Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybecan54

ne kadar ekran süresi aliyorsunuz
    5 saat üzeri ama bana günde 300-400 bildirim geliyor sürekli WhatsApp Instagram Mail yazışma.

Benim süreler ölçü olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya yüksek yani kullaniminiz 4g felanda aciktır benimde almam gerekioda ondan soruyorum bide accubatery kurabilirmisiniz birkac güne bataryayi ölcer denek yaptim gibi oldu sizi ama kusura bakmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

2.5 sene sonra bataryayı değiştirdim 2.5 senede böyle kullanırsak yeterde artar bile 😄
    İlk 3 şarjı yaptım yeni pille wipe data da yaptım telefon sıfırlandı 5 saat ekran veriyor şu an bakalım artacak mı pil oturunca.
    hocam arka kapağı tekrar ne ile yapıştırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

hocam arka kapağı tekrar ne ile yapıştırdınız ?

Alıntıları Göster
    Telefoncu 30₺ ye halletti hocam sıvı birşeyler sürdü sıfır gibi oldu kapak.

• Şu gecirirmiymis hocam ? Bir de aldığınız batarya orjinal mi ?

• quote:

Şu gecirirmiymis hocam ? Bir de aldığınız batarya orjinal mi ?
    Orjinalinde de itina ile sudan sakindim hocam hiç işim olmaz kaza vs olmadıkça suyla. Pili de adam Allah kitap yemin ediyor orjinal diye başka da alternatif yok zaten.

• Tamamdır hocam teşekkür ediyorum bir tane de ben alayım batarya bir köşede dursun

• Hocam batarya görseldekinin aynısı ise orijinal değil gibi. Bataryanın orta kısmında alüminyum kısım diyelim birşeyler yazıyor muydu. Ön veya arka tarafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

Hocam batarya görseldekinin aynısı ise orijinal değil gibi. Bataryanın orta kısmında alüminyum kısım diyelim birşeyler yazıyor muydu. Ön veya arka tarafta.
    Çıkan batarya ile aynı idi ve HTC amblemi basılıydı. Piyasada 70-80₺ olanlarda power vs yazıyor onlar bariz yan sanayi.

• Hocam sana zahmet gsam battery uygulamasını kurup normal ve yük altındaki sıcaklık değerlerine bakar mısın. Mesela 10 dakika oyun oynadıktan sonra ki sıcaklık ne oluyor. Birde oyundan önceki sıcaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 26 Ekim 2019; 13:30:15 >
  • *****HTC U11 Kulübü*****
    *****HTC U11 Kulübü*****

• aynı bataryadan aldım ama batarya biraz elime hafif geldi. 3000 mAh batarya biraz hafif geldi. henüz takmadım. birde batarya değişim videosuna baktım gelen batarya ve videodaki orjinal bataryaya bakın. metalik kısım üzerindeki barkod gelen batarya da yok. aynı satıcıdan aldım. batarya kullanımında orjinalden br fark var mı ?*****HTC U11 Kulübü**********HTC U11 Kulübü*****

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Evet üstteki ATL üretimi orijinal batarya. Senin aldığın Yan sanayi. Yan sanayi olanlar kalitesine göre kapasitesi ve ömrü değişiklik gösterir.

• Valla günahı artık satıcının boynuna bulunabilecek en uygun batarya bu şu an. Yada KVK ya vereceksiniz 8-10 gün telefon orda kalacak orjinal batarya takılıp gelecek 180₺ + KDV batarya + servis ücreti 300₺ üzeri bir rakam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

Valla günahı artık satıcının boynuna bulunabilecek en uygun batarya bu şu an. Yada KVK ya vereceksiniz 8-10 gün telefon orda kalacak orjinal batarya takılıp gelecek 180₺ + KDV batarya + servis ücreti 300₺ üzeri bir rakam.
    hocam şu an bu batarya ne ekran süresi veriyor ?
  • 70-80 e de bir sürü batarya var işte aynı bataryayı alıp kazıklanmaktan korkuyorum.
  • quote:

hocam şu an bu batarya ne ekran süresi veriyor ?

Alıntıları Göster
    5 saatten aşağı düşmüyor ama o 5 saatte yüzlerce bildirim ve mesajlasma oluyor.

Tüm bu kullanım ile pil 24 saati tamamlıyor, gün içinde şarja takma ihtiyacı olmuyor. Eskiyen orjinal pili sabahtan sonra öğlen ve akşam günde 3 kez takıyordum mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 28 Ekim 2019; 17:26:29 >
  • quote:

70-80 e de bir sürü batarya var işte aynı bataryayı alıp kazıklanmaktan korkuyorum.
    70-80 olanlarda bu şekilde HTC vs yazmıyor power ve marka şeklinde.

• İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama geri iade ettim. Batarya orjinal gelmedi bana. Ama senin anlattıklarına bakılırsa kaliteli bir yan sanayi olabilir

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.