Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar selamlar herkese. U11 cihazımı 2 aydır Android 9 yüklü kullanıyorum dün şarjımın hızlı tükendiğini fark ettim.
    pil den uygulama kullanımına girdiğimde google play hizmet ler denen uygulamanın %50 gibi bir şarj tükettiğini fark ettim. biraz kurcaladım ayarları bugün %7 lerde geziniyor. bir ara konum servislerini kapadım öyle denedim. şuan şarj normal gibi sizde durumlar nasıl merak ettim yoksa 4-5 saat arası ekran kullanımı alıyordum orjinal batarya cihaz delta garantili 64gb modeli. şuana kadar servislik bir durumda yaşamadım. Teşekkür ederim.
  • bende 3.23.709.6 yazılım numarası var. ama bir sitede 3.31.401.1 (1.31 gb) yazılım gödüm. indirip kullanan var mıdır aramızda?
  • sonar055 S kullanıcısına yanıt
    bende ki 3.35.400.1
  • GittiGidiyor
    HTC U11 Tam Orijinal Batarya Pil Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-u11-tam-orijinal-batarya-pil-496790233

linkinden resimdeki bataryayı aldım. batarya üzerindeki orjinalindeki aynı barkoddan var. henüz takmadım. fakat tam orjinal batarya gibi duruyor. satıcı da orjinal servis bataryası dedi. *****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 8 Kasım 2019; 11:42:46 >

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    htc Türkiye'nin dağıttığı sürüm müydü o yoksa siz mi indirip kurdunuz?
    android 9'dan sonra yüzde 10'da kapanmaya başladı telefon. (androidle alakası var mıdır yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum) Batarya almayı düşünüyorum ama telefonumda çizik dahi yok bataryayı taktırdıktan sonra sağlam kapatamayıp sıkıntı çekeriz diye korkuyorum.
    Normal internetten inen resmi güncelleme..yanlız benim telefon delta garantili Hong Kong cihazı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Öyle denk gelmiştir bence. Bataryanizin değişme zamanı gelmiş sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-u11-tam-orijinal-batarya-pil-496790233

linkinden resimdeki bataryayı aldım. batarya üzerindeki orjinalindeki aynı barkoddan var. henüz takmadım. fakat tam orjinal batarya gibi duruyor. satıcı da orjinal servis bataryası dedi.
    Hayırlı olsun bakalım 5 saati geçecek mi ekran süresi 😊 bende maximum 5 saat 20 dakika oldu yeni batarya ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sıfır aldığımda bile görmedim o süreleri :) en fazla 4.5 saat almistim

• telefonumun ekranı kırıldı , şimdilik ekran (dokunmatik) çalışıyor ama , ben değiştirmeyi planlıyorum.
    istanbul anadolu yakası veya gebze de ekran değişimi yapan bildiğiniz bi yer var mıdır.

ekran ile beraber pili de değiştirmeyi planlıyorum.
    pil artık eskisi kadar dayanıklı gitmiyor.
    hazır telefon açılmışken , ağır bakım yaptırayım diyorum.
  • iyi günler ben 2.el temiz u11 alicam da bi kaç soru sormak istiyiyorum 1.si bu telefonun hizli sarj kafasi bozulsa yenisini almak kolay olur mu baska bi marka hizli sarj kafasi ile sarj edebilirmiyim kullanabilirmiyim 2.si auanda asphalt 9 legends asphalt extreme gibi oyunları rahatca oybatirmi yuksek grafik ayarlarinda bide sarji nasil gider 0 batarya taktirsam telefona tatirmasam nasil olur kutu içerigi ile 1700tl ye alıcam lutfen yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskilerden Biri

iyi günler ben 2.el temiz u11 alicam da bi kaç soru sormak istiyiyorum 1.si bu telefonun hizli sarj kafasi bozulsa yenisini almak kolay olur mu baska bi marka hizli sarj kafasi ile sarj edebilirmiyim kullanabilirmiyim 2.si auanda asphalt 9 legends asphalt extreme gibi oyunları rahatca oybatirmi yuksek grafik ayarlarinda bide sarji nasil gider 0 batarya taktirsam telefona tatirmasam nasil olur kutu içerigi ile 1700tl ye alıcam lutfen yardımcı olurmusunuz
    Benimkini vereyim hocam pili 15 gün önce yenilendi orjinal batarya ile.

128 GB hafıza 6gb ram Android 9
    1600₺ den bırakırım
    Tek çizik yok ilk sahibiyim tüm kutu içeriği ile veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 13 Kasım 2019; 19:29:21 >

• mesaj kutunuza bakarmisiniz

• 2 yılı aşkın süredir konuda paylaşımlarda bulunduğum U11 cihazım arkadaşa satılmıştır. Hayırlı olsun 😊

• yildizdal Y kullanıcısına yanıt
    Ekran değişimi telefonda en önemli tamir,orjinal ekran olmadığında,yada orjinal bile olsa tamirci iyi olmasa telefonun düzen tutmuyor,çoğu aksamı eskisi gibi olmuyor göz önünde bulundur öyle karar ver telefonu yaptırmaya gebze falan sanmıyorum yapacaklarını

• İyi günler HTC u11 kullanıyorum yanda çark gibi çıkan widget ekranı nasıl yapılıyor tarif edebilirmisiniz bilmiyorumda

• Merhaba arkadaşlar elimde. P30 Lite var beyaz renk modeli. 22.5 ay garantisi var. HTC U11 ile takas edicem üzerine 1000tl civarı para alıcam. Cihazın soket girişi değiştirilmiş (HTC nin) arka kapakta hafif kılcla çizikler mevcutmuş. Full kutulu cşhazmış. 4 ay garantisi var cihazın. Sizce takas edilirmi? (bende ki cihaz 128gb beyaz renk 0 ı 2700 ben 2. El aldım ama.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suquel58 -- 21 Kasım 2019; 12:22:34 >
    Merhaba, bataryayı taktın mı? Ekran süresi ne durumda?

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam henüz takmadim. Tüketici hakem heyetine başvurduğum için ağırdan alıyorum

• 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.