Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %88 çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi. Batarya sağlam. Bence telefonu sıfırla. Android 9 â da yeni güncellemiştin. Sürüm güncellemesinden sonra telefonu sıfırlamak oldukça faydalı oluyor. Eski sürümden kalan ayrıntılar sıfırlanır. Zaten şu aşamada başka seçenek te kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 24 Mayıs 2020; 16:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • picasso16 kullanıcısına yanıt
    orjinal ekran fiyatları ne kadar acaba ?
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum değiştirmedim bu aralar değiştirmem gerekiyor iyice düşürüp kırdım
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    Hard reset attım yine yerlerde batarya performansı. 1 saat ekran süresi anca alıyorum. Formattan sonra fazla uygulama da yüklemedim. Neyden kaynaklanıyor bu düşüş anlamadım.

• Dostum 1 saatlik ekran süresimi olur. Bir terslik var ama nerede. Peki bu bir saati toplam kaç saatte aldın. Yani şarjdan sonraki toplam bekleme süresi ne.

Ben de anlamadım ki. Sabah 8:30'da çektim şarjdan %100 iken. Şu an saat 17:45, şarj %24, ekran süresi tam 1 saat.

• Telefon beklemede çok şarj harcıyor. Acaba bir kısadevre mi oluştu biryerlerde. Herhangi bir sıvı teması veya darbe oldu mu. Şöyle birşey dene istersen. Akşam telefonu şarj et. Yatarken telefonu tamamen kapat. Sabah açınca ne kadar şarj gittiğine bak. Eğer yine çok fazla gidiyorsa muhtemelen batarya arızalandı ki umarım en kötü durum bu olsun. Şarj yüzdesi çok değişmediyse batarya sağlamdır. O zamanda son çare tekrar yazılım yükleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 28 Mayıs 2020; 18:4:5 >
  • Bu arada NFC kapalımı. Kapalı değilse onuda bir dene.

• Herkese merhaba. Parmak izini tanıttım fakat ekran kilidi parmak izi ile açılmıyor. Sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergungunes -- 17 Haziran 2020; 16:23:14 >
  • Benim de şarj soketi bozuldu.Arkadaş yanlışlıkla farklı bir şarj takmaya kalkışmış ve biraz da zorlamış herhalde.Ne kadar da narin bir şeymiş.Şuanda şarjı takamaıyorum artık.Degişmesi gerek.Açmışken bataryayıda degiştirmeyi düşünüyorum.Su geçirmezliği de bitecek malesef.
  • Hepinize iyi forumlar bu gün telefonu kurcalarken bir şey farkettim. Normalde snapdragon835 te 4 performans 4 tasarruf çekirdeği bulunuyor . Telefonu normal kullanırken Instagram Chrome vs sd835 in performans çekirdeklerini kapatıp tasarruf çekirdeklerini kullanması gerekiyor ki en başta böyleydi . Şu an performans çekirdekleri hiç bir zaman kapanmıyor fk Kernel ile biraz kurcaladım. Performans çekirdeklerini kapatamasamda 300mhz sabitledim tasarruf çekirdekleri özgür davranıyor. Asıl sorum şu acaba oreo ya geri dönüş yaparsak sorun devam eder mi yoksa sd835 i kitabına uygun mu kullanıriz? Birde cpuz den kontrol eder misiniz sizdede durum aynı mı?

• Htc bugün u20 5G'yi tanıtmış. Özellikleri yine güzel. Daha htc almam dedikçe aklımızla oynuyor adamlar.. (Sanırım bugün yine alt segment olan htc desire 20 pro'yu da tanıtacakmış)

U20 5G

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

Desire 20 pro:

*****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonar055 -- 16 Haziran 2020; 14:17:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonar055

Htc bugün u20 5G'yi tanıtmış. Özellikleri yine güzel. Daha htc almam dedikçe aklımızla oynuyor adamlar.. (Sanırım bugün yine alt segment olan htc desire 20 pro'yu da tanıtacakmış)

U20 5G

Desire 20 pro:

pili de 5000 mah olmuş bu yarın gelsin TR ye almazsam ne olayım :) 3 sene u11 ayıla bayıla kullandım pili bitmese hayatta değişmezdim.

• Bilemiyorum. Elimdeki u11 eskimiyor satabilsem ben de denemelik u20 alabilirim gibi yine güzel görünüyor

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonar055 -- 16 Haziran 2020; 14:27:25 >

• Cam kasa tasarımından vazgeçmeleri isabet olmuş. Çok dayanıksız, elde durmuyor, saçma sapan bişey.
  • arkadaşlar, telefonda kulaklık takılı olmadığı halde kulaklık işareti takılı gösteriyor ve dışarı ses vermiyor. ahizeden görüşme yapılamıyor. karşı tarafın sesi gelmiyor ve benimde karşı tarafa gitmiyor. şarj, mikrofon bordunu değiştirdim ama sorun düzelmedi. böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • o sorunu ben m7'de yaşıyordum. kulaklığı takınca çalışmıyordu ama garip bir şekilde kulaklığın ucunu hafif ıslatıp takınca çalışıyordu. takılı olmadığında da kulaklık işareti varsa yine aynı işlemi yapıp takıp çıkarınca kulaklık işareti gidiyordu. tabi u11'de type c olduğu için aynı işlemi önermiyorum Bilen biri illaki çıkar da eski mesajlaşma hızı yok tabi u11 forumda
    Yazılımsal bir problem olabilir. Daha önce U11 de aynı problemi yaşayanı görmedim. Dönüştürücü ile kulaklık takmayı dene birde kulaklık takılı iken kulaklıktan ses geliyor mu ?

• sonar055 S kullanıcısına yanıt
    Sen bunu buraya niye attında aklımıza girdin şimdi :D U11 eskimiyor ki yenisini alalım bu gün batarya değişimi için telefoncuya gittim gördüğümde telefon hala sıfır gibi bataryayı ne çabuk bitirmiş dedi bilmiyor ki 4 sene olacak neredeyse birde n11/piaks üzerinden batarya aldım telefon kabul etmedi uyarı verdi orijinal bataryayı taktığımızda sorun düzeldi var mı önereceğiniz güzel bir batarya

• 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.