o bölgeye ait bir yazılım numarasına çevirmeli ve o yazılım numaralı ROM u yüklemelisin.

kaynak:https://forum.xda-developers.com/u11/how-to/guide-downgrade-htc-u11-oreo-to-nougat-t3754481
    Çok teşekkür ederim. Tek kalemde CID değişikliğini yapabildim.

CID olarak Asia 622 tercih ettim.

Ama bir türlü asia romu yükleyemiyorum. 460 ve 461. sayfalarda paylaşılmış ota ve ruu dosyaları var. 2PZCIMG.zip dosyası içindeki ziplerden birden fazlası bozuk geliyor. O nedenle yükleyemedim. RUU dosyası de kurulum başlıyor ama devam etmiyor. 2 PC'de de denedim olmuyor.
    ROM kurma çalışmam devam ediyor.

• taco_mj T kullanıcısına yanıt
    Belli ki bu işlerden çok anlamıyorsun. Hangi cid no yu yazacağını sorsan iyi olmaz mıydı? En alakasız şeyi yazmışsın. Htc kullanıyorsan Taiwan sürümü yapmaktan daha mantıklı bi?ey olamaz. Önce o güncelleme alır ; ve en çok da o güncellenir. Cid no yu "HTC__621" olarak güncellemek faydanıza olacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Belli ki bu işlerden çok anlamıyorsun. Hangi cid no yu yazacağını sorsan iyi olmaz mıydı? En alakasız şeyi yazmışsın. Htc kullanıyorsan Taiwan sürümü yapmaktan daha mantıklı bi?ey olamaz. Önce o güncelleme alır ; ve en çok da o güncellenir. Cid no yu "HTC__621" olarak güncellemek faydanıza olacaktır...
    Kusura bakmayın yanlış yazmışım. 621 olacak 622 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taco_mj

Çok teşekkür ederim. Tek kalemde CID değişikliğini yapabildim.

CID olarak Asia 622 tercih ettim.

Ama bir türlü asia romu yükleyemiyorum. 460 ve 461. sayfalarda paylaşılmış ota ve ruu dosyaları var. 2PZCIMG.zip dosyası içindeki ziplerden birden fazlası bozuk geliyor. O nedenle yükleyemedim. RUU dosyası de kurulum başlıyor ama devam etmiyor. 2 PC'de de denedim olmuyor.
    ROM kurma çalışmam devam ediyor.

Alıntıları Göster
    Bu sorunu da çözdüm. Başka bir linkten stock diye geçen rom indirdim ve kurabildim. Kurar kurmaz da 9.0 güncellemesi geldi.
    Söylediğim gibi, o sayfalarda paylaşılan dosyalar sanırım sonradan tekrar bozuk yüklenmiş, onları yüklerken zip crash gibi bir uyarı verdi. Zaten indirilme sayıları da 70 falandı.

Teşekkür ederim tekrardan.

• Evet arkadaşlar 2 aydır beklettiğim güncellemeyi bu akşam yükledim. 1.3 gb lık bir güncelleme idi. İlk izlenimler ayarlar menüsü ve üst ikon kısmı harici pek bir değişiklik yok uygulama arası geçiş efekti değişik. 8 sürümü bence daha hızlıydı gibi geldi bir kaç kullandığım uygulama da fark ettim. Daha sonra tekrar bir güncelleme varmı diye kontrol ettiğimde 830 mb büyüklüğünde bir güncelleme daha var dedi Fix vs yazan 3.23.709.6 numaralı onuda indirip kurdum. Şuan tek anormal durum ekran parlaklığı otomatik te ama kendi kafasına göre azatmakta baya bir düşük seviyelere çekiyor ben tekrar arttırmak zorunda kalıyorum. Durum böyle şuan için.

• otorite54 O kullanıcısına yanıt
    Hangi cid sizin tel?

• Merhaba arkadaşlar

Telefonum U11 128GB 6GB modeli ve hindistan 060CİD numaralı , hala güncelleme gelmedi , öğrenmek istediğim sadece cid numarasını değişip taiwan yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım geçmiş sayfalarda bir kaç yerde okudum ama hepsi farklı karışık geldi bir arkadaş en kolay yoldan basit bir şekilde nasıl yapabileceğimizi yazabilir mi ve sadece cid değiştirmek olur mu ?
    -başka değişikliklerde yapmamız gerekiyor mu ?
    -mevcut kayıtlı imei ile ilgili herhangi bir sorun oluyor mu ?
    -telefon formatlanmış mı olacak içindeki bilgiler silinecek mi ?
    -ilerde format attığımızda cid yine hindistana mı dönecek ?
    -özetle en basit yoldan sadece cid değiştirmek istiyorum bu mümkün mü yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.
  • egemen0807 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/htc-10-rehber-root-recovery-bl-ul-soff-custom-rom--124058087
    Bu sayfadaki rehberi iyice bi inceleyin. Burda anlatılanlara göre önce cihazın bootloader kilidini açacaksınız sonra twrp recovery yükleyeceksiniz. Ardından birkaç mesaj önce blklgl nickli arkadasın paylaştığı bilgilere göre cid değişikliği yapacaksınız. Yapacağınız ilk işlem olan bootloader kilidi açma sonucunda cihazdaki her şey silinecek. Mevcut imeiniz aynen kalır. Ne kadar format atarsanız atın ne imei değişir ne de değişiklik yaptığınız cid numarası değişir. Kolay gelsin :)

• Yükleyebildiğim stock taiwan rom'u buydu. CID değiştirdikten sonra bu versiyonu kurabilirsiniz. Sonra güncellemeler takır takır geliyor :)
    AndroidFileHost
    2PZCIMG_OCEAN_DUGL_O80_SENSE90GP_MR_hTC_Asia_TW_2.42.709.86_Radio_8998-002772-1712011153_release_531433_signed_2_4.zip | by ziand for U11
    https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603915972

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_mj -- 22 Ağustos 2019; 20:56:7 >

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.