Şimdi Ara

HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
3
Favori
25.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: racaca

önce 2gb fat32, 1,4gb ext3 primal, geri kalanı da linux swap primal olarak kartı böldüm. daha sonra içine data2sd ve romu attım. recovery kısmından wipe factort, wipe cache ve wipe dalvik yaptım. romu yükledim. telefon sorunsuz olarak açıldı. fat32li kısım hafıza kartı olarak görünüyordu. ama diğer taraflar tanınmıyordu. ben de bunun üzerine tekrar recovery kısmına geçtim. data2sd yi wipe'lar olmadan yaptım. yani direkt yükledim. şimdi telefon htc ekranında öyle mal mal bana bakıyor.

nerede hata yaptım??

O zaman ya infrablackin dedigi gibi bazi wfs lerde olan sorun,ya da romdan kaynaklanan sorun. Bir de beta v.01 de denesen?

• @infrablack yada @mstfkaratas :D

m1ndh4x8r'nın bugün yayınladığı SENSE 3.5 romunu kullanıyorum.

Türkçe ve diğer yardımların için teşekkür ederim güzel çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorhan83 -- 19 Şubat 2012; 14:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eorhan83

@infrablack yada @mstfkaratas :D

O rom infrablackin romundan daha mi iyi artilari var mi? Merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk123

quote:

Orijinalden alıntı: eorhan83

@infrablack yada @mstfkaratas :D

O rom infrablackin romundan daha mi iyi artilari var mi? Merak ediyorum.

Kendisi de bu roma destek veriyor bir şekilde.
    Muhtemelen şu an geliştirmeyi de bunun üzerinden yapacaktır.
  • Mustafa abi bu sense 3.5 ten dewam edecksn herhalde.ama birkac sorun vr romda dile getirmemizde bi sakinca olmazsa soyle soyliyim friendstream a girdigimizde oturup acmaniz gerek diyor ama oturum actrmiyor markette uygulama guncelleyemiyoruz birde bildirim ekraninda son acilan uygulamalar gorunmuyor o kisayol olsa ck daha iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

Mustafa abi bu sense 3.5 ten dewam edecksn herhalde.ama birkac sorun vr romda dile getirmemizde bi sakinca olmazsa soyle soyliyim friendstream a girdigimizde oturup acmaniz gerek diyor ama oturum actrmiyor markette uygulama guncelleyemiyoruz birde bildirim ekraninda son acilan uygulamalar gorunmuyor o kisayol olsa ck daha iyi olur bence

@eorhan
    rica ederim begendiyseniz ne güzel :)

@mnk123
    ben m1ndh4x8r in ROM unu alip dil eklemesi yaptim sadece, guncel versiyonlar m1ndh4x8r in konusunda olacak

@ekalayy
    o söylediğin hatalarla daha çok ROM u port eden idogx ilgilenecek çünkü port sirasinda cikan sorunlar onlar ve nedenini o biliyor daha cok, ama ben de sorunlari cozme konusunda ugrasacagim. Haftasonları ugrasabiliyorum bu ROM isleriyle bu haftasonu sense 3.5 icin dil desteğiyle ugrastim, diger haftasonu da infraROM üzerinde çalışacağım büyük ihtimalle :)

• Kardeş rom donuyor internet 2 3 sayfa ac diginda kendi kendine reset atıyor bazende reset atamıyor bataryayi çıkartıp takiyorum neden oluyor ki bi fikrin var beta 3 de ne gibi değişikler yapacaksın sabırsızlıkla bekliyoruz

• Güzel olmuş emeğine sağlık hocam,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ast_sel

Kardeş rom donuyor internet 2 3 sayfa ac diginda kendi kendine reset atıyor bazende reset atamıyor bataryayi çıkartıp takiyorum neden oluyor ki bi fikrin var beta 3 de ne gibi değişikler yapacaksın sabırsızlıkla bekliyoruz

5 sayfa açtım dolaşıyorum 5dk dır pencereler arasında sorun görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

Mustafa abi bu sense 3.5 ten dewam edecksn herhalde.ama birkac sorun vr romda dile getirmemizde bi sakinca olmazsa soyle soyliyim friendstream a girdigimizde oturup acmaniz gerek diyor ama oturum actrmiyor markette uygulama guncelleyemiyoruz birde bildirim ekraninda son acilan uygulamalar gorunmuyor o kisayol olsa ck daha iyi olur bence

@eorhan
    rica ederim begendiyseniz ne güzel :)

@mnk123
    ben m1ndh4x8r in ROM unu alip dil eklemesi yaptim sadece, guncel versiyonlar m1ndh4x8r in konusunda olacak

@ekalayy
    o söylediğin hatalarla daha çok ROM u port eden idogx ilgilenecek çünkü port sirasinda cikan sorunlar onlar ve nedenini o biliyor daha cok, ama ben de sorunlari cozme konusunda ugrasacagim. Haftasonları ugrasabiliyorum bu ROM isleriyle bu haftasonu sense 3.5 icin dil desteğiyle ugrastim, diger haftasonu da infraROM üzerinde çalışacağım büyük ihtimalle :)

sense3.5 tr için çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık sanırım %80 gibi oranda türkçeleşmiş....biraz daha ihtiyacı var.

Ayrıca yardımın lazım o romu yükledim gerçekten harika sonrasında homscreen rhyme olarak değiştirdim :) ama orjinal 3.5 nasıl döneriz acaba :))) baktım oyle bir yazı bulamadım xda da...

• quote:

Kardeş rom donuyor internet 2 3 sayfa ac diginda kendi kendine reset atıyor bazende reset atamıyor bataryayi çıkartıp takiyorum neden oluyor ki bi fikrin var beta 3 de ne gibi değişikler yapacaksın sabırsızlıkla bekliyoruz

nofrills programından cpu ayarlarını 768-245 governor'u smartass2 olarak ayarla tekrar dene suan ben de en stabil böyle çalışıyor, reset sorunun nedeni bir çok sey olabilir, son zamanlarda kurduğun programlar, sistem dosylarını değiştirebilen root yekisi olan programlar, ayarlar vs. beta3 ne değişiklik olacağına tam olarak karar vermedim haftasonu pc nin başına oturunca belli olacak herşey :D

quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

Güzel olmuş emeğine sağlık hocam,

sağolasın :)

quote:

Orijinalden alıntı: fatihoruk
    sense3.5 tr için çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık sanırım %80 gibi oranda türkçeleşmiş....biraz daha ihtiyacı var.

Ayrıca yardımın lazım o romu yükledim gerçekten harika sonrasında homscreen rhyme olarak değiştirdim :) ama orjinal 3.5 nasıl döneriz acaba :))) baktım oyle bir yazı bulamadım xda da...

%100 için Türkçe için orijinal HTC explorer ROM'u lazım ya da baya zaman alır elle yapmak.
    orijinal sense 3.5'a dönmek için ROM'un deodexed ise bunu:
    http://www.mediafire.com/?5d9hfga39w855uf
    odexed ise bunu:
    http://www.mediafire.com/?6occrbpipmp5nqc
    recovery den yüklersen düzelir.

• quote:

quote:

nofrills programından cpu ayarlarını 768-245 governor'u smartass2 olarak ayarla tekrar dene suan ben de en stabil böyle çalışıyor, reset sorunun nedeni bir çok sey olabilir, son zamanlarda kurduğun programlar, sistem dosylarını değiştirebilen root yekisi olan programlar, ayarlar vs. beta3 ne değişiklik olacağına tam olarak karar vermedim haftasonu pc nin başına oturunca belli olacak herşey :D

quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

Güzel olmuş emeğine sağlık hocam,

sağolasın :)

quote:

Orijinalden alıntı: fatihoruk

%100 için Türkçe için orijinal HTC explorer ROM'u lazım ya da baya zaman alır elle yapmak.
    orijinal sense 3.5'a dönmek için ROM'un deodexed ise bunu:
    http://www.mediafire.com/?5d9hfga39w855uf
    odexed ise bunu:
    http://www.mediafire.com/?6occrbpipmp5nqc
    recovery den yüklersen düzelir.

deodexed odexed nedir nasıl anlıyoz romun böle olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: anL45

deodexed odexed nedir nasıl anlıyoz romun böle olduğunu

yüklediğin zip dosyasında odexed yazıyorsa öyledir, dedodex yazıyorsa ya da hiç yazmıyorsa deodexedtır.

ya da system/app klasörünün içinde apk dosyalarıyla aynı isimli olan .odex yazan dosyalar bulunuyorsa ROM odexed'tır, yoksa deodexed'tır.
  • Mustafa abii .sense romunu cikarmis herhangibir yorumun varmi yayinladgn 3.5 li roma gore nasil bide o trkce mi degilse sen yapabilirmisin?

• quote:

Mustafa abii .sense romunu cikarmis herhangibir yorumun varmi yayinladgn 3.5 li roma gore nasil bide o trkce mi degilse sen yapabilirmisin?

hiç bi yorumum yok onun için, henüz denemeye fırsatım olmadı onu :) Türkçe değil o rom henüz, ama sonraki güncellemelere çoklu dil desteğini eklemeyi düşünüyor o da, m1ndh4x8r ın yaptığına da bi süre dokunmayacağım değişiklikler çıktıkça varolan hatalar düzeldikçe, sistem dosyaları değiştiği için diller ya bozuluyor ya da dil dosyalarından kaynaklı bazı sorunlar çıkıyor bu sefer, zaten onun yüzünden m1ndh4x8r da sonraki güncellemlere ROM'un orijinal dilleri olan ingilizce ve çince seçenekli olarak devam edeceğini yazmıştı, o ROM belli bi stabillik kazanınca Türkçe konusuna gireceğim yine.

• quote:

quote:

Mustafa abii .sense romunu cikarmis herhangibir yorumun varmi yayinladgn 3.5 li roma gore nasil bide o trkce mi degilse sen yapabilirmisin?

hiç bi yorumum yok onun için, henüz denemeye fırsatım olmadı onu :) Türkçe değil o rom henüz, ama sonraki güncellemelere çoklu dil desteğini eklemeyi düşünüyor o da, m1ndh4x8r ın yaptığına da bi süre dokunmayacağım değişiklikler çıktıkça varolan hatalar düzeldikçe, sistem dosyaları değiştiği için diller ya bozuluyor ya da dil dosyalarından kaynaklı bazı sorunlar çıkıyor bu sefer, zaten onun yüzünden m1ndh4x8r da sonraki güncellemlere ROM'un orijinal dilleri olan ingilizce ve çince seçenekli olarak devam edeceğini yazmıştı, o ROM belli bi stabillik kazanınca Türkçe konusuna gireceğim yine.

Ben yukledım romu stabıl olmamasına ragmen cok akıcı gercekten hiçbir uygulamada turkçe bişi yok onu artık sana bırakıyoruz en azında beta gelene kadar boyle takılıcaz.tek sorun Friendstream gene aynı sorunu yasatıyor.sarj konusunda alfa olmasına ragmen acayıp bi ilerleme gostermısler.Flash tamamıyle oturmus işlemcımız sagolsun vdeolar akıcı degıl :d

(Türkçe Rom Konusunda Tek Çözüm kaynağımızsın Mustafa Abi)

• beta 0.3 te temayı değiştirdim biraz, htc yazılımlarını seçimli hale getirdim, OC kernel le sorun yaşayanlar için stock kernel seçeneği kattım, daha fazla data alanı için re-odex işlemi yaptım, rom u yüklerken özelleştirmeye yarayan aroma installer ekledim ama aroma installer ile ilgili henüz çözemediğim bi sorun çıktığı için yükleyemedim, tekrar boş zaman bulduğum anda sorunu çözüp yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infrablack -- 27 Şubat 2012; 23:27:42 >
  • bildirimler sekmesinin görünümünü düzeltsen çok iyi olur valla

heyecanla bekliyorum 0.3 sürümünü
  • Batarya sorunu olan oldumu aceba, romu yüklediğimden beri şarj sürem kısaldı gibi geldi
  • Mustafa kardeşim yayınla şu beta 3 :) Sense 3.5 lu romu zorla kullanıyorum şuan.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.