Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu Yeni aldım kutusunda dahili bellek 512 yazıyor ama telefonda 150 görünüyor neden bu böyle yardımcı olursanız sevinirim
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sizlere danışmak istediğim telefonum aldığımdan beri orjinal halde hiç root, room vb denenmedi. Farklı uygulamalar kurmak istiyorum fakat malumunuz olan hafıza sorunu izin vermiyor. Bu sebeple gerekli işlemleri izmir yada çanakkalede yapmama yardım edecek arkadaş/ telefoncu var mıdır arkadaşlar? çok gerilerde kalan bir paylaşımdaki haliyle basitçe yapmaya çalıştım fakat bu işlerde iyi olmadığımdan yapamadım :( yardımcı olursanız yada yönlendirirseniz sevinirim..
  • Başıma geldiği için yardım olur diye yazayım. ARAÇ MODU etkin hale geldiğinde hoparlör kendi kendine açılıyordu . arasamda aransamda.
    telefonu kapatma tuşuna basarken aynı anda şarj kablosunu takmayı deneyin . kapandıktan sonra sarjda iken açıp bir iki arama yapın veya kendinize çağrı atın .
    tel normale dönüyor .Yardım olur diye bildirmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudvayne53

telefonu Yeni aldım kutusunda dahili bellek 512 yazıyor ama telefonda 150 görünüyor neden bu böyle yardımcı olursanız sevinirim
    ?

Çünkü sistem dosyaları var
  • hayatımda bu kadar lanet telefon kullanmadım..üst tuş benimde sorun..bastırmaktan parmakta nasırlar oluştu..tele format attım..şu an sadece whatsup viber ve facebook yüklü...ama 3mb boş hazfıza var..galeriyi bile açamıyorum yeterli alan yok diyor...böyle salak bi durum olamaz..yakınlarımda root room falan yaptırcak yer olsa anında yaptırcam..içinde 2 gb kart bi işe yaramıyor...yahu 3 uygulama ile hafıza nasıl dolar..uygulama yöneticisine giriyom..bir sürü şey var listede..kapat durdur sil demeye korkuyorum yanlış bir şey yapacam diye....tıkandım kaldım
  • Arkadaşlar bu telefonu alayım mı başka mı alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

hayatımda bu kadar lanet telefon kullanmadım..üst tuş benimde sorun..bastırmaktan parmakta nasırlar oluştu..tele format attım..şu an sadece whatsup viber ve facebook yüklü...ama 3mb boş hazfıza var..galeriyi bile açamıyorum yeterli alan yok diyor...böyle salak bi durum olamaz..yakınlarımda root room falan yaptırcak yer olsa anında yaptırcam..içinde 2 gb kart bi işe yaramıyor...yahu 3 uygulama ile hafıza nasıl dolar..uygulama yöneticisine giriyom..bir sürü şey var listede..kapat durdur sil demeye korkuyorum yanlış bir şey yapacam diye....tıkandım kaldım

forumda root-rom konusu var okursan yapablirsin, zor bir olay değil. seni bilmem ama telefon bana 240 liraya geldi ve fiyatına göre daha iyi bir telefon biliyosan söyler misin ? telefonu kullanmayı bilmeden telefona suç atıyosun root yapmasan bile 150 mb boş hafızası var ve senin saydığın uygulamlar toplasan 45-50 mb yapıyor. Tek haklı oldğun nokta güç tuşu oda neredeyse hepsinde var benimkide öyle.

• Merhaba arkadaşlar alalı bu telefonu 1 seneyi biraz geçti. 10 ay daha garantisi var
    Başka telefon aldığım için satmak istiyorum bunu. Genel olarak 2. eli ne gibi fiyata gidiyor ? Ekranının sol üst köşesinde 3-4 cm lik bir çizik var gerçi kullanımı etkilemiyor ama fiyatı düşürür. Arkadaşım bugün almak istiyorum dedi ama 2. eli ne düzeyde gidiyor bilmediğimden bir fiyat söylemedim.
  • Arkadaşlar merhaba,

Yeni aldım bu telefonu ancak biraz problemlerim var.

Şarj olmuyor, telefon sürekli kapalı ve açılmıyor.

Daha öncede bu problemi yaşayan oldu mu?
  • Arkadaslar merhaba,
    Yeni telefon aldım.
    Yeri burası mı bilmiyorum ama 1 senelik wildfire s'imi satıyorum.
    Ağustos 2013 'e kadar garantisi devam ediyor.
    İlgilenenler pm atabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 TL tarife ücreti 10 TL telefon ücreti toplamda 35 TL
  • Ankara, ankamall deki bimeks mağazasından aldım bu telefonu.
    İlk gün şarj problemi nedeniyle iade etmeye çalıştık, bimeks personelinin ısrarları sonucu bozuk telefon elimizde kaldı.
    Bimeks kadar karaktersiz iş yapan bir firma görmedim. Ürünü sattıkları anda iş bitiyor ve parayı verdiğinizle kalıyorsunuz.
    İlk günden tamire giden telefonumu 20 gün beklemem gerekiyor.
    Arızalı diye ilk günden götürdüğüm telefonu iade almıyor..
    !!!! YETER ARTIK BİMEKSSSSS !!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

hayatımda bu kadar lanet telefon kullanmadım..üst tuş benimde sorun..bastırmaktan parmakta nasırlar oluştu..tele format attım..şu an sadece whatsup viber ve facebook yüklü...ama 3mb boş hazfıza var..galeriyi bile açamıyorum yeterli alan yok diyor...böyle salak bi durum olamaz..yakınlarımda root room falan yaptırcak yer olsa anında yaptırcam..içinde 2 gb kart bi işe yaramıyor...yahu 3 uygulama ile hafıza nasıl dolar..uygulama yöneticisine giriyom..bir sürü şey var listede..kapat durdur sil demeye korkuyorum yanlış bir şey yapacam diye....tıkandım kaldım

forumda root-rom konusu var okursan yapablirsin, zor bir olay değil. seni bilmem ama telefon bana 240 liraya geldi ve fiyatına göre daha iyi bir telefon biliyosan söyler misin ? telefonu kullanmayı bilmeden telefona suç atıyosun root yapmasan bile 150 mb boş hafızası var ve senin saydığın uygulamlar toplasan 45-50 mb yapıyor. Tek haklı oldğun nokta güç tuşu oda neredeyse hepsinde var benimkide öyle.

dostum Allah aşkına,bu nasıl yardımcı olmak anlamıyorum..telefonu kullanmayı biliyorum,sadece senin kadar bilmiyorumdur...diyorum ki üst tuş basmıyor ve 2 uygulama kurdum formattan sonra,ama 3mb boş yer var...android tecrübem yok..durup dururken nedne hafıza doluyor bilmiyorum...2 uygulama kurup,3mb boş yer kalan telefona suç atmayayım da ne yapayım..sen de az benim yerime koy kendini..room root konularına baktım ama daha önce denemediğimden becerebilceğimi sanmıyorum..ama deneyeceğim..düzgün ilk adımdan anlatılan bir rehber bulursam hemen deneyeceğim hatta...dediğim gibi,format attım ve sadece facebook ile whatsup kurulu telefonda..boş yer 3mb...galeriye bile giremiyorum..uygulma yöneticisine girdiğimde tanımadığım bir sürü işlem var ve durdurursam resetliyo falan kendini tel..kaldıracak silecek bir şey yok ki yer açabileyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: blue49_49

Ankara, ankamall deki bimeks mağazasından aldım bu telefonu.
    İlk gün şarj problemi nedeniyle iade etmeye çalıştık, bimeks personelinin ısrarları sonucu bozuk telefon elimizde kaldı.
    Bimeks kadar karaktersiz iş yapan bir firma görmedim. Ürünü sattıkları anda iş bitiyor ve parayı verdiğinizle kalıyorsunuz.
    İlk günden tamire giden telefonumu 20 gün beklemem gerekiyor.
    Arızalı diye ilk günden götürdüğüm telefonu iade almıyor..
    !!!! YETER ARTIK BİMEKSSSSS !!!!!!!

sorun sarjin az gitmesiyse o bir ariza degil telefon oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

quote:

dostum Allah aşkına,bu nasıl yardımcı olmak anlamıyorum..telefonu kullanmayı biliyorum,sadece senin kadar bilmiyorumdur...diyorum ki üst tuş basmıyor ve 2 uygulama kurdum formattan sonra,ama 3mb boş yer var...android tecrübem yok..durup dururken nedne hafıza doluyor bilmiyorum...2 uygulama kurup,3mb boş yer kalan telefona suç atmayayım da ne yapayım..sen de az benim yerime koy kendini..room root konularına baktım ama daha önce denemediğimden becerebilceğimi sanmıyorum..ama deneyeceğim..düzgün ilk adımdan anlatılan bir rehber bulursam hemen deneyeceğim hatta...dediğim gibi,format attım ve sadece facebook ile whatsup kurulu telefonda..boş yer 3mb...galeriye bile giremiyorum..uygulma yöneticisine girdiğimde tanımadığım bir sürü işlem var ve durdurursam resetliyo falan kendini tel..kaldıracak silecek bir şey yok ki yer açabileyim..

kardeşim telefonu fabrika ayarlarına dönder o zaman baştan yarat telefonu etrafından bilgi alarak. benimde telefonumda root yok ancak 20 küsür program var ve 30 küsür mb boş alanım var telefon çok iyi olmasada memnunum.

• Arkadaşlar,

Son dönemlerde Wildfire S cihazımın home tuşu tamamen hissizleşti ve nerdeyse hiç tepki vermemeye başladı. Uzun zamandır bu sebepten dolayı yetkili servise göndermeyi düşünüyordum ancak fırsat bulamıyordum. En sonunda telefonu teleservice'e göndermeye karar verdim. Daha önce bu problemden dolayı HTC cihazlarını servise gönderen arkadaşlar oldu mu diye merak ettim. Olduysa deneyimlerini paylaşmalarını ve süreç içerisinde dikkat etmem gereken noktaları da yazmalarını rica ederim.

Bu arada, cihazım rootlu ve link2sd kurulu vaziyette. Olduğu gibi gönderirsem sıkıntı yaratırlar mı acaba. Yedekleme yapmam gerekirse, ne şekilde hangi araçları kullanarak yedekleme yapmamı önerirsiniz. Ayretten telefonun pil performansı da gözle görülür şekilde azaldı. Buna istinaden, pil değişimi talebinde bulunabilirmiyim.
  • gençler ben sattım telefonu s2 aldım kurtuldum sizede tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Arkadaslar ozellikle ilk senesi dolan ve genc paket kullanan arkadaslar ne kadar fatura oduyorsunuz??? Kaziklaniyor olabiliriz lutfen konuya girenler faturalarini yazsinlar

benim tarife heryöne mini süper 20 tl ödüyordum ilk yıl doldu 55 tl ye çıktı resmen kazıklandık. 12 *30 =360 tl kartdan çektiler 1 yıl doldu şimdide paket ücreti hariç 30 tl aylık telefon ücreti alıyor şerefsizler telefon bana 720 tl ye gelmiş oldu kandırıldım resmen
  • quote:

Arkadaslar ozellikle ilk senesi dolan ve genc paket kullanan arkadaslar ne kadar fatura oduyorsunuz??? Kaziklaniyor olabiliriz lutfen konuya girenler faturalarini yazsinlar

benim tarife heryöne mini süper 20 tl ödüyordum ilk yıl doldu 55 tl ye çıktı resmen kazıklandık. 12 *30 =360 tl kartdan çektiler 1 yıl doldu şimdide paket ücreti hariç 30 tl aylık telefon ücreti alıyor şerefsizler telefon bana 720 tl ye gelmiş oldu kandırıldım resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

quote:

Kullandığınız ek paket (internet vs ) varsa onun etkisi olabilir...Bende kardeşime almıştım...25tl genç avantaj + 14tl 250mb internet + 10tl telefon + 1.20 tl tkü = 50,20tl...Faturada böyle geliyor zaten...Bende fazlalık yok...Hatta mobil operatörler bölümündeki konuda ayrıntılı hesabı yapmıştım...

• 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.