Şimdi Ara

HTC Wildfire Garantili Kutulu Benq E72 Hediyeli 550TL (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce dayıma aldırmıştım telefonu dokunmatiğine alışamadığı için bana verdi geçenlerde. Maksimum 4 aylık bir telefon. Garantisi devam ediyor. Hiçbir arıza yok sadece beni tatmin etmediği için satışa çıkarıyorum. HTC Sense özelliğinden ayrılacak olmak beni üzüyor. Bunu satıp üzerine biraz daha koyup Acer liquid E almayı planlıyorum.

Telefonun yanında Benq E72 Windows Mobile cep bilgisayarı hediyedir!!!! (Hem Android hem WinMobile keyfi yaşamak isteyenlere )

Fiyat "550 TL"

Hem alacak arkadaşın içi rahat etsin hem de ben değerinin altına vermemiş olayım ve istediğim telefonu alayım.

Not: Telefona root işlemi yapılmamış olup 2.2.1 sürümüne güncellenmiştir. Root yapmak isteyenler alıp beklemek zorunda kalacaktır!!!
    Referans isteyenlere sunulur...

Takas düşünmüyorum! Son fiyattır...

HTC Wildfire Garantili Kutulu Benq E72 Hediyeli 550TL (Satıldı)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 20 Nisan 2011; 17:48:56 >

• Satış bitmiştir. Bir arkadaşıma 500 TL'den ikinci telefonu vermeden sattım şuan o da memnun bende...

DH'nin ikinci el bölümünde şüphe eder oldum. Herkes bir çakallık peşinde ne yapsam da yarı fiyatına kapatsam derdinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.