Şimdi Ara

HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
3
Favori
25.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi artık yaa :) bekle bekle nereye kadar. 0.3 istiyoruz :)
  • Hadi mustafa kardeş Adam kayıp oldu iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 8 Mart 2012; 1:10:46 >
  • bikac ufak tefek aksilik üzerine de sinav eklenince ilgilenemedim ROM ile :D başka aksilik çıkmazsa pazar gecesi beta 0.3 yüklenmiş olur
  • beta 0.3:http://www.mediafire.com/?bhjgaoi8lqe8gyr
    ROM un çekirdek bileşenlerini tamamlayabildim ve çalışır bi halde sunuyorum size, planladığım şeyleri yapamadığım için ilk mesajı güncellemiyorum şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

beta 0.3:http://www.mediafire.com/?bhjgaoi8lqe8gyr
    ROM un çekirdek bileşenlerini tamamlayabildim ve çalışır bi halde sunuyorum size, planladığım şeyleri yapamadığım için ilk mesajı güncellemiyorum şimdilik :)

:) yüklüyoruz hemen
  • Özelleştir düğmesine basınca iletilere gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilim

Özelleştir düğmesine basınca iletilere gidiyor.

yaptığım değişikliklerden biri de o zaten, ana temanin simgesini duzeltmistim ama kullandigim tema da gozumden kacmis duzeltecegim onu da
  • Anladım. Kişselleştir düğmesi zaten menüde var.
  • mesajıda düzenleyeyim :) romu yükledim ve kullanmaya başladım hayırlısı ilk izlenimlerim iyi daha 1 saat oldu kuralı fakat pilde göstergesinde % rakamla göremedim? ayrıca power tuşunda diğer seçenekler yok? yanlış bişeymi yaptım yoksa son v3 bu şekildemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YvzTRK -- 12 Mart 2012; 21:53:20 >
  • mustafa beta 1 deki gibi kuramadım tam kurdum derken açılmıyor yine bu sadece bendemi oluyor bir fikrin var
    oc kernel yemiyormu acaba
  • Bir kaç ss koyabilir mi yükleyenler
  •  HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3
     HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 13 Mart 2012; 9:00:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihoruk

mesajıda düzenleyeyim :) romu yükledim ve kullanmaya başladım hayırlısı ilk izlenimlerim iyi daha 1 saat oldu kuralı fakat pilde göstergesinde % rakamla göremedim? ayrıca power tuşunda diğer seçenekler yok? yanlış bişeymi yaptım yoksa son v3 bu şekildemi?

bu versiyonda asıl amacım dahili hafızayı olabildiğince çok kullanmak oldu, onun için romu odexed hale getirdim ve boş duran sistem bölümünü sonuna kadar kullandım, boylece data bölümüne daha çok yer kaldı, ROM u kurduktan sonra 120-130 mb civarında boş hafıza kalıyor, bu özellikle link2sd kullananlar için avantajlı. power tuşundaki seçenekler rom'u odexed hale getirirken sorun çıkardı kaldırdım o yüzden ama eklenecek yine, pil göstergesi de hallolacak. v0.3 şimdilik bu şekilde önceki sürümlerden daha performanslı olması lazım en azından ben de öyle gözüküyor şimdilik.

quote:

Orijinalden alıntı: ast_sel

mustafa beta 1 deki gibi kuramadım tam kurdum derken açılmıyor yine bu sadece bendemi oluyor bir fikrin var

bundan başka romlar çalışıyor mu, yoksa sadece bu romda mı yapıyor bunu?

• Evet denediğim bir çok romda yapiyor bi ju başlayan rom vardı data2sd lı rom onda yapmadı senin beta 1 olmadı beta2 yükleye bildim diğer romlar kurdum ama açılmamisdi
  • Evet denediğim bir çok romda yapiyor bi ju başlayan rom vardı data2sd lı rom onda yapmadı senin beta 1 olmadı beta2 yükleye bildim diğer romlar kurdum ama açılmamisdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

Orijinalden alıntı: fatihoruk

mesajıda düzenleyeyim :) romu yükledim ve kullanmaya başladım hayırlısı ilk izlenimlerim iyi daha 1 saat oldu kuralı fakat pilde göstergesinde % rakamla göremedim? ayrıca power tuşunda diğer seçenekler yok? yanlış bişeymi yaptım yoksa son v3 bu şekildemi?

bu versiyonda asıl amacım dahili hafızayı olabildiğince çok kullanmak oldu, onun için romu odexed hale getirdim ve boş duran sistem bölümünü sonuna kadar kullandım, boylece data bölümüne daha çok yer kaldı, ROM u kurduktan sonra 120-130 mb civarında boş hafıza kalıyor, bu özellikle link2sd kullananlar için avantajlı. power tuşundaki seçenekler rom'u odexed hale getirirken sorun çıkardı kaldırdım o yüzden ama eklenecek yine, pil göstergesi de hallolacak. v0.3 şimdilik bu şekilde önceki sürümlerden daha performanslı olması lazım en azından ben de öyle gözüküyor şimdilik.

quote:

mustafa beta 1 deki gibi kuramadım tam kurdum derken açılmıyor yine bu sadece bendemi oluyor bir fikrin var

bundan başka romlar çalışıyor mu, yoksa sadece bu romda mı yapıyor bunu?

v2 ye göre performansı çok iyi 2 gündür kullanıyorum çok memnunum teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 13 Mart 2012; 16:57:35 >

• mustafa bi cevap beklıyorum kardes
  • quote:

mustafa bi cevap beklıyorum kardes

bilgisayarıma kavuştuğumda overclocksuz kernel için patch yapacağım o zaman sorunun çözülebilir
  • arkadaşlar hiç aranizda 802x 200 veya 768 x122 veya daha deyişik ayarlarda stabil olarak çalıştırmayı bilen var
    anlamadım gitti şu işi denemediğim ayar kalmadı piyasadaki hemen hemen tüm romları da denedim bir türlü kernel denilen illeti 600 mhz üstünde çalıştıramadım çalişdigi oldu ama ya dondu ya kendi kendine reset atdı
    ve kernelli hiç bir rom-uda çalıştıramadım hatda Mustafa nın beta 1 romuda ilk cikdiginda yüklemişdim oda olmadı sonra sagolsun hemen ardından beta 2 ile düzeldi ondan sonra yükleye bildim simdi yine beta 3
    yükledim yine olmadı şimdi yine mustafa nın kerneli düzeltmesini bekliyorum bunun ilgili bir fikri olan varsa MUKLAKA cevap verin benim htc bir sorunmu var yoksa herkezinki iyi (inşallah öyledir) benimki kötü serisinden miki öyle birşey varmı
    bilen varsa abiler bi yardımcı olun lütfen

• quote:

arkadaşlar hiç aranizda 802x 200 veya 768 x122 veya daha deyişik ayarlarda stabil olarak çalıştırmayı bilen var
    anlamadım gitti şu işi denemediğim ayar kalmadı piyasadaki hemen hemen tüm romları da denedim bir türlü kernel denilen illeti 600 mhz üstünde çalıştıramadım çalişdigi oldu ama ya dondu ya kendi kendine reset atdı
    ve kernelli hiç bir rom-uda çalıştıramadım hatda Mustafa nın beta 1 romuda ilk cikdiginda yüklemişdim oda olmadı sonra sagolsun hemen ardından beta 2 ile düzeldi ondan sonra yükleye bildim simdi yine beta 3
    yükledim yine olmadı şimdi yine mustafa nın kerneli düzeltmesini bekliyorum bunun ilgili bir fikri olan varsa MUKLAKA cevap verin benim htc bir sorunmu var yoksa herkezinki iyi (inşallah öyledir) benimki kötü serisinden miki öyle birşey varmı
    bilen varsa abiler bi yardımcı olun lütfen

beta 2 düzgün çalıştıysa bu beta 2 sürümünden aldığım kernel :http://www.mediafire.com/?tlmpvw1ef7c5751

olmazsa bu da overclocksuz 2.3.5 kerneli :http://www.mediafire.com/?xhko4sbyjg3yxzd

bunları romu yükledikten hemen sonra yeniden başlatmadan tekrar install zip bölümünden yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infrablack -- 18 Mart 2012; 1:48:27 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.