Şimdi Ara

HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
3
Favori
25.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu biraz ölmüş ama bende birazdan bu romu yükleyeceğim. eğer memnun kalmazsam 7.2.0 cm7 ye geri döneceğim, bu durumda başka roma geçmem için ya:
    - desire c nin port edilmesini bekleyeceğim ki o da garanti değil.
    - yada official cm7 ve cm9 gelmesini bekleyeceğiz nerden baksak 2 3 ay sürer o da.

-hiçbir programda mobil şebeke ile internet giriş sağlayamadım. sadece tarayıcı internete giriyor diğer programlar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka61 -- 20 Mayıs 2012; 22:03:20 >
  • teşekkürler
  • yeni gelişmeler yokmu?
  • bu arkadaşin hayatından şüphe ediyorum artık. Hayat belirtisi yok

Allah göstermesin.. ama birşey olduysa bil ki romunu yaşatıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil göstergesi haricinde diğer simgeler hoşuma gitmedi uot kitchen üzerinden editleme imkanımız varmı ?
  • Arkadaş bayadır ilgilenmiyor rom la
  • arkadaslar ben yükledim, açılırken ve bazen takılmalar oluyor,
    birde 8 gb micro sd aldım eski dosyaları copy-paste yaptım.
    kurulu programlar hata veriyor, yeni program yüklekende reset atıyor. yardım gerekli.
  • kendisine xda üzerinden pm attım bakalım ne cevap gelicek
  • xda ya giriş yapmasına rağmen cevap vermedi dhye de girmesine rağmen romla ilgilenmiyor en azından desteklemeyeceğini söylşesede beklemesek
  • Beyler cevap geldi

ROM zaten şuanda stabil'e yakın bi halde, yazokulu dolayısıyla internet ve telefon olaylarından biraz uzak kaldım, proje ve yazokulu oldukça yoğun geçiyor, ama 2-3 haftaya kadar rahatlayacağım, o zaman eğer yeni bişeyler görürsem eklerim, mesajınıza geç cevap verdim kusura bakmayın, internete çoğunlukla sadece telefonla girdiğim için oldu, tapatalk uyarmıyor sanırım PM lerde.
  • saolasın çay o zaman bekliyoruz
  • sense 3.5 ekleyebilir mi acaba?
  • çok rom kullandım, ama bunu tüm kalbimle söylüyorum; tümünde de bir sorun çıktı, bir şeyler oldu. ama bu rom gerçekten başka. ben ilk defa bir rom'u bu kadar uzun süredir kullanıyorum (5-6 ay filan oldu sanırım).

@nfrablack, keşke sense sürümünü yükseltsen, biraz daha "harika" bir rom yapsan bu romu.
  • Merhabalar,
    Infrarom 0,3'ü dün indirip kurdum. Üzerine de epey bir uygulama da yükledim. Normalde önceki ROM'da her uygulama kurduğumda telefonum biraz daha ağırlaşır ve en sonunda da dahili hafızada 10-20MB yer kaldıktan sonra da üst üste hata mesajları almaya başlardım. Bu romu kurduktan sonra üzerine aynı uygulamaları tekrar kurdum fakat telefonumun hiç bir şekilde ağırlaşmadı. En son baktığımda hala 80MB civarı bir alan müsaitti. Bu arada telefonumda bulunan Class10/8GB'lık SD kartımda da Ext3 ve FAT32 partition oluşturdum. Google Market'ten bulup indridiğim Link2SD yazılımını da kurdum ve bazı uygulamaları SD karta linkledim. Hiç bir sorun ile de karşılaşmadım. Şu ana kadar karşılaştığım yegane rahatsız edici husus; yukarıda bir arkadaşımın da değindiği gibi, kapat menüsünde sessiz mod seçeneğinin olmaması, bir de HTC Sync programının telefon verilerimi senkronize ederken çok uzun sürmesi (normalde 15-20sn süren senkronizasyon şimdi bir kaç dakikayı buluyor). Gerçi bunlarda keyfe keder sorunlar.

Şimdilik bu romun "kelek" bir tarafını görmedim. Kullandıkça farkettiğim bir şeyler olursa onları da buraya eklerim. Bu vesile ile de Infrablack dostumuza gönülden teşekkür ederim. Ellerin dert görmesin, emeğine sağlık üstadım.

• Dün bir şey daha farkettim: Rehberden kendi profilimi oluşturmaya çalışırken rehber kilitlenip kalıyor, hiç bir şey yapmıyor.
  • gündeme getirmek istediğimde hata veriyor ? neden ?
  • arkadaşlar telefonu root room yapma hakkında sıfır bilgiye sahibim fakat telefonu çöpe atma pahasına yapacağım bu işi. bıktım bu hafıza yetersizliği olayından. adım adım ne yapmam gerektiği hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar telefonu root room yapma hakkında sıfır bilgiye sahibim fakat telefonu çöpe atma pahasına yapacağım bu işi. bıktım bu hafıza yetersizliği olayından.
  • v.0.4 bekliyelim mi
  • Arkadaşlar bu rom u telefona yüklemeyi denedim:

V3 ilk başlangıç ekranı olan altıgenlerin dönüp durduğu ekranda kalakaldı.
    V2 HTC beyaz ekrandan öteye gitmedi.

Nerede yanlışlık var?

Wipe data/factory reset ve diğer silme işlemlerini kesinlikle yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.