Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaka gibi. usb boardlarda piyasadaki en pahalı telefon bizim ki? ne özelliği var acaba ?

• Yeni güncelleme ile konum ayarları uçmuş. Oreo da olan yüksek doğruluk, Sadece gps gibi ayarlar artık yok. Konumu sadece açıp kapatabiliyoruz maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• U11 Taiwan sürümü yeni güncelleme aldı arkadaşlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Boom sound ve mikrofonda mevcut diye biliyorum o boardın üstünde ve mikrofon hi-res ses kaydı yapıyor bu yüzden olabilir çoğu telefonda yok. Ve çoğu telefon type c olmasına ragmen 3.1 kullanmıyor ama HTC kullanıyor.

• Batarya alan bir arkadaş vardı. Test Edip paylaşmasını istemiştim. Haberiniz var mı ?

• clinteastwood1981 kullanıcısına yanıt
    İlgileniyorum ama size özel mesaj atamıyorum.

• Sonunda geldi :)

• server06 S kullanıcısına yanıt
    Hangi cid hocam sizinki ?

• Arabistan cidli

• Bazen ekran kilidini açmaya çalıştığımda ekran sürekli açılıp kapanıyor ve bu hiç durmuyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Bu sorun ile karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Bazen ekran kilidini açmaya çalıştığımda ekran sürekli açılıp kapanıyor ve bu hiç durmuyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Bu sorun ile karşılaşan oldu mu?
    Oyle bir sorun yasamadim.hard reset iyidir..

• Ben telefonu daha pie ye yükseltmedim fakat dünden beri 2 defa başıma geldi açtım kapattım düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist7781

Oyle bir sorun yasamadim.hard reset iyidir..

Alıntıları Göster
    1-2 haftadır arada bende de yapmaya başladı sanırım genel. 1 kere 30 cm den düştü yakın zamanda ona bağlamıştım fakat değil sanırım
  • Cid degismek icin islem adimlarini anlatan bir site var mi? Ben arastirdigimda herkes farkli bir yol paylasmis.

• Değerli htc u11 kullanıcı ları herkese selamlar.
    Bende de delta garantili bir u11 var 64gb çift hatlı model. 2 aya yakındır Android 9 telefonuma geldi ama ben henüz yüklemeyi yapmadım. Sorunsuz kullanıyorum 8 sürümünde. Biraz çekindiğim için yükleme yapmadım henüz Orjinal rom cihazım. Yükleme yapan arkadaşlar bir kaç yorum yaparsa bende ona göre yükleyip yüklememeye karar veriyim diye düşünüyorum. Özellikle ses konusu nasıl hoparlörler den gelen ses de bir alçalma varmı çünki üstteki hoparlör zaten tiz ses veriyor ve telefonun ses seviyesi istediğim kadar yüksek değil. Yeni sürümü yüklediğim zaman daha da aşşayı ya düşer mi acaba diye düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden cevap veren ve okuyanlara.

• otorite54 O kullanıcısına yanıt
    Yukarıda anlatmıştım. Sorduğun soruya cevabım ise ben azalma hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: otorite54

Değerli htc u11 kullanıcı ları herkese selamlar.
    Bende de delta garantili bir u11 var 64gb çift hatlı model. 2 aya yakındır Android 9 telefonuma geldi ama ben henüz yüklemeyi yapmadım. Sorunsuz kullanıyorum 8 sürümünde. Biraz çekindiğim için yükleme yapmadım henüz Orjinal rom cihazım. Yükleme yapan arkadaşlar bir kaç yorum yaparsa bende ona göre yükleyip yüklememeye karar veriyim diye düşünüyorum. Özellikle ses konusu nasıl hoparlörler den gelen ses de bir alçalma varmı çünki üstteki hoparlör zaten tiz ses veriyor ve telefonun ses seviyesi istediğim kadar yüksek değil. Yeni sürümü yüklediğim zaman daha da aşşayı ya düşer mi acaba diye düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden cevap veren ve okuyanlara.
    2 hafta oldu ben güncelleyeli, herhangi bir sorun yok. Mecburen güncelleyeceğiz, alacağı son sürüm bu, artık bu sürümle gittiği kadar kullanacağız.

• Arkadaşlar benim htc u11 microfon sesi karşı tarafa boğuk gidiyor,microfon deliğine baktım iğneyle falan bi toz falanda yok,önceden hd kalitesinde ses giderdi.şimdi boğuk gidiyor neden olabilir,temizleyemediğim tozmu var acaba

• taco_mj T kullanıcısına yanıt
    Kardeş cid değiştirmek basit te senin bu konulardaki bilgin de önemli. Fastboot kullandın mı hiç. Veya twrp yükledin mi.

• hikoxxx123 H kullanıcısına yanıt
    İğne değilde diş fırçası ile yaparsan daha iyi olur. Özellikle köşe taraflarından diş fırçasını deliğin içine doğru ittirerek birkaç fırça telinin deliğe girmesini sağlarsın.

Birde *#*#3424#*#* ile fonksiyon testinden audio testi yapabilirsin. Ordada mic kaydı boğuksa muhtemelen tozdandır.

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.