Şimdi Ara

HTC ve Ölü Piksel...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler doğru yere mi açtım hiç bilmiyorum ama bir sıkıntım var. htc one minimi 2 hafta önce vatandan aldım. herşeyini beğendim gayet güzel telefon ancak dün kamerayla çekim yaparken farkettimki telefonun ortasında ölü piksel var. test ettim ölü piksel programıyla ve doğruladım, noktacık orada öyle duruyor...

gittim aldığım yere şikayetimi söyledim, bana verilen cevap ''5 ölü piksel olsa değişirdik ama 1 taneye bişe yapamayız. istersen teknik servise göndeririz, 20 iş günü içinde sana geri döner''

yapabileceğim birşey yok mu, htc den 2 hafta içinde hoşlanıp, dün akşam bu durumla karşılaştıktan sonra aramda şiddetli bir kavga oldu ve telefondan şuan soğumuş durumdayım, canımı sıkıyor ordaki ölü piksel. küçücük birşey ama mesaj yazarken, kameradayken yada haber okurken nette gezinirken vs.. vs.. beyaz ekranda özellikle açık renklerde felan gözüküyor.

1 tane ölü piksel için yeni telefon vermiyor vatan orasını anladıkta, teknik servise göndersem telefonun ölü piksel sorununu kökten çözüp bana geri verirler mi yoksa saç baş yolmaya hazırlayayım mı kendimi, ne dersiniz nasıl bir yol izleyeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzlu

Beyler doğru yere mi açtım hiç bilmiyorum ama bir sıkıntım var. htc one minimi 2 hafta önce vatandan aldım. herşeyini beğendim gayet güzel telefon ancak dün kamerayla çekim yaparken farkettimki telefonun ortasında ölü piksel var. test ettim ölü piksel programıyla ve doğruladım, noktacık orada öyle duruyor...

gittim aldığım yere şikayetimi söyledim, bana verilen cevap ''5 ölü piksel olsa değişirdik ama 1 taneye bişe yapamayız. istersen teknik servise göndeririz, 20 iş günü içinde sana geri döner''

yapabileceğim birşey yok mu, htc den 2 hafta içinde hoşlanıp, dün akşam bu durumla karşılaştıktan sonra aramda şiddetli bir kavga oldu ve telefondan şuan soğumuş durumdayım, canımı sıkıyor ordaki ölü piksel. küçücük birşey ama mesaj yazarken, kameradayken yada haber okurken nette gezinirken vs.. vs.. beyaz ekranda özellikle açık renklerde felan gözüküyor.

1 tane ölü piksel için yeni telefon vermiyor vatan orasını anladıkta, teknik servise göndersem telefonun ölü piksel sorununu kökten çözüp bana geri verirler mi yoksa saç baş yolmaya hazırlayayım mı kendimi, ne dersiniz nasıl bir yol izleyeyim ?

Usta biz şanssız insanlarız ki türkiyede yaşıyoruz yada bize böyle muamele yapıyorlar git almanyaya mağaza değişitirmese bile servis 0 ile anında değişim yapar hatta özür bile dilerler bu durumdan dolayı ama burası türkiye ama servis ekranı değiştirip yollar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler doğru yere mi açtım hiç bilmiyorum ama bir sıkıntım var. htc one minimi 2 hafta önce vatandan aldım. herşeyini beğendim gayet güzel telefon ancak dün kamerayla çekim yaparken farkettimki telefonun ortasında ölü piksel var. test ettim ölü piksel programıyla ve doğruladım, noktacık orada öyle duruyor...

benimde başıma aynısı geldi kardeşim.11 ay önce htc one x plus almıştım 3 gün sonra 2 tane pixel patlağı oluştu telefonda hani yapacak birşey yok pixel patlagına alıştım ben zamanla... en azından telefona bir sıkıntısı yok sadece görüntü kirliliği orada bence 2 haftalık telefonu servise gönderme öyle kullan şimdilik ilerde servise gönderirsin tamir ederler zaten yada değiştirebiliryorsan 0 ile değiştir.

• dostum telefonu aldım 3 gün sonra 2 tane piksel patlağı sıkıntısı oldu diyorsun, bu bizimle alakalı bir durum değilki garantisi var sonuçta bunun, niye garanti belgesi veriyorlar satılan şeyin yanında süs diye mi veriliyor bu ? adamların verdiği telefondaki arıza benden kaynaklı değilse neden paramın peşinden koşmayayımki ? bugün mağazada rezillik çıkarmamamın tek sebebi bu konuda bilinçsiz olmam, konuya hakim olmadan orayı karıştırmak istemedim. bana 5 tane ölü piksel gerekli diyip yüzüme bakmayan eleman 2 hafta önce telefonu alırken eğilip elimi öpecek gibi sırıtıyordu. o adamın yanına 3. kere gidersem hiç iyi şeyler olmayacak.

htc nin servisiyle konuşacağım ve durumu anlatacağım, yeni bir telefon isteyeceğim. eğer kabul etmezlerse vatan ı da bunlarıda şikayet edebileceğim biryerler illaki vardır, yok mu hiç tüketici olarak hakkımı arayabileceğim, bunları korkutabilecek bir ilgili makam ? paramla rezil oluyorum var mı böyle birşey.

• değişmiyorlarsa değişmiyorlardır :D ypacak birşey yok aslında 1 ay ı geçmemek şartıyla hatalı telefonlara değişim yapmaları lazım ama işte...
  • tamamiyle karşı tarafın ve benim birbirimizi yanlış anlamamız sonucu bir karmaşa yaşamışız.

vatan a bugün gittim ve ürünü geri aldılar, değişimin onaylanmasından sonra birkaç gün içinde beni çağıracaklarını ve kutusunda yeni sıfır telefon vereceklerini söylediler, ölü piksel olayı hassas konuymuş 30 gün içinde direk değiştirme imkanım varmış.

neyse bekliyoruz eski emektar telefonumda birkaç gün sabredicem artık.
  • quote:

tamamiyle karşı tarafın ve benim birbirimizi yanlış anlamamız sonucu bir karmaşa yaşamışız.

vatan a bugün gittim ve ürünü geri aldılar, değişimin onaylanmasından sonra birkaç gün içinde beni çağıracaklarını ve kutusunda yeni sıfır telefon vereceklerini söylediler, ölü piksel olayı hassas konuymuş 30 gün içinde direk değiştirme imkanım varmış.

neyse bekliyoruz eski emektar telefonumda birkaç gün sabredicem artık.

Sevindim kardes :) ins yeni telefonda boyle bir sikintiyla karsilamazmassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim şimdi içimde o konuda bir tedirginlik var bekliyoruz bakalım, alır almaz elime direk ekranı kontrol edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.